1. ano, někdy klidný, jindy až italsky bouřlivý
2. jo, práci si asi nemyslel a navíc si myslel asi společné aktivity, takže sport, divadlo, turistika atd., naopak na BB postupně zbývá méně času
3. přímo ne, to bychom se se zlou potázali a už bychom tady nebyli, nepřímo ve smyslu předávání poznatků samozřejmě ano, ale tak se ovlivňuji se spoustou dalších týmů
4. pokud si dobře vybavuju, tak jsme ji použili proti Chile, Francii, Nigérii, USA, Íránu v tom úplném pojetí. Z těchto zápasů jsme prohráli jen ten s Íránem při TIE-CT, takže bych řekl, že úspěšná byla. Méně úspěšní už jsme byli, když jsem se snažil fixovat SF (Polsko, Španělsko) a jen ostatní posty hrát volně. Obecně mě k jejímu použití vede to, že mnohem lépe pracuje s kondicí a únavou hráčů, což má velmi pozitivní efekt na výkon týmu, zvláště, když rozdíl mezi první pětkou a lavičkou není nijak závratný a kondice první pětky není nijak závratná. Stejně tak o sezonu dříve na ME jsme úspěšně několikrát toto nastavení použili v závěru sezony při rozhodujících bojích.
5. O budoucnost BB mám reálně obavy, protože mám pocit, že majitelé hry z ní finančně neprosperují a vývojový tým se v tom tak nějak plácá. Tato situace trvá už několik sezon a nevypadá to, že by se nějak moc blýskalo na lepší časy.