Hrát 2-3 zonu navíc na SF s hráčem s ID 7 by byla fakt troufalost. Najdi si na NT a B3 úrovni zahrané 2-3 zony a spočítej si, kolik jich vedlo k výhře a kolik k prohře ... (pak asi budeš chápat můj odpor k této taktice). Jaké máš zkušenosti s 2-3 zonou, že se ti zdá jako použitelná taktika?
Já si naopak myslím, že jsem jeden z nejnečitelnějších managerů, byť hrávám téměř pořád stejně a někomu to připadá jako stereotypní a čitelné (nicméně uvažuju, že tým trochu posunu k jedné jiné taktice, která se bude dát s tou současnou střídat).
Kdybych byl zahrál něco jiného a prohrál, tak by se tady určitě našlo spousta lidí, co by se ptali, proč jsem nehrál svoji klasiku, takže asi tolik k tomu, že jsem hrál, co jsem hrál. Max. by se dalo uvažovat o Look Inside, ale na to mi chybí klasické SF.
Včerejší zápas nebyl o mé špatné taktice a za tím si stojím, příčiny neúspěchu bych shrnul asi takto:
- doskoky, hlavně Arentshildt vůbec nestíhal (možná měl hrát Madany), zapříčiněno soupeřovou ofenzivní taktikou
- (pod)průměrný výkon Kuna, nedokázal ani pořádně zastřílet ani spoluhráčům připravit koše přihrávkama, začínám si myslet, že jeho JR 17 bylo spíše na škodu než k užitku
- slabý výkon PF/C v útoku
- trestné hody (na ty bohužel nezbývá zatím v tréninku čas, jiné věci mi přijdou důležitější, zvlášť dokud jsou hráči mladí)