BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 Debatai

U21 Debatai (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
199901.105 in reply to 199901.104
Date: 11/4/2011 1:31:34 PM
Overall Posts Rated:
33
Aciu tiems kas balsavote uz mane ! :)esu dekingas .nesiekiu but treneriu nes esu vis delto netinkamas kandidatas ,nes tam reikia daug laiko skirt...Bet jei uzimciau garbinga balsavime 3 vieta butu gerai (zinant kad kazleka uzbanino, o qwertyuiopasdfghjkl abejotinas veikejas) mano manymu adibasas laimes rinkimus :)

This Post:
00
199901.106 in reply to 199901.105
Date: 11/4/2011 1:38:32 PM
Overall Posts Rated:
286286
jy uzbanino tik forume, ne visam :)

This Post:
00
199901.107 in reply to 199901.106
Date: 11/4/2011 1:48:46 PM
Overall Posts Rated:
33
aa :)Per forumus nenardau tai nezinau kad dar ir taip buna :) na trai 4 irgi garbinga vieta :D

This Post:
00
199901.108 in reply to 199901.97
Date: 11/4/2011 1:52:46 PM
Overall Posts Rated:
561561
Idomu butu jei Mekas laimetu. Idomu kur dingtu :)) Dar siandien ir vakar sake kad uzsiregino is bajerio, neturi jokiu tikslu ir siekiu, dabar kai praejo pirma etapa net issigando ir galvojo gal i foruma visgi parasyti kad uz ji nebalsuotu :))) Bet sako pasitikesiu zmonemis kad nesukvailios ir nebalsuos uz ji :) del to adiusagfbasilfhsafpilsaj, tai manau tik 4 balsus savo 4 komandu ir turi. Del adibaso, tai man rimciausias konkurentas kazlekui. Ir jei laimetu ne kazlekas, tai jei sis veikejas laimetu, butu turbut maziausia bedos. Bet velgi zmogus neatejo nekart i debatus, nei pristato kokias idejas ar siekius, tiek sezonu pratylejes, nzn nzn, pats ilgai masciau ka palaikyti. Pasirinkau tai ka pazistu neblogai ir kur zmogus gyvenime zalia spalva mato zalia spalva o ne raudona ir pan. O ir man butu gerai su visokiais niekalais nebesipykti cia forume o geriau pasidarbuoti U21 labui, pabuti atsakingam uz treniruotes, tai sulaukciau daug laisku ir laisva laika kuri skiriu forumui, galeciau skirti individualiai kiekvieno gero jaunio treniravimo plano sudarymui ir visokeriopai pagalbai ji vykdyti.

From: Paulius V

To: MJO
This Post:
00
199901.109 in reply to 199901.102
Date: 11/4/2011 2:04:15 PM
Overall Posts Rated:
561561
Neitikinesiu zmogau taves, tu tiesiog nusistates pries musu abeju charakterius ir tiek. Objektyviai vertinant tai turbut geriausias visu laiku U21 kandidatas. Tiek as tiek jis nuo 3 sezono losiam. Daugiau niekad nebuvo tokios komandos anksciau su tokia patirtimi kad abu butu. Tam ir esam is dalies abu. Kad vat nebutu tokiu dalyku kaip tu sakai. Kazlekas yra pasiryzes kad ir vienas padaryti jei as plauciausi, bet pirma syki rimtai zadu dirbt ir nesiplaut. O irodymas yra to, paziurek 60% forumo zinuciu sudaro mano ir kazleko zinutes :)))) Kas irodo kiek turim laisvo laiko ir kad tikrai ji nukreipti galime naudinga linkme. Del kazleko, taip jis gavo savaites bana forumui del vadinamo trolinimo. Galit laisvai i pm jam rasyti ir atsakys asmeniskai i jusu klausimus. Butent kad isrinkus sulauktumet mano arba jo kad ir dienorascio keliu lapu apie U21. Kas nera skaites kazkada Kazleko dienorascio ? :)) Kas nezino mano rasliavu ? :)) Del apzvalgu jei tik bus susidomejimas nebijok, tikrai kazkuris is musu tuo uzsiims, ta visgi manau vyriausiajam treneriui palikti. Ir siaip kiekvienam treneriui reikia padejejo, trenerio asistento ir pasitarti ir kita sryti valdyti, todel esu as. Skautinimui jau pasisiule vienas zmogus Nudistas dirbes visuose beveik ankstesniuose treneriu stabuose ta darba. Aisku kad leisime jam padirbeti siuo klausimu. O rinkis ir balsuok kaip tau ant duses atrodo geriau, netapsi lievesnis patikek jei ir isbalsuosi uz savo nemegstamus forume kazleka ir karandasa :)) Cia ne vieta pyktis, cia vieta palaikyti geriausius.

From: Paulius V

To: MJO
This Post:
00
199901.110 in reply to 199901.102
Date: 11/4/2011 2:11:58 PM
Overall Posts Rated:
561561
Beje del zaideju, pazadu kad mano Zelnys nezais U21 :))) Suprask kartais humora. Kazlekas parase pirmaja kalba juokaudamas ir tiek. Kas tikejotes ar tikites jauniu U21 rinktiniu, pirma istreninkit iki tokio lygio, kitu atveju nepateks ne vienas nevertas to.

This Post:
00
199901.111 in reply to 199901.107
Date: 11/4/2011 2:15:36 PM
Overall Posts Rated:
561561
Dekui kd pasirodei ir pripazinai tiesa :) Sekmes dideliausios tau :) Bana forumui daug kas yra gaves, nera cia didele naujiena, uztenka izeist ka forume, rasyti ne i tema ar kitaip pazeisti forumo taisykles. Pm veikia, tik uzdraudzia savaite laiko rasyti i foruma, kad nurimtum ir apmastytum savo veiksmus. Nieko neiprasto ir stebuklingo cia. Parasiau ir priezasti uz ka net gavo, esam atviri ir laukiam jusu palaikymo ir balsu, galetum ir pats negadines savo balso uz mus prabalsuoti :) kiekvienas balsas yra svarbus.

This Post:
00
199901.112 in reply to 199901.111
Date: 11/4/2011 2:23:20 PM
Overall Posts Rated:
33
Taip ,apgolvojau ir supratau kad tai atsakingos pareigos ,bet kitavertus nieks ir neisrinktu manes :)
Man nepatiko sita jo kalba :
Balsuoji už mane - paimu tavo žaidėją į rinktinę.

Ši taisyklė galioja ir šiuose rinkimuose, tad jei norit pasididint savo prekių pelną ir turėt savo lieviausią žaidėją rinktinės sudėtyje - balsuokit už Kazlėką! Kilus klausimams ar neturint sudėtyje lietuvių žaidėjų prašome užeiti į mano kabinetą nuo antradienio iki penktadienio. Jei esate vyras užeikite darbo laiku, o jeigu moteris - nedarbo. Visi kiti neikite.

Bet jei jus dirbsit kartu - tai geresniu kandidatu nematau. + Jei jus esate zali tai noris palaikyt bendramincius

This Post:
00
199901.113 in reply to 199901.110
Date: 11/4/2011 2:26:11 PM
Overall Posts Rated:
33
nepaskaiciau tavo priespaskutines zinutes ..Kazkaip man ta zinute ir imponavo joke'a arba bandyma sulaukt kuo daugiau balsu

This Post:
00
199901.114 in reply to 199901.112
Date: 11/4/2011 2:32:38 PM
Overall Posts Rated:
561561
Taip dirbsim kartu. O zalia mano megstamiausia spalva, o dar sergu uz zalgiri, tai esu visas zaliai zalias. O zalia spalva padidina akiu spudi, kas pagerina regejima ir izvalguma, o jo cia prireiks :)) Del kalbos pirmines supranti pats kad tai tik pokstas :) Paskutiniai sakiniai juokingiausi gi. Neims zinoma ne vieno zaidejo neverto ten zaisti. Rimtam darbui ateinam. Todel parasem pries kelias dienas ir nauja kalba, kurioje juoku jau nera. Tada apsisprendem eiti kartu i rinkimus ir rimtai kandidatuoti. Jam ir reikia tokio kad kartais i rimtesnes vezias istatytu, nes protingas vaikis yra. Blogiausia scenariju jei isivaizduosi, nebus nieko blogiau nei su ankstesniais treneriais, tik su mumis bus linksma, nes pasneket tai abu esam tikrai megejai, o ir savininkai jauniu bus patenkinti, nes demesio tikrai sulauks ir nesiskus kad jiems kas neatraso. Siaip esu realistas, pergaliu nezadu nes nezinau pajegumo jauniu esamu, zadu tik geresni rupinimasi treniruojamais zaidejais. Manau, atejom ne vienai kadencijai, tai ateityje kai uzsiauginsim savus jaunius, parodysim, kur vieta turi stoveti...

This Post:
00
199901.115 in reply to 199901.112
Date: 11/4/2011 2:33:18 PM
Overall Posts Rated:
511511

žmonės supraskit jumorą :))

Be to jai tavo žaidėjas rinktinėj sėdės ant suolo joks prekių pelnas nepakils

Be abejo balsuoju už Kazlėka ir tikuosi po poros sezonu ir Karandasas išugdes savo karta ,galės juo tapti

Advertisement