da čitaš pažljivo, vidio bi da piše "poanta tog advertisementa", a ne tvog...
ti si napisao da je smiješan, ja ti objašnjavam zašto nije, i koja je poanta te objave/reklame, zovi je kako hoćeš...
ne prosipam ja nikakvu histeriju, nego kao netko tko je jako puno vremena i truda uložio u rad reprezentacija, uzimam si za pravo da objasnim neke stvari...
pročitaj kućna pravila BBa, pa će ti možda bit jasno zašto su neki postovi obrisani...
stranica repke ovakva stoji još od tursinog prvog mandata, ne sjećam se nešto da se njemu ili meni prigovaralo u međuvremenu dok smo bili selektori, a zaista nije fer cjepidlačiti i sve svalit na Topnika...
opet ću ponoviti, ti minimalni skilovi ništa ne znače na stranici repke, kad je svaki draft, svaka generacija drukčija...
ovako se sprečavaju mogući problemi, da ne bi selektora prozivali manageri zašto njihov igrač ne igra, a zadovoljava "minimalne kriterije"...
svake sezone otkad je Leonidas pokrenuo akciju "Generacija XX", šalju se spam poruke svim vlasnicima zanimljivih draftera, sa pozivom na trening, ili prodaju, ili da se jave selektoru/skautima, ili na forum...
taj posao se nigdje ne vidi, a 100 puta je važniji od toga kako izgleda stranica repke, ili vražja reklama za igrače...