evo da se i ja oglasim malo :)....prvo, koja pogodba? o čemu ti pričaš? mislim stvarno...još da se nagađamo, pa da ti pustim tak bitnu tekmu, nebi išlo...u playoffu se uvijek ide s najjačom postavom i tu nema opće pregovora, osim ako je velika razlika u kvaliteti...drugo, čim sam videl da si ti jedva doma dobil inu s trgaonom, bil sam uvjeren da danas dobivam, pa ida sam igral normal, dobil bi te jer sam vodil 30 razlike..tak da nemaš za čim žaliti, ni da sam poštivam "pogodbu" zgubil bi ti 100%.
a treće, kaj se tiće odustajanja od igrice, gledaj samo mene koje pehove imam...još da mi se bazak nije izljedil, pa imam ekipu za playoff druge lige, a ne da ne osvojim treću ligu, tako da je tu svaki komentar suvišan :)...četvrto, koliko ti majstore imaš godina uopće? moja procjena je oko 16-17 max...to je to od mene, još imam teške tekme sa zadrom i nadam se da se konačno vračam di sam i bil, u drugu ligu...sretno svima!!!!
p.s. na ovo da bi me razbio da si igral trgaonu! mogu samo reći: hahahahahaha, kaj si s marsa opal!!! :) joj joj, pa ko te pobjedil jedini u cijeloj sezoni??? i u drugoj tekmi sam te trebal dobiti, vodil +5 28 sekundi do kraja i zgubil nakon produžetaka, tako da nemamo tu opće kaj pričati..ne znam čemu si se opće ti mogel nadati, jedino da si imal ent 1000 i formu u sedmom nebu :P
Last edited by majstor at 3/22/2014 6:01:45 PM