ok, drago mi je da razumes da je ovako bilo fer jer ni protiv jungle nisam igrao sa rezervnom postavom nekoliko kola pre nase utakmice.
Interesantno je boriti se za prvu ligu, potpuno je drugacije nego kad sam igrao finale lige III. Jedina dobra stvar (ili mozda jedini izgovor koji mogu da imam) je sto, ako ne prodjem u ligu I, vec sam zadovoljan i sa samim plasmanom u finale lige.
A i jucerasnja utakmica je pokazala da su Gradjani ipak jaci kao tim tako da ako oni prodju u ligu I to ce biti potpuno zasluzeno.
A i da prokomentarisem ovo sto sam zadovoljan sa finalom: nakon prosle sezone i odluke da nastavim samo sa treningom nevezano za rezultate, dogodilo se da je ekipa koja je dosla iz prve lige, Dominacija, postala bot (ako se varam) tako da nismo imali otezavajuci faktor sa ove nase strane. A i Somborci su vec otisli u ligu I pa nam je i to islo na ruku. Da se to nije desilo sve, ja bih bio zadovoljan i nekim 3 ili 4 mestom. Ovako, ukazala se sansa da budem na celu sa ove strane a to znaci i vise prihoda od plejofa pa onda sto da ne
Sad da ima neka taktika za egzibicije, da podesim to i da ne mislim