Arkadaşlar benim takım hakkında çok muhabbet dönmüş, açıkcası çıkmak umurumda bile değil. Geçen sezon ikinci ligde kafaya oynarken tüm takımımı satıp oyuncu geliştirme kararı aldim. Uc tane kısa oyuncum var onları yeistirmeye calisiyorum. Gecen sezon birincl lige çıkardım fakat tercih meselesi. Bu sezonda ligde durmusum düşmüşüm pek onemli degil. Önemli olan genclerimin gelismesi. En azindan Mücadele edecek bir kadro kuruyorum. Her yapilan transfer o haftaki form antrenmanını almıyor bildiğiniz gibi. Oyuncular haliyle formsuz oluyor. Oyuncular form tutunca belki bir iki mac kazanırım. Kazanamazsam da düşerim sıkıntı değil.
Ne yaptigimi anlamayacak bir sey yok. Bu oyunda form olmadan mac kazanmak zor dostum . Oyuncular form tutunca kaybedince konusalim. Transferler gelince formlari vasat olur genelde o formlarla iki haftadir iyi mucadele ediyorum bence. Bir sonraki hafta bile tam hazir olamayacagim yeni transferim sakatliktan dönecek ve gene formu dusuk olacak. Digerlerini kurtaririz umarim. Hepinize iyi oyunlar. İyi olan kazansın :)