Taip dirbsim kartu. O zalia mano megstamiausia spalva, o dar sergu uz zalgiri, tai esu visas zaliai zalias. O zalia spalva padidina akiu spudi, kas pagerina regejima ir izvalguma, o jo cia prireiks :)) Del kalbos pirmines supranti pats kad tai tik pokstas :) Paskutiniai sakiniai juokingiausi gi. Neims zinoma ne vieno zaidejo neverto ten zaisti. Rimtam darbui ateinam. Todel parasem pries kelias dienas ir nauja kalba, kurioje juoku jau nera. Tada apsisprendem eiti kartu i rinkimus ir rimtai kandidatuoti. Jam ir reikia tokio kad kartais i rimtesnes vezias istatytu, nes protingas vaikis yra. Blogiausia scenariju jei isivaizduosi, nebus nieko blogiau nei su ankstesniais treneriais, tik su mumis bus linksma, nes pasneket tai abu esam tikrai megejai, o ir savininkai jauniu bus patenkinti, nes demesio tikrai sulauks ir nesiskus kad jiems kas neatraso. Siaip esu realistas, pergaliu nezadu nes nezinau pajegumo jauniu esamu, zadu tik geresni rupinimasi treniruojamais zaidejais. Manau, atejom ne vienai kadencijai, tai ateityje kai uzsiauginsim savus jaunius, parodysim, kur vieta turi stoveti...