Varao? Sta je tu varanje, sto sam stavio igraca na TL i sto mi je umanjen taj transfer za 300k jer sam igrao prijateljske utakmice sa tim timom?
Pa dragi moj to je bio slucaj JA-GM, i ako stitis tudje "prestupe" onda treba i prema mom da se isto postupas!
Iako si se obratio Billu, ja cu probati da ti pojasnim.
Ne ulazim u to sta drugi timovi rade, jer niko od njih nije probao da mi uvalja nekog igraca na srceparajucu pricu.
TI, i samo
TI, si mi poslao nekoliko mailova u tom periodu trazeci od mene da kupim cuvenog Stewarta, jer si nasao nekog na TL kog MORAS, ali MORAS, da kupis. Posto, naravno, nisam hteo da kupujem tog skrndelja od igraca,
TI si mi poslao mail gde si rekao da ti vise nisam prijatelj i da ce da ga kupi tvoj ortak. I odmah je pao bid za njega. Samo da bi ti mogao da kupis tog kog ne smes da omanes. I na kraju ga nisi ni kupio. A ni pare nisi vratio coveku u 3 (i slovima TRI) puta vecem iznosu nego sto je on tebi platio (tako si makar bar meni obecao i rekao). Niko ovde ne prica o tvom varanju (varao si samo kad si prodavao onog centra u zamenu za spanca, ali koliko znam, tu si jos vise sankcionisan), vec samo o DNU DNA kojeg
TI dotices zarad neke budjave igrice. Mogu samo da zamislim kakav si u realnom zivotu, kada ovde mozes toliko nisko da ides.
A da li neko drugi vara to me stvarno ne interesuje. Jer svi ostali su, za razliku od tebe, LJUDI.