ισως να παιζουν και αλλα πραγματα ρολο.ισως ο καθε παικτης να εχει καποιο κρυφο σκιλ.εχω πχ εναν αλλον ψηλο,τον οποιο πουλαω αυτη την στιγμη,ο οποιος ειναι φοβερος στο σκοραρισμα.οποτε εμπαινε σκοραρε ακαταπαυστα,παρολο που δεν εχει φοβερα σκιλ.εχω αλλον ο οποιος ειναι φοβερος στακλεψιματα χωρις να ειναι φοβερος αμυντικος.οπως και εναν αλλον που παιρνει πολλα ριμπαουντ σε σχεση με την ικανοτητα του.οποτε ισως να υπαρχουν κρυφα σκιλ,ισως παιζει ρολο ολη η ομαδα,ισως παιζει ρολο ο ανταγωνισμος γιατι απ οτι ειδα,τα ρατινγκς του ομιλου μας σε σχεση με τον παικτη που ειπες ειναι χαωδης.δεν ξερω τι να πω.
παντως ειναι οντως σπαστικο ενας παικτης των 9 χιλιαδων να κανει καλυτερη δουλεια απο καποιον με 55 χιλιαδες.ισως θα επρεπε να ειναι πιο συγκεκριμενα τα πραγματα ωστε να ξερουμε και εμεις που βαδιζουμε.ισως απο την αλλη αυτη να ειναι και η ομορφια του παιχνιδιου.απο την μια εγω να κλαιγομαι που εχασα και ο αιγιαλεια απο την αλλη να ειναι χαρουμενος που εβγαλε 2 αντιπαλους,κατα γενικη ομολογια,καλυτερους εξω.ισως αυριο να ειμαστε εμεις τυχεροι σε καποια ματς και καποιοι αλλοι να ειναι ατυχοι.
δεν μασαμε ομως.συνεχιζουμε να προσπαθουμε,και οπου μας βγαλει.
υγ.παω να παρω τον ραμκε(καπως ετσι δεν τον ειπες?).εμαθα οτι ειναι παικτουρα με χαμηλο μισθο και στο ανθος της ηλικιας του:))))))
Last edited by takiss78 at 2/27/2013 4:41:11 AM