BuzzerBeater Forums

BB Israel > בחירות-נושא הדיונים

בחירות-נושא הדיונים (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
59081.103 in reply to 59081.99
Date: 11/22/2008 6:40:05 AM
Overall Posts Rated:
00
אני לא אמרתי שלא עבדת מספיק קשה ולא השקעת רק אמרתי שאני רואה בעייתיות במאמן שצריך לקבל עשרות הודעות מידי שבוע ממאמנים מרחבי העולם ולא ממש מבין מה כותבים לו שם וצריך לבקש שיתרגמו לו כל הזמן ..

זה לא קשור לכל העבודה הטובה שאתה עושה ומשקיע הרבה בסקאוט ובטקטיקות וכל מה שקשור.. זה דבר אחר שעניין אותי פשוט לדעת מה אתה חושב על זה ..

From: adomole
This Post:
00
59081.104 in reply to 59081.1
Date: 11/22/2008 7:23:05 AM
Overall Posts Rated:
22
לי יש שאלה לכל המתמודדים: הנושא הוא "שידוך הגון". זה כאן בפורום.
ואני ייקח את עצמי כדוגמא.
אני חיפשתי שם פעמיים-שלוש כבר שחקנים ישראלים לפתח לנבחרת.
וזה לא שאני בררן או משהו, מעולם לא קיבלתי שחקן להסתכל עליו.
במקום זה, לצערי, הכשרון שקניתי הוא בלגי. "הוא הכשרון הכי גדול של בלגיה בהפרש ניכר ואולי הכשרון הכי גדול בעולם"- ציטוט של מאמן בלגיה הבוגרת.

אז השאלה שלי בעצם מתחלקת ל2:
האחת מיועדת ל2 אלו שאימנו את הנבחרת, עופר ויהודה: כל הכשרונות הישראליים שאתם מכירים נמצאים תחת אימון מתמיד? לדעתי זה הפסד שמישהו מתוך הקהילה שלנו יאמן כשרונות ליריבות במקום לנבחרת שלנו.
כביכול, כשאני לא מקבל תשובה זה כמו שאומרים לי: "כל השחקנים תחת אימון".

החלק השני מיועד לכולם: האם לדעתך צריך לשפר את נושא ה"שידוך ההגון"? (בכל זאת אולי מישהו כן הצליח להסתדר משם, אני חושב שאביה מויאל זה משם)
אם כן, איך תפעל לשיפור ה"שידוך ההגון"?

תודה מראש,
עומר

From: Warrior

This Post:
00
59081.105 in reply to 59081.104
Date: 11/22/2008 7:42:57 AM
Overall Posts Rated:
1010
רוב הפוטנציאלים כן מתאמנים עומר.. אחרת לא הייתי קורא להם פוטנציאל ביכלל כי פוטנציאל מבחינתי זה מי שמתאמן בצורה חזקה ומקבל אימונים כל שבוע בתוכנית אימונים שמתאימה לו ..

אם יש פוטנציאל כזה גדול שלא מתאמן אני בהחלט אפעל כדי למצוא לו מאמן וכבר עשיתי את זה בעבר וגם כרגע יש כמה שיוכלו להעיד שאנחנו בקשר למטרת שידוך שחקן כזה ואחר.. ויש כמה מליגת העל שדיברנו בנושא הזה לאחרונה ואם אם הם יירצו הם יגידו .. עקרונית אני גם מעדיף שגם אם שחקנים ישראלים מתאמנים יפה אצל מאמנים זרים, בכל זאת הייתי שמח יותר לראות אותם מתאמנים אצל מאמנים שאני מכיר טוב ויכול טיפה יותר לסמוך עליהם ..
אבל צריך גם לקחת בחשבון שלא כולם מחפשים למכור או שדורשים מחיר שלא לכל אחד יש..

בכל מקרה, איך אני אפעל לשפר.. אז קודם כל , היו הרבה שידוכים מאחורי הקלעים לפחות מאז שאני נכנסתי לתפקיד.. אביה מויאל היה פעם שחקן של יהודה והוא פשוט מכר אותו לשי ..
אני בכל אופן כבר התחלתי לעבור על כל הדראפטים ולסמן לי פוטנציאלים עתידיים וגם ליצור קשר עם המאמנים שלהם.. את כל המוכשרים שמרתי אצלי במאגר השחקנים.. גם אם אני אבחר וגם אם לא, אני אמשיך לעקוב אחרי כל הצעירים האלה ולראות מה יתקדם איתם ולהעביר את זה למאמן שייבחר אם זה לא יהיה אני .. אין לי שום בעיה.
לצערי גם חוץ ממך ועוד כמה, לא היה מספר כזה גדול של ביקוש עבור שידוכים .. לא כמו שאנחנו מצפים .. אני מקווה שאולי עכשיו כשהקהילה מתרחבת אז השיפור יהיה ניכר גם במספר המבקשים ולא רק במספר השידוכים .. כי עם זה אין שום בעיה ויש מספיק שחקנים ..

This Post:
00
59081.106 in reply to 59081.95
Date: 11/22/2008 8:00:00 AM
Overall Posts Rated:
00
לגבי השאלה הראשונה
אם אני בטוח שהנבחרת תנצח ב100 אחוז ואנחנו עולים עליהם בהכול אין סיבה שאני לא יעלה רגוע ואז אני ינצל את ההתלהבות נגד נבחרת יותר טובה...

מה זאת אומרת, בשביל ליהיות מאמן נבחרת אתה צריך להיות נועז, למשל כמו שיהודה היה, וכמו שעופר היה.
לעלות טאי, גם שאתה לא בהרבה יותר טוב ולקחת סיכונים!
עוד שאלה.
אתה יודע, שליהיות מאמן נבחרת זה לא כמו הקבוצה שלך נכון?
אתה צריך כל שבוע ליהיות בקשר עם מאמנים מחו"ל, לדבר איתם על אימונים, לשים לב למאגר שחקנים שללך, מי עלה מי יכול להתאים.
ועוד שאלה אחרונה:
הבחנתי שברוב העונה האחרונה לא גיוונת בטקטיקות, ועלית ברוב ראן אנד גאן.
האם בנבחרת יהיה לך את ה"ביצים" לעלות עוד טקטיקות ולהפתיע את היריב?
בהצלחה
גלעד

Last edited by gilad at 11/22/2008 8:00:52 AM

This Post:
00
59081.107 in reply to 59081.101
Date: 11/22/2008 8:14:03 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
שאלה מצויינת!

המקום האמיתי של נבחרת ישראל לפי דעתי והסקאוט שערכתי הוא בסביבות 12 המובילות בעולם.
אני רוצה לציין שהדירוג עצמו השתנה לטובה משבוע לשבוע בעקבות ההצלחה של הנבחרת הצעירה. כעיקרון הדירוג היום נמדד על שני הנבחרות.
ספרד פתאום בשבוע אחד עקפה את איטליה ביותר מ-100 נקודות,זה כי הנבחרת הצעירה עושה חייל.

אני יציין שעופר עשה עבודה טובה מאוד אז לא להבין משהו אחר.
זה גם נתן פוש לעלייה שלנו בדירוג.

אני מאמין שאפשר לחזור על ההישג הקודם שלנו אך זה גם תלוי בבית שיוגרל לנו.
כבר הוכחנו שבעזרת שיטה ועבודה קשה אפשר להגיע רחוק.
בבניית הסגל לקחנו דגש של שחקן נבחרת צריך להתאמן. זה המוטו שלי בכל מה שקשור לנבחרת.
עד היום רוב השחקנים מתאמנים וזה אפקטיבי במיוחד בכל שבוע ורואים את השידרוג בציונים.

בגדול...כישלון יהיה להפסיד בבית המוקדם לנבחרות שעל הנייר חלשות מאיתנו.
אם לא נעפיל שלב זה יכול להיות כישלון כמו שאמרתי תלוי בבית.
אם קיבלנו את ספרד איטליה או גרמניה צרפת אז אי אפשר להבטיח עלייה אבל פייט כל נבחרת תקבל.
הישג מבחינתי יהיה לפחות לשחזר את ההישג הקודם של 4 באירופה בתוספת עלייה לאליפות העולם ואני מאמין שאפשרי לעשות את זה.

הנבחרת שלנו היא לא טופ 1 אבל בגישה נכונה אנו יכולים לתת פייט לכל יריב בעולם.

אמממ...אני חושב שאם מספר מאמנים יקחו על עצמם משימה ויקדישו יותר על הגארדים הגנה והמשך קליעה אנחנו גם נסגור את שאר הפער שנותר.
גבוהים מצויינים יש לנו ורובם פחות או יותר ברמות דומות וכאן אין פער גדול מהמפלצות .
כל אלה הם חלק מתפקיד המאמן,לכוון,לעזור ולבנות תוכנית אימונים לשחקנים.
אם הצלחנו וכל זה מתקיים אין סיבה שלא נמשיך לטפס בדירוג העולמי.

ולכל אלה ששואלים על..."אבל כמו שהשחקנים שלנו מתקדמים גם שאר הנבחרות מתקדמות"
זה לא אמירה נכונה כי השחקנים ההם כבר ממש קרובים למימוש הפוטנציאל וחלקם כנראה כבר פחות מתאמן. ואצלנו ביחס הסטטיסטי עדיין יש סיכוי לשיפור זריז יותר.

לסיום...לא משנה מה יהיה,
הקהל שופט והקהל הוא זה שבדרך כלל זוכר את הרע ולא את הטוב.ככה זה בחיים האמיתיים.
לא משנה איזה מאמן יכנס,אם הוא לא יביא את הנבחרת שוב לפחות לטופ 4 הקהל יגדיר את הקמפיין ככישלון וחבל שכך..

From: Warrior

This Post:
00
59081.108 in reply to 59081.107
Date: 11/22/2008 8:21:05 AM
Overall Posts Rated:
1010
את האמת גלעד אני לא יודע מה קורה עם לידור אבל אישית אצלי אני גם לא גיוונתי הרבה עד לאחרונה שקניתי סנטר איכותי ..
אז לא פייר לשפוט על פי זה ושוב אני לא יודע אם אצל לידור זה פשוט כי הוא אוהב את הטקטיקה או כי אין אופציות או משהו אחר ..

בכל מקרה אצלי ברמה של ליגת העל אתה חייב לשחק עם מה שיש לך ולא עם מה שאין לך אז בעונה האחרונה שיחקתי בעיקר החוצה ופה ושם משחק בתנועה שלא ממש הלך והסתדר .. לאט לאט אני מאזן את הסגל ואין דבר שאני רוצה יותר מאשר לשנות טקטיקה כל משחק בהתאם ליריבה ולמאצאפים, בידיוק כמו שאני עושה עם הנבחרת .

זה היה רק להבהיר כי כתבתי את זה בנאומים קודמים הפעם לא.. אז למען מי שלא ידע/הכיר .

This Post:
00
59081.109 in reply to 59081.67
Date: 11/22/2008 8:21:46 AM
Overall Posts Rated:
88
אני חושב שאסור להגביל את סוג השאלות שמותר לשאול מתמודד

גם אני חושב כמוך,
רק יש דברים שלדבר עליהם נוגד את חוקי המשחק
וכמו כן נאמרו גם דברים פוגעים ברמה אישית
שבכלל לא קשורים לדיון

בהצלחה בגביע ביום חמישי,
אבל זה לדיון אחר...

This Post:
00
59081.110 in reply to 59081.105
Date: 11/22/2008 8:27:13 AM
Overall Posts Rated:
114114
כבר החלטתי למי אני מצביע בבחירות לנבחרת ולכן זה יהיה צבוע מצידי לשאול שאלות כדי להכשיל מועמדים אחרים.
מה שאני כן מעוניין לעשות זה לספר על השיקולים העניינים לגבי כל מועמד:
מהקל לכבד:
matanking19
מאמן עם פחות מעונה ניסיון מליגה רביעית. מאזן 4 ניצחונות בטח כולם על בוטים.. ו 18 הפסדים. אני לא רואה שום סיבה שמישהו שאכפת לו מהנבחרת יצביע לו. כולל אותו עצמו.
לידר כהן- יש לו ניסיון של כ 4 עונות אבל לא מוצלח. הבחור כבר 4 עונות לא מצליח להתרומם מליגה שלישית ולא מצליח להתקדם רחוק בגביע. קבוצות בוותק שלו נמצאות היום במקומות אחרים לגמרי. יכול להיות שהוא כבר מאמן טוב אבל כשיתחיל להביא קבלות הוא יהיה ראוי להצבעה.
יהודה- מנוסה עם הקבוצה הקודמת שלו ועם הנבחרת. הגיע להשגים יפים במשך הזמן . שיוכיח את עצמו עכשיו עם קבוצה מליגה רביעית שיעלה ויטפס קצת ליגות ויראה שהוא יודע כדורסל .אם הוא באמת יוכיח את עצמו הוא הראשון שיקבל ממני קול ותמיכה לבחירות הבאות.במקרה כזה באמת יגיע לו את הפרגון שלנו
בינתיים- עוד לא!

נשארנו רק עם שני מועמדים רצינייםמבחינתי : עופר וקני. מבחינת הישגים קבוצתיים וניסיון הם מאוד דומים .
לעופר יש יתרון אחד- שהוא עשה קדנציה אחת בנבחרת והצליח יפה בסה"כ עד עכשיו.
אבל, אני מעדיף את קני מהרבה סיבות:
קודם כל כבנאדם אני אישית יותר מתחבר אליו, כי הוא תמיד חיובי וביחסים טובים עם כולם ואין אף מאמן שיגיד עליו מילה רעה שזה חשוב כשמדובר בנבחרת. באמת, בלי להעליב את עופרשנראה סבבה אבל לא אהבתי את הוויכוחים הקטנוניים עם יהודה ועם מאמנים אחרים ואני עוקב אחרי הבחירות שלך בפעם השנייה כבר.
שנית וזה מאוד חשוב גם אם לא חשבתם ככה עד עכשיו:
זה מ-ש-ח-ק ואני רוצה מישהו חדש שייהנה מזה . מה יהיה אם בבחירות הבאות ואלה שאחריהם ואלה שאחריהם עופר יבוא ויגיד הצלחתי יפה עם הנבחרת? אז מה?! ואם אתם גם תרצו להבחר?
אולי אני ירצה ?אולי מישהו אחר? זה משחק ואם עופר נהנה מזה רק עכשיו בוא ניתן לעוד חברה להנות מהמשחק הזה.
קני אחל'ה גבר, הצליח עם הקבוצה שלו , מבין בכדורסל אמיתי ובמשחק, מפרגן לכולם והיה מקום שני בבחירות לנבחרת בפעם הקודמת
אני חושב שמגיע לו צ'אנס למישהו חדש
ושכדאי לכם להצביע לו.
הסמל שלו זה ksachs
יאללה תפרגנו לו ובפעם הבאה נפרגן לכם. כשמגיע מגיע.
בהצלחה לכולם בעונה החדשה!

Last edited by adomole at 11/22/2008 9:47:07 AM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
59081.111 in reply to 59081.104
Date: 11/22/2008 9:07:34 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אהלן עומר

בגדול שידוך הגון הוא לא למטרת עבודת המאמן.
אם יש ישראלי מוכשר שצריך להציל כמו שאומרים אז המאמן יכנס לתמונה ויעזור למצוא שידוך.

השידוך הגון נועד לשחקנים ישראלים גם בוגרים וגם צעירים שנבחרו בדראפט.

ביום שאתה רצית שחקנים מהשידוך הגון אתה זוכר שהבאתי לך מועמדים בפרטי ואם היית ממשיך ורוצה הייתי מוצא לך עוד.

רוב הכישרונות הישראלים שאני מכיר ויש הרבה מתאמנים.
וזה למעשה מה שאנחנו רוצים ליצור.
זו הסיבה שהנבחרת הצעירה תתקדם העונה בצורה נפלאה.

לגבי הדבר השני.
כמו שאמרתי אני כבר יעלה רשימת מועמדים בקרוב לשידוך ההגון.
לאחר הסקאוט שאני יערוך.
ברגע שאני יבנה את הרשימה החדשה אני גם יטפל בנושא השידוכים ויעשה ככל שביכולתי לסדר להם גם שידוכים .
בגדול אין הרבה מאמנים שמוכנים או רוצים לצרף אליהם שחקן ישראלי כישרוני ולכן לא היו הרבה מקרים של שידוכים בדיון הזה.

This Post:
00
59081.112 in reply to 59081.110
Date: 11/22/2008 9:10:21 AM
Overall Posts Rated:
1010
קודם כל אני שמח שאני מועמד רציני מבחינתך למרות שאתה לא הולך להצביע לי ..
אני רק אענה על כמה דברים, לא כל דיון שלי ושל יהודה הוא ריב/וויכוח .. לא הפנתי אף הודעה ונושא שלא נפתח קודם לכן, במטרה לריב או להתווכח ..

ובאמת, אני חושב שכל אחד מהמתמודדים ממש שונה באופי שלו וכל אחד בפני עצמו.. ושוב, אני ממש לא מחפש וויכוחים או ריבים בטח לא בכוונת תחילה אבל בכל מערכת בחירות בעולם ובכל תחום שהוא, כדורגל, כדורסל, נשיאות, ממשלה, ואפילו בהצבעה תמימה על פריט כלשהו, תמיד יש וויכוחים ועימותים כי זה המהות של מערכת הבחירות ובהרבה מקומות, למשל בבחירות לממשלה ורק לאחרונה בנשיאות לארה"ב, דווקא מי שעושה את זה בצורה המתוחכמת והטובה ביותר, רק זוכה לאהדה גדולה יותר.. ובדר"כ זה לא מוכיח על אופי של בן אדם שהוא מחפש ריבים או סיכסוכים .. זה בדר"כ מראה על כריזמה ואינטילגנציה שצריך לדעת מתי להשתמש בה .

אבל כנראה שפה במשחק אנשים מתייחסים לזה בצורה יותר מידי רצינית כשכל מילה שלא במקום מעידה על בן אדם ועל האופי שלו ..
וגם אתה אמרת, זה בסך הכל משחק .. לא כל מה שנכתב פה במשחק זה באמת משקף בגדול את כל אחד מהאנשים ולאו דווקא המועמדים.. אני מדבר בכללי .

בנושא הבמה לחדשים, אין מישהו שרוצה יותר ממני שהמערכת תקבל ריענון מפעם לפעם ושיוכשרו כמה שיותר מאמנים שיוכלו להוביל בעתיד את הנבחרת. וכבר אמרתי שאם אני אבחר ולא משנה מה יהיו התוצאות, אני אפנה את הבמה לאנשים אחרים שגם רוצים ושיקבלו גם הם הזדמנות .
אבל בבקשה אל תשכח שלא עשיתי שום קדנציה וגם לא ניהלתי שום משחק רשמי.. בסך הכל טורניר ידידות ועוד כמה משחקי ידידות שנקבעו מראש.. אני לא חושב שקיבלתי מספיק הזדמנות להוכיח את עצמי כמאמן ואת ישראל כנבחרת ..
קני אומנם מתחרה כבר כמה פעמים והוא גם אמר שהוא תמיד יתמודד לבחירות ללא קשר לתוצאות ואם ככה אז אני שאם הוא לא ייבחר הפעם, הוא ייבחר בפעם אחרת .. יגיע התור והזמן של כולם לבחר אם הם מתאימים ויש להם את הכלים נכונים להוביל את הנבחרת ..
אבל שיחשוב על זה, זה שהוא מאמן מעולה אין ספק אבל לחלק מהאנשים כמו שכבר נאמר פה, די קשה להצביע למאמן שלא מראה הכי הרבה פעילות בועידות כאן ולא בידיוק מראה נוכחות , את האמת גם לא בפורום של ליגת העל .. ולא בידיוק השתתף גם בנושאי הנבחרת.

אז יכולות יש לו.. ואם הוא רוצה ללכת צעד אחד קדימה הוא חייב להיות מעורב קצת יותר בעיקר אם ייבחר, ועוד יותר אם לא ייבחר.. כדי שנוכל לתמוך בו בפעמים הבאות..
כי יש קצת בעיתיות, לפחות לי.. להצביע למישהו שלא בידיוק פעיל בפורום ובנושאי הנבחרת ולהסתמך על זה שהוא ייבחר ושיהיה פעיל.. צריך קודם כל להוכיח דברים כאלה .

This Post:
00
59081.113 in reply to 59081.103
Date: 11/22/2008 9:14:53 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
קודם כל אני מבין יפה מאוד מה כותבים.

דבר שני גם מאות מיילים לא ישנו את המצב.
בלי שישלחו לי אני זה ששולח מידי שבוע כי אני רוצה להיות הכי מעורב מה עבר השחקן,ואיזה אימון הוא קיבל ובמה הוא עלה גם.

שוב אני יזכיר..לא מאמין במושג בעייתיות.
זו אמירה שלילית ולא נכונה שאתה יצרת.

עם עובדות לא מתווכחים.

Advertisement