BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 reprezentacija - sezona 30

U21 reprezentacija - sezona 30

Set priority
Show messages by
From: Lale
This Post:
00
267253.103 in reply to 267253.102
Date: 3/23/2015 9:31:33 AM
Overall Posts Rated:
136136
POCINJE DRUGA FAZA EP U ESTONIJI

Porazom od Nemaca smo upali u uzasno tesku grupu. Odluka da se ne izvede tim protiv njih je doneta iz vise razloga: pre svega, tamo su se trebali naci Spanci i Italijani i tu bi imali sanse za prolaz samo sa nekim CT-ovima protiv njih i cak kada bi i prosli tu grupu, prosli bi je praznog enta. Drugi i verovatno jos veci problem je sto Spanci drze nasa 2 beka i sigurno bi im bila srusena forma za celu drugu fazu. Na nasu nesrecu, Italijani nisu dobili Turke i sve se promenilo. Iskreno, cudno mi je da su Italijani izgubili, pogotovo sto je Turcima na PF igrao lik od 20 godina. Kada se jos uzme u obzir i taktika Italijana, sve vise mi izgleda da nisu zeleli pobedu. No, to nije ni bitno. Bitno je ono sto je sada, a to je da imamo uzasno tesku, izjednacenu i zanimljivu grupu. Jedan poraz, ili pobeda moze da znaci prvo ili sesto mesto u grupi.

1.Francuska (18)
2.Italija (2)
3.Rusija (3)
4.Srbija (5)
5.Litvanija (4)
6.Finska (32)
*broj u zagradi je svetski rang.

PRVI NA MENIJU - GALSKI PETLOVI

Prvu utakmicu igramo sa jako dobrim timom koji sve svoje igrace, ili bar vecinu, drzi u cetvrtoj ligi. A svi koji prate reprezentacije dobro znaju sta to znaci. Forma im je sjajna i to kod najjacih igraca. Kod nas su bili dobri minuti kod vecine, ali smo imali malo manje srece sa devetkama. Do sada su cesto menjali taktike i cak su domacina Estoniju izbacili specijalom sto je za svaku pohvalu. Sanse su 50-50% i trebala bi biti uzasno zanimljiva utakmica :)

Vidimo se na chatu u 15.30h - Srbija vs Francuska

Last edited by Lale at 3/23/2015 9:33:34 AM

This Post:
00
267253.104 in reply to 267253.103
Date: 3/23/2015 1:27:36 PM
Overall Posts Rated:
136136
Prva utakmica i prva izgubljena :/ Nazalost, nas Li nije bio dovoljan za Francuski specijal zbog promasenog, tj pogodjenog GDP-a. Iskreno, da mi je neko ponudio takvu postavku na pocetku utakmice, verovao bi` u pobedu i prihvatio...

Imali smo 45 sekundi pre kraja poen razlike, oni promasuju, mi ne kupimo skok i njihov plej hvata skok u napadu i pogadja za +1 za njih. Imamo napad koji promasujemo i tu je ujedno i kraj. To je ukratko razvoj situacije.

Sa ovim porazom imamo mnogo manje sanse baraz. Daleko od toga da je sve gotovo, ali su drasticno umanjene sanse. Naredna utakmica je protiv Italijana i to ce biti uzasno tesko, ali nadamo se dobroj formi i nekom iznenadjenju.

From: krmelj

To: Lale
This Post:
11
267253.105 in reply to 267253.104
Date: 3/23/2015 2:22:06 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Nisam hteo da krenem sa kritikom odmah posle proslog meca ali sada moram, zasluzio si. Licno mrzim kalkulacije i onakve poteze kao sto je tvoj i to retko kada izadje na dobro. Upravo kao sada. Nemas opravdanja za ovakav razvoj situacije. Usledio je sada i poraz i takticka predvidljivost i sam si nas uvalio u tesku situaciju. Igraj muski svaku utakmicu pa kud puklo!

P.s. Ovo je samo moje razmisljanje.

Last edited by krmelj at 3/23/2015 2:22:43 PM

This Post:
22
267253.106 in reply to 267253.105
Date: 3/23/2015 4:25:17 PM
Overall Posts Rated:
136136
Ja kada god sam slabiji cu pokusati da nesto izmuljam. Necu sigurno ici glavom kroz zid. Nekolicini ljudi sam predlozio pustanje Nemaca i niko osim Markovica nije rekao da mozda ne treba to raditi. Opet, ja sam odlucio i lose je ispalo i tu nema diskusije.

Sto se tice danasnje utakmice, svako od nas ima neki plan, ne samo za ovu utakmicu vec dosta u napred. Jedna lopta je pokvarila taj plan i to je to. Da je proslo, svi bi rekli:"Ma da, *ebes patient, ovaj Francuz je budala jer Li je Li." Ja da mogu nesto da promenim, promenio bih to sto ne bih nista gadjao, ali bi opet ostavio Li i dopustio da uhvati bas zbog dugorocnog plana.

Takodje, najmanji problem je problem je biti takticki nepredvidiv. Ali je veliko pitanje da li postoji mogucnost za tako nesto. Treba doneti odluku izmedju toga da li odigrati nesto drugo i imati bonus GDP-a ili pustiti da ti pogode, ali odigrati najjacu taktiku. Kritika kao kritika je ok, ali mislim da nakon prvog poraza nema potrebe za tako necim, pogotovo sto nije dosao od nekog smesnog tima.

From: Balada

This Post:
11
267253.107 in reply to 267253.105
Date: 3/23/2015 4:39:41 PM
Overall Posts Rated:
154154
Sta ti kritikujes, zar ti nisi na moru sa tacnom u ruci?

Nema nama boljitka dok ja ne preuzmem vlast na svim nivoima!

This Post:
00
267253.108 in reply to 267253.106
Date: 3/23/2015 5:47:57 PM
Overall Posts Rated:
590590
Ovo je bio poraz koji boli, ali se selektoru nema sta zameriti. Generacija je previse unutra orjentisana i tu nema mnogo taktike koja prolazi. Ja sam ga podrzao oko pustanja Nemaca i stojim iza toga. Nije uvek sve stvar sile, ima dosta i u taktici. Svi kalkulisu, Talijani prvi.
Tim je solidan, ali ne i vrhunski. Danas smo izgubili, da nam nisu uhvatili onaj skok u napadu na 35 sek do kraja, drugu bismo pricu pricali. Ne treba klonuti duhom, ima jos da se igra. Danasnji rival nece biti ispred nas na kraju. Da li ce to biti dovoljno za prolaz - tesko, ali videcemo. U svakom slucaju, prethodni selektor ima puno pravo na kritiku i na savet.
Moram samo da kazem da postoji potreba da pravimo i malo vise ofanzivnijih igraca, ovako smo suvise stereotipna reprezentacija. Tu je dobrim delom i moja krivica, uvek od menadzera trazim defanzivu, pasing bla, bla...a za suteve ako ostane vremena. Svaka generacija mora da ima 2-3 ofanzivno orjentisana igraca i to ce nam dati sirinu.
Nema predaje, napred Srbija!!!

This Post:
00
267253.109 in reply to 267253.108
Date: 3/23/2015 6:02:49 PM
Overall Posts Rated:
590590
Doduse, ovo iz kafane pisem, mozda ujutru promenim misljenje. Jbg, Lale, moram malo i Veselina da branim

From: krmelj

This Post:
00
267253.110 in reply to 267253.106
Date: 3/23/2015 9:55:54 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Mogucnost izbora taktike zavisi iskljucivo od toga kakve igrace pravis. Ako ih pravis samo za LI logicno da onda mora samo to da se igra. Nije bitno kako sam ja radio. Ali smatram da si pogresio i to je to. Ne bacam drvlje i kamenje, sto sam ja inace trpeo za vreme celog svog mandata, samo bacam svoje misljenje na forum, a s obzirom da imam iskustva nekog oko reprezentacije, imam to pravo. Cenim ja tvoj rad samo jednostavno smatram da si pogresio. Isto kao sto si ti bio potpuno u pravu kada si mene kritikovao i to je to. Moram da istaknem ono sto mislim.

From: AirWolf
This Post:
00
267253.111 in reply to 267253.110
Date: 3/27/2015 8:48:38 AM
Overall Posts Rated:
229229
Pocela da se osipa selekcija: (33058058). Da li je spanski menadzer nezadovoljan sa ova 2 poraza pa je izgubio strpljenje, ne znam. Uglavnom, iako je backup PG, ne bi valjalo da ga neko kupi zbog forme, jer smo ga time izgubili.

This Post:
00
267253.112 in reply to 267253.111
Date: 3/30/2015 10:31:02 AM
Overall Posts Rated:
136136
Uskoro pocinje druga utakmica druge faze EP u Estoniji. Protivnik je najtezi moguci - Italija. Do sada su izgubili samo od Turske, kada su igrali PTB.

Forma im je odlicna kod prve postave, dok su rezerve mahom na 7 i 8. Imaju azdaju pod kosem od 100k plate i bice jako tesko zaustaviti ga. Pojedine igrace sam im video i to je ekipa sastavljena za Li, ali vrlo je moguce da ce malo miksovati taktike jer im se moze...jednostavno su jaci.

Nama utakmica dolazi u najgorem mogucem momentu jer se povredio Vukadinovic. On nam je (takticki) najbitniji igac,a uz to, povredilo se i nase najbolje krilo. Dakle uz onaj poraz od FR, koji nas je poprilicno povukao nazad, ove dve povrede su nas povukle bukvalno na dno i sada nemamo sta da izgubimo. Nadam se njihovom promasenom GDP-u, nasem pogodjenom pa sta bude.

Kasno pisem najavu jer sam se do poslednje minute mislio sta da odigram.

Srbija - Italija 16.30! Vidimo se na chatu ;)

From: Dumbarajko

This Post:
00
267253.113 in reply to 267253.112
Date: 3/30/2015 12:12:08 PM
Overall Posts Rated:
740740
Uskoro pocinje druga utakmica druge faze EP u Estoniji. Protivnik je najtezi moguci - Italija. Do sada su izgubili samo od Turske, kada su igrali PTB.

Forma im je odlicna kod prve postave, dok su rezerve mahom na 7 i 8. Imaju azdaju pod kosem od 100k plate i bice jako tesko zaustaviti ga. Pojedine igrace sam im video i to je ekipa sastavljena za Li, ali vrlo je moguce da ce malo miksovati taktike jer im se moze...jednostavno su jaci.

Nama utakmica dolazi u najgorem mogucem momentu jer se povredio Vukadinovic. On nam je (takticki) najbitniji igac,a uz to, povredilo se i nase najbolje krilo. Dakle uz onaj poraz od FR, koji nas je poprilicno povukao nazad, ove dve povrede su nas povukle bukvalno na dno i sada nemamo sta da izgubimo. Nadam se njihovom promasenom GDP-u, nasem pogodjenom pa sta bude.

Kasno pisem najavu jer sam se do poslednje minute mislio sta da odigram.

Srbija - Italija 16.30! Vidimo se na chatu ;)

Svaka cast na pobedi.

Eto uspeo si da bas tog monstruma oskrnavis nakon samo 8 minuta igre. Da si sam birao koga ces da povredis ne bi bolje izabrao

Advertisement