Par informacija.
Zakazan je prijateljski mec sa reprezentacijom Italije. Njihov selektor je zamolio da igramo sa mladjim sastavom, posto ce on dati sansu njihovim igracima do 27 godina. Svakako cemo mu izaci u susret, s tim da ce kod nas u timu biti i par igraca sa 28 godina, ovi koji su i sada u timu.
Pozvao sam veceras deo igraca sa drafta, tacnije sve igrace od 18 godina i situacija je sledeca: dobili smo 18 igraca potencijala 10 i 22 igraca potencijala 9. Medju desetkama imamo devetoricu ciji je UBS 50+, dok medju devetkama imamo cak 16 igraca sa UBS 50+, od cega jednog sa neverovatnim zbirom skilova 63! A svi znamo i ko je sreckovic koji je izvukao premiju

Draftice od 19 godina pozivacu u petak/subotu nakon azuriranja treninga.
Za kraj, jedna molba: ako ima raspolozenih za posao skauta, zamolio bih da mi se jave. Ja sam pokusao da pronadjem nekoga, poslao mejlove na par adresa, ali niko nije dao pozitivan odgovor. Zbog velikog broja kvalitetnih igraca na ovosezonskom draftu, mislim da bi bilo pametnije da posao poverimo dvojici skauta - pa da razdele klasu 37 na ravne casti.
Ave Serbia!