Kedves Mindenki, aki támogatott!
Örömmel jelenthetem be, visszatértem köreitekbe!
Így, 1-2 évvel bannolásom után más accountjáról visszanéztem a fórumba, és láttam, mennyire szerettetek, támogattatok, és sajnáltatok, amikor kivágtak, ezért elhatároztam, hogy - a GM-ek szomorúságára - visszatérek! Remélem, a fórum fellendül, és újra jókat röhögünk a csapaton!

Mint észrevehettétek, már nem Babinéni stílusában írok, a csapat is csak a nosztalgia miatt lett Babinéni Team 2.0. Ennek egészen egyszerűen az az oka, hogy Dandozolika alkotását mára már sokkal kevesebbet emlegetik, mint akkortájt, de biztosíthatok mindenkit, én vagyok az, az eredeti Babinéni Team menedzsere. A tervem pedig, hogy amit akkor hazavágtak a bannolásommal, újra felépítem.
Hogyan is kezdjünk neki? Amíg nem sikerül beszerezni az első igazán rossz játékosokat, vagy a posztok variálásával igyekszem meccset veszíteni, vagy szimplán nem állok ki a csapatok , de törekedni fogok, hogy ez a 2 nyertes meccs (amit a csapat még botcsapatként ért el), ne növekedjen. Az állóhelyeket meg természetesen elkezdem építgetni, ha már vettem néhány "klasszist".
Akinek bármi kérdése van, vagy szimplán nem hiszi, hogy tényleg én vagyok az, a "jó öreg Babinéne", nyugodtan írjon privát üzenetet!
Mindenkinek minden jót, és köszönöm!