Sve si u pravu ali samo mali komentar tu i tamo...
Ne "nas GM" jer ja nemam samo tu funkciju ovde...clan sam strucnog staba, imam svoje licno misljenje itd...
Pogan jezik imam kada iznosim licno misljenje ili kada branim interese reprezentacije za DOBROBIT SVIH zato sto znam unapred sta ce nam "doneti" ONI KOJI BI DA "PROBAJU"...
Pogan jezik nemam JEDINO kao GM nego vecini odgovara da tako misli, tipa - GM me iznapusavao da sam los kandidat za selektora! A niko ne kaze - Cika Bill iz struke (ili iz Pistonsa) smatra da nisam kvalifikovan za taj posao i to mi OTVORENO kaze pa se ja NALJUTIM i uvredim ga PRVI a onda bude "pogan jezik".
Iz istog razloga i odredjeni clanovi ss imaju pogan jezik! Nedaju bre ljudi da se drugi UCI na repki i da POKUSAVA sa njom i da ima stav da je to samo IGRA! Uloze VREME i ENERGIJU a onda ce Jekyll da nam soli pamet kako cemo i sta cemo!
A nipodastavanje drugih je samo POSLEDICA svega sto sam gore napisao. POSLEDICA!
Znam da ti ovo razumes...i da shvatas da se ne obracam tebi...
"nash gm" u smislu da si, kao korisnik, chlan zajednice bb srbija... koje su ingerencije gm-ova, za koje su sve drzave zaduzeni, manje-vishe sam upoznat :)
shto se poganog jezika tiche, nisam uzimao paralelu tvoje funkcije (gm) i tvog stila pisanja (pogan jezik), naprosto sam navikao da te oslovljavam tako (gm) - a valjda tako drugi i kapiraju... a shto se poganog jezika tiche, tvog ili drugih chlanova ss-a, on je bio aktuelan u prepucavanjima i pre izbora i za vreme izbora i posle izbora... ja sa tim nisam imao problema, ali je velikom broju ljudi (njih 45, koliko je glasalo za kotura) to bio kriterijum za glasanje na izborima, tako da odredjeni deo krivice u njihovom odabiru i nosi i sam ss (iako je meni neshvatljivo da se napravi paralela "pogan jezik = losh selektor")... poenta je da sam ja i tada pisao da ne treba da se primate na prozivke klinaca, jer time samo vi gubite u buducim izborima, shto je losh rezultat po ceo zajednicu (a ako se secash, to sam pisao na raspravama josh pre izbora na kojima je kotur izabran)... dakle, vash deo krivice je u tome shto se i sami uticali na poraz kandidata ss-a, a time i na pobedu kotura...
i to je moja zamerka ss-u: zbog rasprave sa klincima koji ne razumeju ili su dovoljno bezobrazni da priznaju nechiji rad u reprezentaciji, odredjen broj chlanova ss-a je pokazao svoj pogan jezik i tako uradio upravo ono shto su ti klinci zeleli - diskreditovan je ss, iako po pogreshnim kriterijumima (ne kvalitet, vec stil pisanja) i to je otvorilo put drugom kandidatu... ko zna koliko je kotur dobio glasova od tek registrovanih chlanova bb srbija, koji nisu upoznati sa pozadinom svih rasprava, sa kvalitetom rada flaviusa i ostatka ss-a, ali su zato imali priliku da chitaju koturova obecanja sa jedne strane, a sa druge stil pisanja chlanova ss-a tokom kampanje...
dakle, shta treba menjati po mom mishljenju, pretpostavljam da ti je jasno :)