Nem, te azt mondtad, hogy ezek alapvetően használhatatlan taktikák. Egész pontosan ezt írtad: "Szerintem meg van a játékban 3-4 használható taktika ( 2p, rng, motion, gyp), többi meg egy sz..kupac."
Köszi a példát, tehát te egy meccs alapján leszűrted ezt. Legalább tudom, mennyire vegyem komolyan a kijelentéseidet. Én viszont közben megnéztem, az utóbbi 3 szezonban egyszer sem játszottad egyik taktikát sem. Tehát nincs róla tapasztalatod, megint csak belekiabáltál valamit a vakvilágba. Ugyanúgy mint amikor a 2-3 zónát, vagy a blankot állítottad be használhatatlannak.
A lengyelhez: ha annyira használhatatlan lenne a legjobb benti, miért ment kétszer is azt? Ennyire hülye, hogy megszopatja magát? Ha az rng, a sok futás és a gyp a leghasználhatóbb taktikák közé tartozik, miért nem ment egyszer sem? Az a baj, te megint fekete-fehérben látod a dolgot. Senki nem mondta, hogy jobb a legjobb benti, mint a 2pontos. Annyit mondtam, hogy nem használhatatlan, mint ahogy te állítottad. Ezt egyébként a lengyeles példád is bizonyítja. Te meg egyből azzal jössz, hogy miért nem ment 15-ször azt. És miért nem ment 15-ször sok futással, rng-vel, vagy gyp-vel? A te logikád szerint ezek ugye akkor használhatatlan taktikák?
Don't feed the troll