BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Sezona 12

Sezona 12 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
137412.104 in reply to 137412.102
Date: 4/24/2010 11:07:12 AM
Overall Posts Rated:
500500
E pa vidis, ovaj samurajkov je imao odlicno rasporedjene skilove. I mak'o mi ga covek ispred nosa. :(

ne bi da ulazim u vašu polemiku, ali ovo nikako ne stoji. čovek je igrača koji realno vredi 2,5 mil, prodao za 4,5 mil. pri tom je taj isti kupac koji se toliko otvorio za galiera, čim ga kupio stavio na tl, po istoj ceni od 4,5 mil. aj bar da ga je stavio za 6 miliona, pa kontam da želi čovek da zaradi. i baš slučajno je taj lik poljak.
isto tako je leona prodao destiniju, nekom kinezu koji je dobio 10 miliona od nekog slovenca za našeg reprezentativca. i baš slučajno odma preplati samurajevog igrača za jedno 2 miliona.
da se ne vraćam na priču o onom poljskom centru sa platom od 400 k, na kojem je zaradio 3,5 mil. a onda u paketu uvaljao opet slučajno poljacima i još jednog igrača za 3 miliona.
isto tako i razmena sa klubom aris-super-3. gde je svog igrača od 5 k plate i 32 godine prodao za 600 k.
dalje nisam želeo da idem, ko zna čega još ima.
nije mi samo jasno zašto se žmuri na sve ovo?

This Post:
00
137412.105 in reply to 137412.104
Date: 4/24/2010 11:22:54 AM
Overall Posts Rated:
740740
E pa vidis, ovaj samurajkov je imao odlicno rasporedjene skilove. I mak'o mi ga covek ispred nosa.

ne bi da ulazim u vašu polemiku, ali ovo nikako ne stoji. čovek je igrača koji realno vredi 2,5 mil, prodao za 4,5 mil. pri tom je taj isti kupac koji se toliko otvorio za galiera,

nisam pricao o galieru vec o spancu kojeg je samurajko samo zbog mog loseg interneta kupio.

This Post:
00
137412.106 in reply to 137412.105
Date: 4/24/2010 11:28:30 AM
Overall Posts Rated:
500500
nisam pricao o galieru vec o spancu kojeg je samurajko samo zbog mog loseg interneta kupio.

sad se sećam priče o tvom lošem internetu. pa što ga onda nisi sad kupio za 7,5 miliona :)

This Post:
00
137412.107 in reply to 137412.104
Date: 4/24/2010 12:10:04 PM
Overall Posts Rated:
178178
Odgovorio sam ti na mail koji si mi poslao vezano za ovu problematiku.

Tu ti je detaljno sve objasnjeno - postupci i mehanizmi u slucajevima na koje ukazujes.

Stoga bih te molio da se pridrzavas pravila i ne siris raspravu oko tema koje su na relaciji GM(ovi) - osumnjiceni korisnici.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Ozzy

This Post:
00
137412.108 in reply to 137412.107
Date: 4/24/2010 1:32:02 PM
Overall Posts Rated:
2424

Tu ti je detaljno sve objasnjeno - postupci i mehanizmi u slucajevima na koje ukazujes.

Stoga bih te molio da se pridrzavas pravila i ne siris raspravu oko tema koje su na relaciji GM(ovi) - osumnjiceni korisnici.

Gosn Dumbarajko (koji je sada naucio da koristi velika slova) vec duzi niz godina spominje Bukuljske divove, PA GA TI NE MOLIS DA PREKINE RASPRAVU KOJA BI TREBALA DA BUDE NA RELACIJI Ja-GM!

From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
137412.109 in reply to 137412.108
Date: 4/24/2010 1:39:16 PM
Overall Posts Rated:
178178

Gosn Dumbarajko (koji je sada naucio da koristi velika slova) vec duzi niz godina spominje Bukuljske divove, PA GA TI NE MOLIS DA PREKINE RASPRAVU KOJA BI TREBALA DA BUDE NA RELACIJI Ja-GM!

Ukljuci mozak malo...on te ne proziva za varanje nego za nemoralan potez! Za to sto si ubedio drugog da kupi tvog igraca po visoj ceni. Jer ako to nije slucaj - onda si sta? Varao?

From: Dumbarajko

This Post:
00
137412.110 in reply to 137412.108
Date: 4/24/2010 1:43:32 PM
Overall Posts Rated:
740740

Kod tebe je problem sto si ti njega prodao tvom "drugaru". Poceo sam da sumnjam da nisi sam sebi drugar.

I nikad nisam pricao o preplacenosti transfera, dok ti to nisi spomenuo. Samo sam pricao o smrdljivom postupku, koji ti nazivas pozajmicom para. I o tome kako si mene pre toga smarao da kupim doticnog, jer ti pare trebaju brzo i mnogo.

This Post:
00
137412.111 in reply to 137412.109
Date: 4/24/2010 1:53:01 PM
Overall Posts Rated:
2424
Varao? Sta je tu varanje, sto sam stavio igraca na TL i sto mi je umanjen taj transfer za 300k jer sam igrao prijateljske utakmice sa tim timom?

Pa dragi moj to je bio slucaj JA-GM, i ako stitis tudje "prestupe" onda treba i prema mom da se isto postupas!

Ja sam to uradio jednom, i to za 300k! A ovo se desava svakih par meseci je za mene davno prevrsilo granicu moralnog!
Ali razumem da drugaciji ljudi drugacije poimaju moral.

I ne vidim sta je lose u tome da se javno prica o necemu sto se stalno desava i sto je prisutno duzi niz sezona? Sreca? ...ma vazi! I ta transparentnost sa velikim prefiksom "NE" koju propagiras kao GM ne moze dovesti do nicega dobrog!

Ako je neko nesto lose uradio treba da se kaze da svi vide sta je uradio i kako je kaznjen!

Za one koje mrzi da citaju dalje ne moraju ovaj moj samo mali primer "vec vidjenog":
Jedan kolega poceo kao da igra BB i kao on je pametan on ce sve da ih zajebe, nema staticku IP adresu on ce da vodi vise timova, pa da menja igrace... Ja sam znao kako to moze da se zavrsi i upozorio sam ga da ne pokusava. Ali on je rekao da je on master i da nema sanse da ga provale... Prica se zavrsila tako da su mu obrisani svi timovi koje je napravio i njegov glavni koji je dugo vodio!

Naravoucenije:
da je on znao da je jos neko to pokusao i da je kaznjen i on to nikada ne bi uradio! Sada mu je naravno zao, ali ga mrzi da krene ispocetka

From: Dumbarajko

This Post:
00
137412.112 in reply to 137412.111
Date: 4/24/2010 2:22:01 PM
Overall Posts Rated:
740740
Varao? Sta je tu varanje, sto sam stavio igraca na TL i sto mi je umanjen taj transfer za 300k jer sam igrao prijateljske utakmice sa tim timom?

Pa dragi moj to je bio slucaj JA-GM, i ako stitis tudje "prestupe" onda treba i prema mom da se isto postupas!

Iako si se obratio Billu, ja cu probati da ti pojasnim.
Ne ulazim u to sta drugi timovi rade, jer niko od njih nije probao da mi uvalja nekog igraca na srceparajucu pricu.

TI, i samo TI, si mi poslao nekoliko mailova u tom periodu trazeci od mene da kupim cuvenog Stewarta, jer si nasao nekog na TL kog MORAS, ali MORAS, da kupis. Posto, naravno, nisam hteo da kupujem tog skrndelja od igraca, TI si mi poslao mail gde si rekao da ti vise nisam prijatelj i da ce da ga kupi tvoj ortak. I odmah je pao bid za njega. Samo da bi ti mogao da kupis tog kog ne smes da omanes. I na kraju ga nisi ni kupio. A ni pare nisi vratio coveku u 3 (i slovima TRI) puta vecem iznosu nego sto je on tebi platio (tako si makar bar meni obecao i rekao). Niko ovde ne prica o tvom varanju (varao si samo kad si prodavao onog centra u zamenu za spanca, ali koliko znam, tu si jos vise sankcionisan), vec samo o DNU DNA kojeg TI dotices zarad neke budjave igrice. Mogu samo da zamislim kakav si u realnom zivotu, kada ovde mozes toliko nisko da ides.

A da li neko drugi vara to me stvarno ne interesuje. Jer svi ostali su, za razliku od tebe, LJUDI.

From: Laimbeer40

This Post:
00
137412.113 in reply to 137412.112
Date: 4/24/2010 2:52:21 PM
Overall Posts Rated:
178178
Mogu samo da zamislim kakav si u realnom zivotu, kada ovde mozes toliko nisko da ides.

Jel`se secas kada sam ti ja ovo na pocetku naseg "druzenja" rekao! Gotovo identicnim recima. Pa ljudima koji zive u tvom okruzenju pakao ce biti pesma spram tebe, ako ne daj Boze tamo zavrse! Ovo ti porucujem sasvim licno - da ne bude zabune.

This Post:
00
137412.114 in reply to 137412.112
Date: 4/24/2010 4:55:56 PM
Overall Posts Rated:
2424
Da ne citiram, i da ne trosim vreme svakoga ko pogleda ovaj forum... zar dno dna nije to sto ti upravo radis?
Da li i u jednom tvom postu ima ista sportsko? Da li i u jednom tvom obracanju ima imalo nekog postovanja?
Razmisli malo o tom pitanju pre nego sto bilo sta drugo napises...

A ovaj GM-ov post ne zelim da komentarisem. Uopste ne znam sta se nalazi u njegovom umu i kakve sada teorije zavere reprodukuje. Na moj jedan sasvim korektan i produktivan predlog koji ima svoje mane, ali mnogo vise prednosti, on odgovara ako se to i moze nazvati odgovorom na nacin koji apsolutno nije primeren jednom GM-u.

Advertisement