http://www.youtube.com/watch?v=dTQEzb1wL9A
Ovo je za mene jedan od najboljih motivacionih videa ikad i morao sam da ga podelim ovde... jeste da traje 18 minuta,ali vredi pogledati i podsetiti se svega
Ja licno ne mogu da podnesem Majami i to vestacko stvaranje tima.
Uopste nije tesko uzeti titulu kada se tri superstara dogovore da igraju zajedno i onda navuku jos jedno 10 veterana da im se pridruze da bi i oni uzeli nesto pred kraj karijere.
Milina je bilo gledati kako Jordan i Pippen odrastaju zajedno i jedan drugog prave boljim igracima. I kako Phil Jackson sam sklapa pobednicki moziak. Paxon, Cartwrigth i Horace Grant, kao najvaznija treca karika, su bili tu vec godinama, ali cekali su svoje vreme. Nijedna zvezda nije morala biti dovedena u medjuvremenu da bi postali tri puta zaredom sampioni. B.J.Armstrong, Livingston, Hodges, Williams, svako od njih je znao sta treba da radi u kom trenutku. To je bre bila generacija.
I onda sve to prekopirano nakon 2 godina, sa iste dve zvezde u glavnim ulogama, a tu su bili i Kerr, Rodman i bem li ga kako se zvao centar

. A na klupi, moj idol, covek koji je jedini u staroj Jugi znao da kaze "asistenciji se raduju dvojica, a kosu samo jedan", neponovljivi Toni Kukoc. Opet nijedan velika zvezda dovedena (ako neko tu ne racuna idiota Rodmana). I opet tripla kruna.
To su bre bili timovi. Selektirani na pravi nacin kako treba. A ne ovako vestacki.
Zato sam se divio Oklahomi. Durant, Westbrook, Harden, Ibaka. Sve njihova deca. Steta sto su sve zeznuli sa Hardenom. Mada i dalje verujem da je ovo njihova sezona.