BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 45: Ο Σπόρος, το Λουλούδι και ο Ήλιος!

Σεζόν 45: Ο Σπόρος, το Λουλούδι και ο Ήλιος!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
297759.106 in reply to 297759.105
Date: 5/6/2019 8:48:30 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Συνχαρητηρια Αλεξανδρε και για το φετινο νταμπλ....
Πανιξιος τοσα χρονια με σταθερη πορεια αφου και την καλυτερη ομαδα
εχεις και ασχολεισε πιο πολυ απο ολους τους αλλους μανατζερ σε αυτο το επιπεδο
και φυσικα δεν σου λειπουν οι τακτικες γνωσεις αφου εισαι και εκει σε τοπ επιπεδο...
Αρα ολα αυτα μαζι ειναι ενα κραμα που σου δινει τιτλους και θα σου δεινει και στο μελλον
αν δεν βαρεθεις και εσυ στην πορεια αλλα αυτο δυσκολα το βλεπω απο σενα...

Ευχαριστώ πολύ Μάνο!!!Γίνεται να πεις και στον Κοτίδη τα καλά λόγια που είπες για μένα???? :)

Η αλήθεια είναι ότι όλα ξεκίνησαν από το ''δωράκι'' που μου έκανες τότε στο 1ο ματς με την χαλαρή!

Βασικά έχω αρχίσει να βαριέμαι και πάρα πολύ μάλιστα!Όχι βέβαια στο σημείο που έχεις φτάσει εσύ και κάποιοι άλλοι πιο παλιοί,αλλά σίγουρα δεν είναι όπως παλιά!Υπήρχαν ματς που βαριόμουν να στήσω!Εντάξει,όταν έφτασα τελικό κυπέλλου και μπήκα με πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα,ασχολήθηκα λίγο παραπάνω γιατί δεν ήθελα να πετάξω 2 extra τίτλους!

Χαιρετίσματα έχεις από τον πάνσοφο!!!!Του τελείωσε η ρακή λέει!!!!! (hi)

This Post:
22
297759.107 in reply to 297759.99
Date: 5/6/2019 3:44:40 PM
LuNey_ToOnS
II.1
Overall Posts Rated:
225225
Second Team:
TaZmaNian_DeviLs
Ελλειψη χρονου και διαθεσης εχουν φερει την ομαδα σχεδον στον αυτοματο πιλοτο.

Δυστυχως πιστευω οτι οι ωραιοτερες στιγμες που ηταν να ζησω στο παιχνιδι εχουν περασει.

"ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ! ! !", φώναξε η Γιαγιά Looney μόλις διάβασε στα τοπικά νέα την ανακοίνωση.

Ο μικρός Daffy νομίζοντας ότι φόναξε σε αυτόν έβαλε τα κλάματα και έτρεξε πίσω στο δωμάτιό του.

"Μέχρι να φτάσουνε στην Α1 τα μικρά μου δεν θα πάτε πουθενά ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ! ! !", μουρμούρισε και γύρισε στην κουζίνα της...

This Post:
22
297759.109 in reply to 297759.99
Date: 5/6/2019 5:22:55 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Οταν στο τελευταιο παιχνιδι της χρονιας μπαινω και δινω τις ιδιες εντολες με το 2ο παιχνιδι επειδη δεν θελω να κατσω να το ''ψαξω'' περισσοτερο καταλαβαινω οτι κατι παει λαθος.

Δεν πάει κάτι λάθος. Κάτι θα πήγαινε λάθος αν είχες την ίδια κάψα.

Απλά δεν γίνεται να είσαι σε φάση πιο κάτω από τις σπουδαιότερες επιτυχίες σου και νιώθεις σαν ερωτευμένος που είναι στα πατώματα. Απλά δεν γίνεται!

Αν όμως το αφήσεις, μετά δεν θα γυρνάει η κάψα για το παιχνίδι εύκολα.

ΑΝ συντηρήσεις με κάποιο τρόπο το ενδιαφέρον όμως, τότε όταν έρθουν οι επιτυχίες με το καλό, θα τις ευχαριστηθείς κανονικότατα.

ΠΙΣΤΗ χρειάζεται βασικά.

This Post:
00
297759.110 in reply to 297759.101
Date: 5/6/2019 5:30:39 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Ακολουθησα και λιγο τα λογια που ειχε πει καποτε ο Στελιος, οτι παιζουμε ενα παιχνιδι και σκοπος ειναι να το γουσταρουμε.

Θενκς φίλος!

Μου είναι πολύ ευχάριστο να διαβάζω ότι έχω επηρεάσει θετικά.

Δυνάμωσες επικίνδυνα στο φινάλε για τους αντιπάλους σου σε μια σεζόν που αμυντικά ήσουν ισχυρός αρκετά. Και νίκησες και τον Κοτίδη, μην ξεχνιόμαστε!

Ο Αλέξανδρος και φέτος ήταν απόλυτος κυρίαρχος. Απλά έχει γερασμένους παίκτες και θέλει σκέψη από πλευράς του σχετικά με το πως κρατηθεί όσες περισσότερες σεζόν γίνεται εκεί πάνω.

Ο Ρόνι πιθανότατα θα μπορούσε να τον απειλήσει, αλλά...

Εξαιρετική χρονιά με την συμμετοχή στους τελικούς! Συγχαρητήρια Βασίλη!!

This Post:
00
297759.111 in reply to 297759.110
Date: 5/7/2019 4:09:56 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Ο Ρόνι πιθανότατα θα μπορούσε να τον απειλήσει, αλλά...

Η προηγούμενη σεζόν ήταν η 1η από τις 6 τελευταίες που δεν ψήφισα τον εαυτό μου στο Poll, αλλά τον Ρόνι!!!Ακόμα και στους τελικούς της προηγούμενης σεζόν δεν είχα καλύτερη ομάδα από αυτόν,απλά είχα την έδρα και μου βγήκαν και τακτικά τα ματς!

Γενικά είχε τις βάσεις να κατακτήσει παραπάνω από ένα πρωτάθλημα με τους φοβερούς Έλληνες διεθνείς που έφτιαξε μόνος του!Θα μπορούσε να παίξει έστω 1 σεζόν ακόμα!

Ο Αλέξανδρος και φέτος ήταν απόλυτος κυρίαρχος. Απλά έχει γερασμένους παίκτες και θέλει σκέψη από πλευράς του σχετικά με το πως κρατηθεί όσες περισσότερες σεζόν γίνεται εκεί πάνω.

Βασικά κάθε σεζόν γηρασμένους παίχτες έχω!Ο στόχος όταν ανέβασα μπάτζετ ήταν να πάρς 1-2!Τελικά έφτασα στα 6 συνεχόμενα και βλέπουμε!Είναι μαθηματικά βέβαιο βέβαια ότι κάποια στιγμή δεν θα βγαίνω και ίσως υποβιβαστώ κιόλας!

Ο Μάντης του χωριού είχε προβλέψει χρεωκοπία της ομάδας μέσα στο 2018!Τελικά ως τώρα τρώει χοντρό δούλεμα για την πρόβλεψη του!!! :D

This Post:
33
297759.112 in reply to 297759.111
Date: 5/7/2019 11:47:13 AM
Overall Posts Rated:
747747
Καλησπέρα και απο εμένα και συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδα σου που δίκαια κατέκτησε τους τίτλους καθώς όλοι είμαστε ιποδυεστερη

Επί την ευκαιρία να πω ότι η ομάδα μου θα συνεχίσει το πλάνο προπόνησης το οποίο είναι και προτεραιότητα και οπου βγει αν και βλέπω δύσκολη την παραμονή φέτος καλη σεζόν σε όλους

***i'm possible nothing is impossible ***
This Post:
11
297759.113 in reply to 297759.112
Date: 5/7/2019 11:54:24 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Καλησπέρα και απο εμένα και συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδα σου (y) που δίκαια κατέκτησε τους τίτλους καθώς όλοι είμαστε ιποδυεστερη

Ευχαριστώ πάρα πολυ!!!

Συγχαρητήρια και σε σένα,τόσο για την πορεία της Εθνικής,όσο και της ομάδας σου στην Α1 πέρσι!Σε είχα στο ξεκίνημα ίσως το 1ο φαβορί για υποβιβασμό από τους κόκκινους,αλλά έφτιαξες μια πολύ καλή ομάδα προπονώντας παράλληλα και τερμάτισες και 5ος σε μια δύσκολη σεζόν στο δικό μας γκρουπ! (y)

This Post:
11
297759.114 in reply to 297759.113
Date: 5/7/2019 8:14:10 PM
ΓΣΠ
III.8
Overall Posts Rated:
184184
Second Team:
ΓΣΠ II
Μπραβο Αλεξανδρε και για τις δυο κουπες,μεγαλο σερι κατακτησεων!!!Τωρα για το οτι θα μπορουσα κτλ ειναι θεωρια και υποθετικο.Η πραξη μετραει στο τελος και εκει τρεχεις ενα δυνατο σερι το οποιο ουτε εγω καταφερα να σου σπασω.

Μπραβο στα παιδια που θα παιξουν παλι Α1 καθως και σε αυτους που ανεβηκαν φετος.Δεν ειναι λιγο να εχεις παιξει στην Α1,ειναι καλη εμπειρια στο τοπ επιπεδο του παιχνιδιου.Με τις εκαστοτε συνθηκες παντα και τον εκαστοτε ανταγωνισμο.Το ευχαριστηθηκα αυτες τις σεζον,τουλαχιστον οσα ματς χτυπησα γιατι ειναι και λιγο μπερδεμα να προπονεις διεθνεις σε μεγαλη κατηγορια(καταστασεις ,γυμναστες ,μισθοι,εξοδσ κτλ) .Αν ειχα και λιγο πιο πολυ ορεξη για το παιχνιδι και την ομαδα μου ισως ηταν ακομα καλυτερα,αλλα ειναι φασεις οποτε ολα καλα.Ειχα αποφασισει να το παρατησω αλλα τελικα θα φτιαξω παλι ψηλους διεθνεις για οσο καιρο παιξω τουλαχιστον.Μολις περασαμε με την αντρων σκεφτομουν οτι και στις δυο προκρισεις και πορειες της U21 και της αντρων προσεφερα βασικους διεθνεις,ενω ημουν και στο τιμ Βελβε στη μικρη εθνικη οταν περασε για 2η φορα απο τους ομιλους αν και δεν ειχα προσφερει κατι στην προκριση.Κατι λεει αυτο εστω και ως συγκυρια.Οποτε μου μπηκε παλι η ιδεα της προπονης για εθνικες που εχει γουστο ενω παιζεις και πιο χαλαρα το παιχνιδι.Καλη συνεχεια σε ολους και να εχετε ωραια και ανταγωνιστικα ματσακια!

This Post:
11
297759.115 in reply to 297759.114
Date: 5/8/2019 8:43:05 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μπραβο Αλεξανδρε και για τις δυο κουπες,μεγαλο σερι κατακτησεων!!!Τωρα για το οτι θα μπορουσα κτλ ειναι θεωρια και υποθετικο.Η πραξη μετραει στο τελος και εκει τρεχεις ενα δυνατο σερι το οποιο ουτε εγω καταφερα να σου σπασω.

Σε ευχαριστώ πολύ!!

Όντως δεν ξέρουμε τι θα μπορούσε να συμβεί!Μπορεί να δυνάμωνα τόσο πολύ για να μην χάσω τον τίτλο και στο τέλος να κέρδιζα το Β3!!! XD

Πάντως είχες σίγουρα τις προϋποθέσεις για να κερδίσεις ένα τίτλο πέρσι αν συνέχιζες!Η βάση των 3 Ελλήνων που έφτιαξες ήταν πολύ δυνατή!

Βέβαια,είναι και τι αρέσει στον καθένα!Εσύ ας πούμε ευχαριστιέσαι πιο πολύ να φτιάχνεις παίχτες για την Εθνική!

Advertisement