hehe, pa onda da ti se pridruzimo mi koji smo izbegli iz laze ?
hehe, pa onda da ti se pridruzimo mi koji smo izbegli iz laze ?Bracoooooooooo!!!
Sjajno je počeo dan, ubismo Mađare u vaterpolu i nova medalja je tu! Samo vaterpolisti mogu ovoliko dugo da traju i imaju kontinuitet osvajanja! Svaka čast momci, dva zlata i bronza ove sezone zaslužuju mnogo veće ulaganje u bazene od bednih postojećih!
Aha, hoce hoce, bice nekad. sacekaj samo da izgradimo ovu kucu fudbala, pa ce neko valjda da se seti da iskopa rupu i za bazen. Sramota bre sta bagra radi, dizu kucu fudbala, jedinom sportu koji nam nikad nista nije doneo, ali zato vaterpolisti dizu kredit da bi imali cime da odu na takmicenje
Aha, hoce hoce, bice nekad. sacekaj samo da izgradimo ovu kucu fudbala, pa ce neko valjda da se seti da iskopa rupu i za bazen. Sramota bre sta bagra radi, dizu kucu fudbala, jedinom sportu koji nam nikad nista nije doneo, ali zato vaterpolisti dizu kredit da bi imali cime da odu na takmicenjeda ali druga je tema sta fudbal znaci u svetskim okvirima a sta vaterpolo. svako ko nabroji vise od 5 (srb, cg,hr je ipak samo jedna) drzava u kojima je vaterpolo profesionalni sport ja mu skidam kapu. dao bih ja uspehe u kosarci, vaterpolu, odbojci, tenisu i ne znam ni ja cemu jos samo za jedno polufinale na SP u fudalu.