Pozdrav svima...
sutra kreće drugi krug Eurobasketa, protivnik je Francuska...
što reći o Francuzima, a da već ne znamo?
jedna od velesila na BBu, oko 840 klubova trenutno...medalja imaju, nema smisla ni nabrajati:
(http://prntscr.com/n5icd5)trenutno su 11ti po NT rankingu...
vodi ih naš (moj) stari znanac Gpolin, s kojim smo i tursunović i ja vodili u21 duele... zbog duela i izigranog tie tie dogovora od strane turse
(41943) ( a kasnije je Leonidas izradio i njihovog NT selektora
(46652), pa su zbog tog poraza ostali bez medalje na svjetskom), Francuzi više ne vjeruju nama ni kad im darove nosimo (neku sličnu poslovicu sam pročitao na njihovom forumu u periodu dok sam sve pratio)
da ne bude da smo samo ih pobjedjivali sa jačim trudom, iz sezone kad smo uzeli u21 medalju na Euru
(46695), ali i poraz sezonu kasnije na svjetskom
(47824), od straha nijednom nisu smjeli tie igrat...
tko se s vatrom igra, mora se opeć kad tad... a tko se jednom opeče, puše i na hladno...
ove sezone su strašno jaki, u skupini sa Rumunjskom, Islandom, Maltom, Austrijom, Belgijom, Latvijom i Litvanijom upisali su 6 pobjeda i 1 poraz...
i taj poraz je došao kao kalkulacija za ove druge skupine, da im je trebalo, vjerujem da bi mogli pobijedit Litvaniju...
u rosteru trenutno 13 igrača, svi do jednog HoF potencijal, onda je valjda svima jasno kakav tu standard kvalitete vlada...
srećom po nas, ovaj tjedan im je nešto lošija forma, ali nažalost to nam je jedina kakva takva prednost...
što se naše reprezentacije tiče, dvije važne zelene strelice ovaj tjedan...
Jovančić je popravio vanjsku odbranu kod našeg managera fpmoza, taj up smo obojica dugo čekali...
Mandić je popravio staminu, Tursa je zaboravio promjenit trening nakon prošlotjednog napretka, tako da smo odlučili popravit staminu... ovim napretkom, i Jovančić i Mandić postaju punopravni članovi rotacije, ne samo kad nemamo drugog izbora...
forma nam je jako dobra, iako su neki igrači pali u formi (prvenstveno moji Uram i Bošnjak sa idealnim minutama), Vukelić je ko po običaju kod Izraelca igrao previše... ali popravili su se Džihić, Zika, Garić, Mandić, Jovančić, Šipovac...
sve u svemu, Francuzi su favoriti, ali nikome ne priznam ništa dok to ne pokažu na terenu...
vratio se sat ovaj vikend, samim time i termin na standardnih 17:30h...
vidimo se sutra na chatu, još ako dođu i Francuzi, bit će ludilo, pogotovo ako bude neizvjesna tekma!
samo ludo, samo hrabro, samo BiH u
Last edited by GM-Kyve at 3/31/2019 4:24:09 PM