BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U-21] Παίκτες

[ΕΘΝΙΚΗ U-21] Παίκτες (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: takis17

This Post:
00
69497.104 in reply to 69497.103
Date: 7/4/2009 4:13:31 PM
Overall Posts Rated:
1010
kaneis de ta kserei ola teleia

Giafto yparxoun kai oi GM gia na lene afta pou prepei

kratao 2 fraseis sou!i proti den thelei dieukrineiseis oso gia tin deuteri signomi an kano lathos alla den nomizo na iparxei tritos gm i tetartos!ara den mporei kapoios na apantisei me vasi tin gnosi tou gm! kapoios leei oti xerei!alla den mporo na anexto kanenan na leei se kapoion oti einai ASXETOS!!min paraxeneuteis des parapano ti eipe o filos sou!oute kai ego den exo skopo na xanapantiso!kapoia mera tha deite oli ti tha grapho sto deltio tipou mou kai tha tromaxete kai tha lete ti leei autos!
mexri tote as min to paizoume xeroles!

This Post:
00
69497.105 in reply to 69497.104
Date: 7/4/2009 6:35:23 PM
Green Devils B.C
A1
Overall Posts Rated:
108108
Second Team:
Red Devils B.C
To thema einai oti an den 3eroume kati sigoura as poume "egw tha ekana afto gia afto k afto to logo..."
Dioti sto sigekrimeno thema an proponiseis voles sta 18 ton exases ton paikti...

Kai oso anafora tis gnwseis den exei na kanei aparaitita me to an eisai palios h kainourios... Yparxoun anthrwpoi me diaforetika IQ....h estw me diaforetikes prosegiseis se ena thema. Alloi psaxnoun ta forums, diavazoun kanones kai skeftontai pws doulevei to pragma enw alloi anoigoun to stoma, xaskoun kai rwtane oti tous katevei sta forums....Xazes erwtiseis oloi tha kanoume alla an kaneis sinexws tote eisai sigoura tin defteri periptwsi.... h an den exeis xrono na asxolitheis pali den einai ypoxrewmenos o kathe rotoldo na apantaei..-afto oso anafora an einai energoi sta forums oi empeiroi paitkes-
To sigekrimeno thema itan mia logiki erwtisi k gi afto apantise o Rotoldo kai epidi file taki edwses mia lathos pliroforia me tetoia sigouria ton peira3e...

Den exw kapoia anami3i sto thema apla 2 sezon pou paizw peripou me exoun voithisei poli ta paidia pou paizoun arketo kairo, exw voithisei neous alla opws lene exw psa3ei monos mou ta perissotera kai exw sxediasei tin omada me tin diki mou taktiki... To kerdos mou einai to kalo klima kai h euxaristi parea me pollous apo edw
Ερρωσο!

I love this game!
This Post:
00
69497.106 in reply to 69497.105
Date: 7/5/2009 4:41:28 AM
Tourrets b.c
III.13
Overall Posts Rated:
33
Απ'οτι βλεπω με αφορμη την ερωτηση μου δημιουργηθηκε θεμα :)
Νομιζω ομως χωρις να αμφιβαλλω καθολου για τις καλες προθεσεις του Τακη οτι υπαρχει μια παρεξηγηση εδω. Αυτο ειναι ενα post για παικτες U21 και εκανα ερωτηση με το σκεπτικο να προετοιμασω ενα πολλα υποσχομενο παικτη για την μελλοντικη εθνικη ομαδα, αφου δεν ειχα καποια προηγουμενη οδηγια. Επομενως η απαντηση που περιμενα θα πρεπει να ερχοταν απο καποιους που εχουν αμεση σχεση με την εθνικη ( η απο καποιο παικτη με περισσοτερη εμπειρια απο μενα), αφου αυτοι εχουν αναλαβει το δυσκολο εργο και την ευθυνη. Καλοδεχουμενες βεβαια ολες οι προτασεις αλλα φιλε τακη πως θα σου φαινοταν αν σε καποια ερωτηση σου, σε συμβουλευε ενας παικτης απο την V και με τον μισο χρονο στο παιχνιδι απο σενα και μαλιστα για θεματα που δεν μπορει να τα γνωριζει καλυτερα απο εσενα ?

ΥΓ. Ας μη τρελλαθουμε κιολλας εδω παιζουμε δεν νομιζω οτι υπαρχει χωρος για προσωπικες διαμαχες. Καλη συνεχεια...

This Post:
00
69497.107 in reply to 69497.106
Date: 7/5/2009 6:48:59 AM
Overall Posts Rated:
1010
anaferthikes se ethniki,den ithela na to po alla oloi apo oti vlepo to lene apo edo kai apo ekei les kai ama voithas tin ethniki eisai anoteros apo tous allous e nai file kai ego voithao tin ethniki!ama kapoios esto kai gia 5 meres na eixe paixei to paixnidi ixere kati kalitera apo emena tha ton akouga kai tha dexomouna tis simvoules tou oso gia tin katigoria den exei simasia mporei na eisai pempti katigoria kai na exeis mia omada poli doulemeni kai sosti kai na pigainei treno gia tin A1 den exoun teerastia simasia oi katigories!!ego apantisa se auto pou me rotises kata tin dikia mou apopsi sosta tora an esi theleis pes me asxeto pes me opos thes!kai na sou po kai kati ama thes min akous auta pou sou leo ego na se voithiso ithela!!kai xanaleo ego den thelo kaneis na me pei empeiro i paixtara i eisai magas pou voithas tin ethniki i tpt!ena euxaristo thelo!kai opos eipes kalitera na to stamatisoume giati xalame to forum gia tous paixyes u21!den exoume doulia emeis na leme tis diafores mas!alla des poios to xekinise!

Last edited by takis17 at 7/5/2009 6:50:43 AM

This Post:
00
69497.108 in reply to 69497.107
Date: 7/5/2009 7:07:30 AM
Overall Posts Rated:
99
Ρε παιδιά δεν χρειάζεται να παρεξηγιέσται. Παιχνίδι είναι. Ο καθένας έχει την ωριμότητα να επεξεργασθεί την πληροφορία που λαμβάνει και να την αξιοποιήσει. Άξιζουν πάντως συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ όσους απαντούν σε απορίες ακόμα κι αν οι απαντήσεις δεν είναι πάντα οι καλύτερες δυνατές.

This Post:
00
69497.109 in reply to 69497.107
Date: 7/5/2009 7:46:44 AM
Tourrets b.c
III.13
Overall Posts Rated:
33
Φιλε μου μην εξαπτεσαι!!!
1ον. Ευχαριστησα ηδη με μηνυμα μου ολους οσους απαντησαν,
2ον. Δεν εθεσα κανενα θεμα περι ασχετων και σχετικων
3ον. Αυτο που με απλα νομιζα λογια ειπα ειναι οτι στο συγκεκριμενο post αν θες και για να αποφευγονται οι παρεξηγησεις, καλο ειναι να απαντανε παικτες που αφενος εχουν σχεση με την εθνικη και αφετερου εχουν σχετικη εμπειρια με το χτισιμο καποιου η καποιων παικτων και αυτο επετρεψε μου αλλα δεν ειναι θεμα ουτε ικανοτητας ουτε εξυπναδας ωστε να προσβαλλεσαι με οποιοδηποτε τροπο, αλλα σιγουρα εχει να κανει με τον χρονο που παιζει καποιος το παιχνιδι και το επιπεδο των παικτων που εχει φιαξει σαυτο το διαστημα.
Ειμαι σιγουρος οτι βοηθας με οποιο τροπο μπορεις, και πολυ καλα κανεις, απλα ειναι καποια θεματα που δεν μπορουμε ολοι να δωσουμε τις καλυτερες λυσεις.
Οσο για το θεμα των βολων που επιμενεις, θα σου πω απο την δικια μου εμπειρια οτι η ευστοχια επηρρεαζεται και απο αλλους παραγοντες και για του λογου το αληθες ο συγκεκριμενος παικτης αν και εχει βολες 2 στο πρωταθλημα μεχρι στιγμης εχει ευστοχια 75%.
Νασαι καλα και ασε την αντιπαλοτητα να βγει στα παιχνιδια και οχι στα forums.

This Post:
00
69497.110 in reply to 69497.108
Date: 7/5/2009 7:55:42 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Λοιπόν θα ήθελα να το αφήσουμε στην άκρη αυτό το θέμα κ θα ήταν καλό να πάρω θέση από την πλευρά μου.
Το ότι τελευταία το φόρουμ έχει γίνει μπάχαλο είναι γεγονός.
Ερωτήσεις απίστευτες.Το παιχνίδι έχει 9 σεζόν αυτό σημαίνει 2 χρόνια.Αρα κανείς δεν είναι τέλειος κ όλα τα παιδιά ψάχνονται.Ρωτάτε κάτι πράγματα ώρες ώρες!!!!
Ασε που το ίδιο θέμα έχει απαντηθεί σε 4-5 θέματα αλλού.Γι αυτό προσόχη στους νέους χρήστες.
Αυτό το θέμα είναι αποκλειστηκά για μελλοντικούς παίχτες για εθνική.Είμαι πάρα πολλές ώρες στο παιχνίδι κ όποιος φίλος έχει στήλει μήνυμα του έχω απαντήσει άμμεσα αν μας ενδιαφέρει ο παίχτης η όχι κ αν ναι τι πρέπει να κάνει.Πολλές φορές κάποιοι χρήστες απόρουν γιατί δεν κάνει ο παίχτης άλλο κεφάλαιο αλλά έχει απαντηθεί 10 φορές ότι η επιλογή έχει γίνει με μελλοντικές προσθήκες 1-2-3 αν βρεθούν.
Λοιπόν από εδώ κ στο εξής απαντήσεις θα πέρνετε μόνο από εμένα(με συνεργασία που έχω με rotondo k green monster) προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Να είστε κ να περνάτε όλοι καλά συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για ότι καλύτερο.

Last edited by kavala44 at 7/5/2009 7:58:06 AM

This Post:
00
69497.111 in reply to 69497.109
Date: 7/5/2009 9:58:02 AM
Overall Posts Rated:
1010
den exaptomai aplos esi egrapses sto forum oti exeis auton ton paixti kai thes na ton proponeiseis opoios thelei mporei na apantisei akoma kai o teleutaios xristis stin ellada to evales se dimosia thea ara to vlepoun oloi ama itheles na rotiseis tous EMPEIROUS i akoma kalitera ton kavala44 pou einai o coach tis u21 mporouses me prosopiko minima ego auto pisteuo gia auton ton paixti lathos i sosto!

This Post:
00
69497.112 in reply to 69497.91
Date: 7/5/2009 11:40:28 AM
MACEDONIANS
IV.19
Overall Posts Rated:
241241
Πολυ καλος ο παιχτης !......αν ειχε και λιγο καλυτερη προοπτικη θα ελεγα τελειος 18αρης που με σωστη προπονηση θα παιξει σιγουρα στην εθνικη.

Δεν θα πω τιποτα για την πιο πανω διαμαχη αλλα απλα την γνωμη μου για το πως αυτος ο παιχτης μπορει να βελτιωθει.
Αν ειμουν στην θεση σου θα τον προπονουσα σε εμβ.αλματος σουτ με αλμα και περ.αμυνα για αυτην την σεζον.

Αυτη ειναι η προσωπικη γνωμη και οχι οδηγιες......για οδηγιες και τα περετερω αρμοδιος ειναι ο προπονητης τις U21 Kavala44!

Ας σταματησουμε εδω την συζητηση για τα περι σχετικων και ασχετων ,και ας δουμε πως μπορει ο καθενας μας να βοηθησει τις Εθνικες.

This Post:
00
69497.113 in reply to 69497.112
Date: 7/5/2009 1:45:55 PM
Tourrets b.c
III.13
Overall Posts Rated:
33
OK ευχαριστω και καλη επιτυχια στις 2 εθνικες μας!!!

Advertisement