А мени је, ето, подједнако драго што сам својевремено, као друголигаш, био рангиран као пети у Србији и то што сам имао два млада репрезентативца од којих је онај први, старији, био носиоц игре и један од два најбоља играча те репрезентације. Са друге стране, волео бих да се вратим у другу лигу, али не толико због престижа, него више због новца који се заради пласманом, који бих поново уложио у младе играче. (Кад смо већ код младих играча, онај за кога си ме у ПП питао поправио је унутрашњу одбрану. Пошто смо лигашки ривали, није ред да само ти знаш за то. Треба и остали да буду равноправни у информисаности :-) )
А што се тиче писмености, то је резултат како чињенице да сам старији од већине израча који играју ову игру (па сам, сходно томе, имао и довољно времена да се образујем), тако и чињенице да сам присталица просвећеног национализма и да је мој "политички манифест" садржан у песми "Домовина се брани лепотом" Љубивоја Ршумовића, па се тако и понашам :-)
ПС: То што сам склон повременом препуцавању на форуму, резултат је чињенице да сам по оцу Банаћанин илити "Лалош", па ми повремено проради склоност ка "керењу". :-D