"Poanta mog advertisementa"? Čovječe dao sam minimalnu sugestiju. Da si pročitao komentare prije toga, s moje strane nije nikakva negativna kritika bila usmjerena prema Topniku. Za pisanje izvještaja isto vrijedi. Uostalom, imam redovan kontakt što se tiče treninga U21 igrača s njim, pa bih te zamolio da te minimalne histerije prosipaš na nekom drugom mjestu, i nekoj drugoj osobi. Molim te. Nadam se da je ovo što sam napisao ok za tebe, i da nećeš kao uobičajno obrisati komentar, jer nije bilo zlonamjerno kao prvo Topniku, a ni tebi. ;)
http://www.buzzerbeater.com/country/24/nt/overview.aspx
Op! Vidi šta je ovo!? Zar ne bi bilo ljepše da ovako nešto stoji na početnoj U21. Naravno Kajvi, to bi bilo smješteno u kategorije od 18, 19, 20 i 21 godinu, te za poziciju posebno (Plej, Bek, Krilo, KC i C). Na ovaj fazon, ne bukvalno kako su to komšije uradile.
Barem bi nekim menadžerima, ciljam na one novopečene, bilo lakše orijentisati se, kako bi protok/rast TSP trebao da ide na određenim pozicijama. Naravno, mogu oni, možemo svi mi priupitati, ali ljepše je kad se neke stvari odmah saznaju.
Mislim, kao što je Goxy rekao, generacija 35 je bila davno. Ulazimo u 45. sezonu. I naravno da nisam mislio da će igrači sami zaigrati nakon tog "mini-sugestije/updatea"...valjda se to podrazumijevalo?
To što si napisao za trening, u potpunosti podržavam. Primjer: ako se već dešava kod nekih timova/menadžera, (nazovimo ga), restart - daj onda ljudi dragi usmjerite se na naše mlade igrače, u tim novim počecima. Pa makar to bila generacija od 18 igrača sa potencijalom 7, ali daj da budu kvalitetni igrači za U21. Što je konkurencija igrača veća, to je bolje za reprezentaciju. Ili ako ima jedno mjesto u rosteru za našeg igrača, daj trenirajte našeg igrača. Ako nešto nije jasno ima tu veterana ovdje da se priupitaju, kao što si npr. ti Kajvi, koji si se i sam ponudio, i svaka ti čast. Ne bih sada da navodim sve.
I na kraju, opet da se složim s tobom. Topnik je dobro izvukao sezonu, bilo je par tvrdih mečeva. Sve u svemu, bolji dani sigurno dolaze.
Pozz, Steve B. :)