Vysvětlení je takové, že rwystyrk zapomněl dát Laubeho na trh v čas který jsme si dohodli, tudíž ho pak dal až na pondělí. Původně to bylo vymyšlené tak, že měli jak Laube tak Brenneis končit na trhu podobně. Když vznikla tato situace tak si nebyl rwystyrk jistý jestli mu budou stačit peníze na Brenneise. Já jsem tedy na jeho Laubeho přihodil o něco navíc. Předpokládal jsem, že Laube nakonec půjde za cenu mnohem vyšší tudíž, jsem nebral tento příhoz navíc jako nic špatného. Ve výsledku se může zdát, že jsem mu vyplatil za Laubeho víc než by za něj dostal bidwarem, ale naopak si myslím, že pokud bych tam nepřihodil na víc, tak by nějaký bidwar byl a nakonec by ta cena byla ještě větší, ale to je jen můj názor.
Chci se vám všem tedy za tento přestup omluvit o to víc že se to stalo v tuto dobu, když tu všichni řeší NT přestupy. Ale vážně jsem předpokládal, že Laube bude stát minimálně 3,5 mega spíš mnohem více. Kdybych věděl, že to bude poslední příhoz, který na něj bude tak bych to neudělal. Jsou to přeci i mé peníze které jsem na tom mohl prodělat.
Takže ještě jednou sorry ale fakt to nebylo myšleno nijak špatně. Jenom to nakonec tak dopadlo.