2 meglátást engedj meg nekem. először is gratula, a csarnok méreted fergeteges. viszont nem jók az arányaid. a jövőben ha ajánlhatom alsó sorokat fejlessz úgy 2500-ig. utána pálya mellettit 400-ig és vip 30-ig! így lesz kb azonos arányod az álló helyekkel.
és a jegyárak. mivel átlagon felüli a csarnokod a 3. osztban, és én tavaly hasonló cipőben voltam mint te, egész jól tudok ajánlani jegyárakat.
max 8 legyen az állód, ezzel még nem lesz telt házad szerintem ha nem hozod a fontos meccseket. első körbe vidd le 48-ig az alsó sorokat, ha megtelik, fejleszd a méretét nagyobbra, de a jegyárat tartsd 48-on. 115-120 környékén jó lesz elvileg a pálya mellettid, és 750 környékén a viped. inkább legyen első körbe tele a csarnok, és szépen kicsiket fejlesz és kicsiket növelj a jegyárakon, mint hogy 60% legyen a kihasználtsága. én a helyedbe még a 7-es állón is elgondolkodnék, de az már lehet nem megfelelő. nekem tavaly 8 volt, de a kupában is jól szerepeltem, meg a bajnokságban is veretlen voltam.