Egyes embereknek írom, most mint szavazó átlag ember szólok hozzá a választáshoz!
Nekem semmi gondom nincs azzal, hogy indultál, azzal sincs gondom, hogy parázs vita van. Direkt nem akarok aktívan részt venni ebben az egészben. Viszont egy kérdés folyamatosan fel felmerül bennem, amikor előjön a téma. Nekem azzal sincs gondom, hogy próbálsz újítani. De úgy érzem van egy elképzelésed (lehet jó lehet rossz) de nem gondolkoztál el azon, hogy megvalósítható-e a közösségben, illetve hogy a közösség preferálja-e azt ilyen erős szemléletváltást.
hogy az általam bevezetésre kerülendő edzésrendszerre/ farm programra folyamatosan azt reagálják, hogy használhatatlan, miközben nem látta senki az működés közben.
Mi van, ha nem akarja a közösség ezt a drasztikus váltást? Felmerült benned, hogy mi nem vagyunk se csehek se lengyelek, és ez az aktív többségnek jó így ahogy van (persze lehet nem, és ez esetben simán nyersz ne izguld túl a dolgokat)? Az a baj, úgy érzem attól, hogy te meg leszel szavazva valakik által, ők nem látják tudják, hogy mivel jár az a döntésük hogy rád adják a voksukat. És az se biztos, hogy azért kapsz szavazatot, mert valakik szeretnék az új edzésrendszert bevezetni. Még az se biztos, hogy egyáltalán megválasztásod esetén sikerülne bevezetned, mert akiknél a játékosok vannak nem lesznek hajlandóak együttműködni veled. Úgy érzem túlságosan ki lett hegyezve ez a választás az edzésrendszerekre, multizásra meg stb.! Nem erről kéne szólnia szerintem. Mi van akkor, ha én mondjuk rád akarok szavazni, mert szeretném a személyes váltást mert lehet jót tenne az eredményeinknek, de az új edzésrendszeredet nem akarom megkajálni? Az a baj szerintem a mostani választásban, hogy nincs elég perspektíva. Beszéltem olyannal, akinek a te új programod még véletlenül se kell, de szeretné ha kaygee nem maradna, mert úgy érzi frissítés kéne ide. Na most akkor mi is van pontosan?
Jó dolognak tartok 1-2 ötletedet. Be is építettem az edzésprogramjaimba, de senki ne higgye azt, hogy kaygee nem ugyan ennyire felvilágosult az új dolgokkal edzésekkel kapcsolatban, csak ő máshogy éri el majdnem ugyan azt. Talán azt érzem különbségnek, hogy te egy tollvonással lemondanál a sikeres u21 szereplésről az NT javára, kaygee próbál olyan utat járni, hogy mindkettő valamennyire meglegyen.
Az meg hogy nincsenek kérdések szerintem normális. Aki ide téved és nem csak úgy leadja a voksot rátok az már rég túl van az elcsépelt ki kockáztatna meg egy motsot vagy lazát, vagy ki mit nevelne egy ilyen meg olyan playából meg stb. kérdéseken. Szerintem tudja mindenki jól, hogy mindketten vagytok annyira felkészültek, hogy ezekre kisujjból tudtok válaszolni. Kaygee megnyert már nem egy szavazást, te is régi motoros vagy. Nem kellenek ide a közhelyek. A fingkarate pont ezért alakult ki. Neked van egy erősen fűszerezett főételed, kaygeenek egy szolidan fűszerezett kajája, és álltok az étterem előtt és próbáljátok eladni a cuccost a járókelőknek. Az a kérdés kié a nagyobb és jobb felhajtás a bódé körül, illetve mennyien szeretik az erősen illetve gyengén fűszerezett kajákat.
továbbra is mindkettőtöknek kívánok sikeres szereplést!
legnagyobb tisztelettel dzsevasz mint szavazó polgár