No, da se po zeeeloo dolgem času še jaz oglasim.
Kar zadeva Bichela, niso skili neko presenečenje, kdor je spremljal tekme njegove jih je vsaj nekaj ugotovil :) Virag na nasprotni strani, pa je lep igralec, vendar z dokaj visoko plačo. Malce previsoko.
Too Red, je težko prodajati svoje ljubljence ? :D
Drugače pa kar se ostali stvari tiče, se absolutno strinjam s Trico. Veliko več se da privarčevat v drugi ligi, in ob taki aktivnosti, kot jo imamo, je to zelo lahko. Za primer, poglej mojo ekipo (manjka mi še 20k do salary capa, tako da lahko bi kupil še enega igralca). Ti svetujem, da se malo potrudiš, in boš z lahkoto obstal.
Kar pa se tiče moje ekipe, ni zagnanosti in želje po igranju, tako da se logiram na 4 tedne, da ohranim račun, in to je to :)
Mogoče kdaj drugič, začnem ponovno z treningom, ter uravnavanjem minut, samo trenutno, mi družina, faks in služba ne dopuščata igrati BB. Sicer pa tudi, bi velikokrat pozabil na igro, ter potem ti gre entuzijazem v rit. Tako da moje mnenje je, da bi morali BB developerji, defenitivno narediti android app, saj bi tako povečali število uporabnikov, pa tudi tako kot jaz, bi z ingame opomnikom, 1 uro pred tekmo hitro nastavili postavo in to je to.
To sezono ne berem več foruma na BB Global, je kaj napredka glede B Aplikacije mogoče ??
Z veseljem bi slišal tudi vaše mnenje kaj si mislite o prihodnosti igre, pa tudi o svojih klubih, kaj imate v načrtu.
Srečno vsem!