:) Dobra - wyjaśnione i rozpoczynamy od nowa:)
Aaaaaa - o skautach fakt - myślałem, że piszesz o U21... teraz rozumiem. Może źle myślę, ale pewnie podobnie myśleli i myślą skauci U21 - że selekcjoner NT tak zalatany, że skaut NT decyduje, czy z nim skonsultować, czy też samemu coś poradzić/odpisać. Moim zdaniem taki sposób kontaktu, czyli skauci U21 sygnalizują skautom NT sprawę, a ci decydują co z nią zrobić, ma największy sens. No chyba, że coach NT ma inny PLAN;) Ale właśnie fajnie by było to ustalić.
To, na czym by mi zależało jeszcze to próba scementowania środowiska:( My możemy się różnić w opiniach na pewne tematy i chyba niestety mamy dość podobny sposób prowadzenia dyskusji (burzliwy
), ale wydaje mi się, że zależy nam na tym samym - zresztą to wynika też z wpisów. Wiem, że na tym samym zależy też skautom U21 i pewnie osobom, które prowadzą teraz NT. Fajnie by było, gdybyśmy się wspierali w tych ważnych sprawach - nawet jeśli różnimy się co do pewnych drobiazgów dotyczących innych kwestii. Twoja wiedza i zaangażowanie to coś, czego NIGDY nie powinniśmy stracić jeśli chodzi o Kadry. Podobnie jest zresztą w przypadku innych ikon polskiego BB - jak choćby Asta, Joa...
Więc zamiast wyszukiwać wzajemnie minusy, pomyślmy o tym, co pomoże...
I muszę coś, co mi chodzi po głowie...
Mi znowu strasznie głupio, że w tak ważnym momencie jak update sezonowy zawaliłem sprawę:( Niestety szpitala nie przewidziałem, a teraz w kilka dni oceny pracownicze dla 16 osób:( Wiem, że to sprzeczne z Regulaminem BB, ale może Kaznodzieja lub Alicja coś podsuną... czy nie ma możliwości wyznaczenia dla Kadry zastępstwa dla trenera?:((( Jeśli się coś dzieje losowego, to po prostu masakra... wstyd, załamka, czytanie na swój temat i chęć po prostu zostawienia tej gry i rzucenia wszystkiego w diabły:( Tak na przyszłość - wydaje mi się, że w przypadku reprezentacji kraju jakaś forma zastępstwa by wiele ułatwiła...
Last edited by borczi at 4/14/2014 8:12:04 PM
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)