BuzzerBeater Forums

Lietuva - IV.9 > 20 sezonas

20 sezonas

Set priority
Show messages by
From: Romasss

This Post:
00
216672.105 in reply to 216672.103
Date: 6/2/2012 4:40:00 PM
Overall Posts Rated:
44
pagal taskus komandos lyderis buvo sg, nes tie du aukstaugiai yra komandos naujokai.. ir sios rungtynes buvo ju pirmos uz mano komanda.... tavo ziniai..... antra... kalbant apie lyderius... as kalbejau apie tasku lyderi... bet kamuoliu atkovotu lyderiai yra kas kita, asistu lyderis aisku yra mano pg.... pas mane komandoj visi lyderiai su savom uzduotim... ir ta alga cia ne prie ko... sakau is to pavydo jau nebesugalvoji ka dar pasakyt? :D tik prie algu kibti... na nepasiseks.... bet busiu bent pamegines... o gal pavyks.. ir si sezona pagaliau pakilsiu aukstyn....

From: donep

This Post:
00
216672.106 in reply to 216672.105
Date: 6/2/2012 5:48:05 PM
Overall Posts Rated:
44
Realiai net nebelabai yra noro tau atrašinėti, bet kai taip nusišneki tai tiesiog graudu..

pagal taskus komandos lyderis buvo sg

Gal dar kart peržvelk varžybas - SG pelnė 8 taškus, SF - 38.

tie du aukstaugiai yra komandos naujokai.. ir sios rungtynes buvo ju pirmos uz mano komanda

Kad ir kaip norėčiau, deja, šis žaidimas tokių faktorių neskaičiuoja. Gal kada nors ateityje taip padarys, bet kol kas ar pirmos ar dešimtos rungtynės skirtumo nėra. Suprasčiau, kad nusipirkai prastos formos, bet kadangi ir tavo "lyderis" SG ne pačios geriausios formos, tai manau toks pasiteisinimas nelabai tinkamas.

ir ta alga cia ne prie ko... sakau is to pavydo jau nebesugalvoji ka dar pasakyt? :D tik prie algu kibti...

Nežinau kaip tau, bet bent jau man renkantis žaidėją alga sudaro ganėtinai didelę reikšmę. Nesakau, kad tai yra blogai, kad tu tiek moki ar, kad oi koks aš vargšas, kad tokių žaidėjų neturiu. Galėti ir norėti yra kiek skirtingi dalykai ;) Tiesiog, kai žaidėjo alga 75k, manau, kad kiekvienas iš mūsų norėtų, kad toks žaidėjas ne tik kamuolius kovotų ;)

O dėl algų aš tikrai nekimbu, kiekvienas renkasi savo taktiką, tiesiog šiaip pasijuokiau iš mūsų pajėgumo skirtumo ;)

Bet gal tiesiog baigiam šitą tuščią šneką. Sekmės Tau taurėje, tikiuosi paisisksi savo tikslą - top64.

This Post:
00
216672.107 in reply to 216672.106
Date: 6/2/2012 7:04:18 PM
Overall Posts Rated:
44
tai man nelabai bera noro atsakinet...bet dlia asobena tupix parasysiu dar...
sg vidurkis iki siu rungtyniu buvo 30 tasku per rungtynes, ir as kalbejau apie statistikos lenteles divo... tai jis kaip ir buvo lyderis pagal taskus komandoje, bei top 5 lygoje.
antra losiau artimuju taktika... o sf pozicijoj lose atsarginis pf (vienaip ar kitaip sf priklauso tiek artimu tiek tolimu taktikai)... todel tiek ir surinko tasku nes buvo sf su puikiai skilais atakuot is arti..
trecia.... pasiziurek dar kart... kiek imete tas su 75k alga??? jei jau sneki tai bent pasidomek pries kazka rasydamas... 22 taskai ir 23 atkovoti kamuoliai ir 12 reitingas... kaip pirmoms rungtynems sakyciau neblogai..... ketvirta kalbedamas kad jie naujokai... as kalbejau apie diviziono top desimtukus... todel jie ten nefiguruoja..... atleisk kad viska paraidziui neisvardinau... nemaniau kad tiek ilgai virskinsi viska :D
o del taures... tikiuos pasieksiu ir dar daugiau... o ir del lygos tikiuos pasieksiu kiek daugiau nei is pradzios maniau... tik tiek... tu turi savo taktika as savo... ziuresim kieno suveiks geriau...

Last edited by Romasss at 6/2/2012 7:07:00 PM

This Post:
00
216672.108 in reply to 216672.107
Date: 6/3/2012 3:19:27 AM
Overall Posts Rated:
44
Bet Tu tiesiog neleidi viso šito pamiršti.. Kaip miela, kažkas rusų kalbą moka. Bent tiek gerai, nes su logika gan toli prasilenkei. Pasitikrink kas yra argumentuojama.
visu pirma... jo pagrindinis skilas yra reboundai... o ne atakos

Aš iš niekur to nesukūriau, tavo paties žodžiai.
Vienintelis žaidėjas, kurį aš paminėjau kaip prastai pasirodžiusį, buvo tavo centras.

kaip pirmoms rungtynems sakyciau neblogai

Tada dar kartą pasikartosiu - sužaistų rungtynių skaičius komandoje žaidėjo pasirodymui įtakos neturi.

O pabaigai tiesiog pasakysiu, kad net nekilo mintis, kad gali šnekėti apie grupės lyderių lenteles. Dar ne toks durnas, kad nesuprasčiau, jog žaidėjai dar nežaidę, ar dabar jau sužaidę pirmas varžybas, ten būti negali. Dar nemačiau nė vieno, kuris sugalvotų savo žaidėjus vertinti pagal tai, ar jie yra grupės lyderių lentelėse :DD Komandos lyderis - tas, kuris žaidžia naudingiausiai ir atlieka daugiausiai darbo, ir nepriklauso, ar jis yra kažkokių lentelių sąrašuose. Tai ir šnekėkim aiškiai ir lietuviškai - anksčiau buvęs rezultatyviausias žaidėjas šiose varžybose pasirodė prasčiau negu įprasta, nes komandą papildė keli nauji žaidėjai.

Last edited by donep at 6/3/2012 3:20:53 AM

This Post:
00
216672.109 in reply to 216672.108
Date: 6/3/2012 6:58:00 AM
Overall Posts Rated:
00
Nesipykit vaikai mano.. Nesipykit.. :))

This Post:
00
216672.110 in reply to 216672.108
Date: 6/3/2012 7:05:38 AM
Overall Posts Rated:
44
as pamirsti senu senovej norejau..bet kad negalima nepaaiskinti iki galo ... jei kazko nesupranti.... ir kaip matau as apie ratus tu apie batus... tai kaip matau nelabai ir teina su tavim susisneket...
o del mineto zaidejo centro ar ne centro.. kalbejai apie 75k uzdirbanti... o tas 75k uzdirbantis lose pf pozicijoj... sakau pirma pasidomek pries rasant... ir paskutinis dalykas.. jei jau zaidejas yra top 10, vienintelis is komandos.. .tai naturalu kad ir komandoje jis yra lyderiu... todel negaliu isskirti vieno.. vienas gali buti tasku lyderis (kaip kad kalbejau apie sg) kitas rebaundu trecias asistu... bent jau mano supratimu.. nezinau kaip tu ka supranti.. o ir nelabai man jau ir berupi :D gali toliau rekaut kaip tavo artimuju taktika tinkama visiems ir visada, ir t.t. :D as tik norejau irodyt kad nusneki ir tiek :D zodziu geros dienos :D eik ikalk valeriono ... nes jau speju gyslos ant kaktos issoko nuo itampos :D

This Post:
00
216672.111 in reply to 216672.109
Date: 6/3/2012 7:06:57 AM
Overall Posts Rated:
44
tai kad cia tik vienas pykstasi :D matai jam skauda kad as permoku kazkam :D tai man gal prades skaudet tuoj kad jis nedamoka :D

This Post:
00
216672.112 in reply to 216672.110
Date: 6/3/2012 7:52:53 AM
Overall Posts Rated:
44
Na gyslos neiššoko ir manau neiššoks, man jau juokinga ir smagu darosi :DD Prašyčiau su citatomis, kur aš kalbėjau apie tavo 75k žaidėja. Na, jei tu negili aš priminsiu :
Tiesiog, kai žaidėjo alga 75k, manau, kad kiekvienas iš mūsų norėtų, kad toks žaidėjas ne tik kamuolius kovotų ;)

Tai buvo atsakas į tavo pasakymą :
jo pagrindinis skilas yra reboundai... o ne atakos

Nebuvo nieko pikto, galima ir ramiai padiskutuoti. Tiesiog labai nemalonu, kai yra iškreipiamos mintys ir pasakyti žodžiai :)

Apie taktikas jau senokai baigėm, tai kam vėl jas reikia prisiminti ?

O dėl lyderystės, tai tik norėjau pasakyti, kad negalima kalbėti apie kažkokius lyderius, kada pasikeitė du startiniai komandos žaidėjai ;)

This Post:
00
216672.113 in reply to 216672.112
Date: 6/3/2012 11:32:03 AM
Overall Posts Rated:
44
oi ble... pagrindinis skilas reboundai yra kito centro.. nu blem nejaugi as turiu dabar tau kaip mazam vaikui viska aiskint... jau tikrai atsibodo.. tu ziurek savu reikalu as ziuresiu savu... nes cia beprasmiska apie visa tai sneket :D sezono gale pasnekesim kieno gi taktika (ekonomine ir zaidybine) buvo prasmingesne, geresne, naudingesne... o iki tol megaukimes zaidimu! ;)

This Post:
00
216672.114 in reply to 216672.113
Date: 6/3/2012 12:25:12 PM
Overall Posts Rated:
44
Aiškinti nereikia. Tiesiog pačioj pradžioj ne taip supratau, apie kurį žaidėją ten sakei. Sėkmės ;)

Last edited by donep at 6/3/2012 12:26:59 PM

This Post:
00
216672.115 in reply to 216672.114
Date: 6/3/2012 12:27:08 PM
Overall Posts Rated:
00
ei, o kas nors turi statiska kiek kiekviena komanda moka algu?

Advertisement