Hát nekem elég durva szezon hajrám van.Az utóbbi 4 meccsemből 3 meccsen 4 vagy annál kevesebb volt a különbség.A Red angels ellen 2-vel,az La Lakerstől meg 1 ponttal kaptam ki.Tegnap viszont végre megtört a jég egy elég izgalmas meccsen ami nem hittem, hogy megnyerek főleg, hogy a félidőben 20 pontos hátrányba voltam és a 4. negyedet is még 13 pontos hátránnyal kezdtem,de szerencsére a fiúk ledolgozták a hátrányt.Sarayköy bizonyította, hogy miért Ő a csapat egyik nagy régi veteránja és lelke Pálfy és Muse mellett,most is Ő dobta a meccs nyerő triplát.Talán ez az eddigi legjobb szezonja.Az év elejét is jól kezdte és most az év vége se rossz,ráadásul idén végre nem sérült meg.Sajnos idén már mindenképpen 5. leszek,ha mondjuk a szoros meccseket hozom akkor is max 4. lehettem volna,de nem bánkódok, mert a szezon második felében nem is ott játszottak az emberek ahol az eredeti posztjuk van kivéve Pálfyt aki végig Dh volt és remélem idén már végre bekerül az MVP szavazásba, mert marha jó szezonja volt.Az ifik jól fejlődnek.Szekeres mindenképp a jövő nagy játékosa lehet (milyen furcsa,Albával egy helyen kezdünk,egyszerre jutunk fel,a legjobb draftja egy Szekeres nevű fickó és most Én is draftoltam egy Szekerest ami szintén az eddig legjobb draftom és a legjobb játékosom lehet).
A Stadion idén nem nagyon telt meg.Max év elején voltak jobb bevételek most csak 135 ezer volt a bevétel előtte 145.