1 Esovi Tim koji ima nabolji skor u ligi tj. najbolji ucinak..dominirao je cijele sezone i zaista mislimd a ce ovaj klub dalekoo dogurati......
2 Dream Team 13 Ovo je takodje tim koji je dominirao tokom cijele sezone....bio je odlicnan u svakom segmentu igre....
i siguran sma da ce i on naci svoje mjesto u II.ligi
3 hajduk 1911 Kvalitetan klub sa kvalitetnim igracima moze mnogoo da ucini..hajduk je i ucinio,Plasman u Play-Off je sigurno veliki uspjeh i zelim mu sve anjbolje u sljedecoj sezoni.....
5 Shkaljavci Imam samo rijeci hvale za ovaj klub....takva borbenost se rijetko vidje....kad sma analiziroa ovaj klub uvidio sma d aje u nekim mecevima...gubio i do 20 razlike i vratio se u mec i pobjedijedio...
6 Brotnjo1 Takodje odlican tim....nasa zadnja utakmica je odlucivala u tome koc euci u Play-Off,ja sma zasluzeno pobjedio,a i svaka cast Brotnju na odlicnim partijama koje je pruzao cijele sezone.....
7 dom penzionera 76ers Klub koji me je negativno iznenadio,nakon dobrog starta u ovoj sezoni ocekivao sma bar plasman u Play-Off,ali eto..zazuzeo je 7 mjesto..od sljedce sezone ocekujem vise.....
1 vertigo Wow...klub koji me svakim danom sve vise iznenadjuje.....zaista je milina gleati kako za 1 cetvrtinu postize preko 40 poena...od ovog kluba ocekujem najvise.....joccy ti si moj favorit.. xD
2 jezvers Klub koji je cijele sezone igrao bas odlicno ali me razocaro onim porazom u Play-Offu od Top-Secreta.....sljedece sezone ce sigurno imati bolji tim nego ove.......
3 Top Secret Kvalitetan klub...to je ponajvise dokazao pobjedom protiv jezervsa u Play-Offu.....sljedeca sezona je njegova......siguran sam.....