BuzzerBeater Forums

Srbija - III.7 > Sezona 23

Sezona 23

Set priority
Show messages by
From: Lale

This Post:
00
237081.106 in reply to 237081.105
Date: 4/2/2013 2:42:24 PM
Overall Posts Rated:
136136
Loptica!

From: Cone 94

This Post:
00
237081.107 in reply to 237081.97
Date: 4/2/2013 6:07:02 PM
Overall Posts Rated:
5757
lepo ti je rekoa psiho.ti sada vidi sta ces.Iskreno po meni si imao potencijala da ove sezone budes odmah uz alkosa i mene.Imao si 2 fantasticna igraca.prodao si ih.Jednostavno nisi znao da ih koristis.ni da ih cuvas.Opet cu da ti kazem da pored entuzijazma i FORMA igra veliku ulogu.i jos da napomenem da ne forsiras igrace da igraju celu tekmu(sem ako je igrac za trening)Jer igraci koji imaju manju izdrzljivost od prosecan(7) nece biti u stanju da celu utakmicu odigraju punim tempom.Ovako nekako otp bi ti izgeldalo.Ako igrac ima losu izdrljivost on u 3coj a pogotovo 4toj cetvrtini krece znatno da masi koseve.To bi ti objasnio ovako.Recimo tvoj centar ima sut iznutra 15,od posledica umora ovaj skil na mecu ce mu se u drugom poluvremenu smanjiti na recimo lupam 8...kontas.jos tome dodaj slab entuzijazam i losu formu.pa sta ti onda ima da ocekujes.ni poraz od bivsih fudbalera ne bi bio cudo!Ako imas neku nedoumicu javi se i pitaj..da malo ove godine vise kantamo crvene.otisao je laki ajde sada da ih silujemo

To: Lale
This Post:
00
237081.108 in reply to 237081.104
Date: 4/3/2013 5:21:03 PM
Overall Posts Rated:
5757
Laki brt dobismo mi veceras hvala bogu!Sada cu onako posteno da se iserem jer sam popizdeo.Ovi njihovi su igrali ko one najgore picke!Nisu mogli da se izbore tehnicki sa nasim igracima pa su hteli mentalno da ih sjebu.Samo su cekali trenutak da bi nesto iscenirali.Onaj jadni bertans uopste nije odreagovao bezobrazno na faul.A onaj crnac jebem ga u dupe skocio na njega,kao i lazic i radivojevic.Ali se na kraju vratilo njima.Ima boga.Su ova dvojca na kraju zasrali pola suteva u 4toj.I opet su pokusali da ih iznerviraju i zastrase.Onom gagicu i gordicu svaka cast.realno ceo tim je dobro odigrao.ali ova dvojca i lovernj su objasnili.Nzm kako su imali onako hladnu ruku u zavrsnici.Poneli su se kao prave vodje ekipe kada je bilo najteze.Lovernj je bio fantastican.Pogotovo u prvom poluvremenu.U drugom sigurno da nije hteo toliko da rizikuje.Sa njihove strane su ocigledno razocarali nelson i rakocevic.zato su mozda i izgubili.Katicu svaka cast.Onog brauna neka vrate u tunguziju da ga opet guze crnci jebem ga u usta crnacka.kako je bezobrazan.Sve u svemu atraktivna kosarka i dobar mec po meni.Bez lucica i gotovo celu cetvrtinu bez vestermana smo ih dobili.Dogodine ima da sanjaju pobedu samo.
Sto se tice trenera,vujosevic jeste da je covek kratkog fitilja.ali u ovakvim situcijama treba da smiri igrace a ne i da on reaguje.Malo je falilo da nas ubiju posle onog incidenta.Da nije bilo ove dvojce plejeva da pokrenu nase napravili bi seriju i bila bi druga prica.Dok onaj njihov trener je kao fol miran.ali ruku dajem da je rekao da naprave neki incident pocetkom 4te koji ce da pokrene publiku i isprovocira nase igrace.Iskusan je taj ovan.I onda fala presing koji fala bogu nije dugo trajao.

Izvinjavam se zbog ovakvog izliva besa ali sam popizdeo.Ne volim kada neko igra na picku,a i pola njihovih igraca i publika(onaj sto je gadjao vujosevica pogotovo) je dokazala zasto se zovu cigani.i to je pravi naziv za njihovo ponasanje.
Nzm kako ali na kraju sam cuo da se peva nasa pesma

aj dajte vi sada misljenje meca.....:)

Last edited by Cone 94 at 4/3/2013 5:21:32 PM

This Post:
11
237081.109 in reply to 237081.108
Date: 4/3/2013 5:43:32 PM
KK Alkoholicari
III.8
Overall Posts Rated:
88
Само један обичан дан...
▒▓█▀▄▀▄▀▄▀▄▀ПАРТИЗАН▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒

This Post:
00
237081.110 in reply to 237081.109
Date: 4/3/2013 6:20:27 PM
Overall Posts Rated:
5757
e sad mi je lakse..nisam jedini grobar u nasoj ligi...loptica od mene

Last edited by Cone 94 at 4/3/2013 6:20:43 PM

This Post:
00
237081.111 in reply to 237081.108
Date: 4/3/2013 6:26:29 PM
Overall Posts Rated:
136136
Utakmica je bila totalno pod kontrolom partizana i nije mi uopste jasno na koji nacin. Zvezda je bila ocajna i ne samo zaslugom partizana. Obicno je slucaj da jedna ekipa igra lose zbog odbrane druge ekipe, ali danas mislim da je zvezda generalno bila losa. Slobodna bacanja, one greske Rakoca...lose. Cak mislim da su i dobro prosli, imali su dosta srece u nekim situacijama (tipa onaj kos pod faulom Radivojevica, nekompletan partizan, ispadanje Westermana i Bertansa itd.)

Sve u svemu, drago mi je da smo ovako dobro odigrali i naravno dobili tekmu.

P.s.Za Lovernja smo buraz i ja konstantno govorili da je covek bolji od Gordona i eto ispostavilo se da ce biti tako. Gordicem nisam bio zadovoljan, ali ga nikada nisam ni pljuvao (kao vecina grobara) i eto docekali smo i njega. Svaka mu cast za mu...skost! :D

This Post:
00
237081.112 in reply to 237081.111
Date: 4/3/2013 6:55:01 PM
Overall Posts Rated:
5757
pa da cim je lovernj dosao ja i ti smo diskutovali kako ce biti ubica...jos ako ga dule opasno uzme pod svoje bice to igracina.Doprineo je atraktivnosti igre partizana.ono jedno kucanje je bilo u stilu NBA!Sto se tice ovih mladih plejeva.stvarno svaka cast.ja sam mislio da ce oni biti samo tu cisto onako da menjaju igrace koji se zamore.ali momci su tokom sezone napredovali stvarno.i onaj bertans isto.A nzm da li se varam ali onaj Cejkovski je neki supertalenat.citao sam negde za njega msm da je bio jedan od zapazenijih u dzordanovom kampu prosle godine...samo da ne dodje do nekog raspada ne daj boze.stvarno priznajem da sam sumnjao u tim partizana ove godine.i bio je los pocetkom ali je napredak zaista i i vise nego vidliv.

This Post:
00
237081.113 in reply to 237081.112
Date: 4/3/2013 7:14:09 PM
Overall Posts Rated:
136136
Pazi, ne bih da solim pamet, ali problem u nasem drustvu je sto ljudi vide napredak tek kada se pobedi ili napravi uspeh. Ja sam uvek realan, tj bar se trudim da budem takav.

Zato sam se odusevio kada je mijusko pisao o svemu ovde na forumu. Covek je definitivno bio u pravu, ali mozda je samo u jednoj stvari pogresio, tj obojica smo pogresili. Rekli smo da bi sledece sezone u ovom sastavu partizan bio kvalitetniji, medjutim partizan je na dobrom putu da stigne Zvezdu i ove sezone(i dalje mislim da je Zvezda kvalitetnija bez obzira na pobedu, ali ima jos mesec dana do F4 ABA lige). Ne mislim samo zbog ove pobede vec zbog igre i one strasne pobede nad Megom. Iskren da budem - nisam suguran da ce Zvezda dobiti Megu tako lako. Kada Mega stane u zonu sa Bobijem u reketu..ako ne krenie sut, nece ih dobiti lako. Moram priznati jedva cekam tu utakmicu.

P.s.Cehovskog nisam gledao, od nekoliko ljudi cuo da je super, a od drugih da je ocajan. Tako da ne znam kome verovati od tih mojih drugara :)

This Post:
00
237081.114 in reply to 237081.113
Date: 4/3/2013 7:38:43 PM
Overall Posts Rated:
5757
pa upravu si slazem se sa tobom...ja sam takodje kao mnogi cisto sumnjao da od tima sa puno iskustva kakav je partizan do skoro bio je samo odjednom posto leglo mladih osoba za koje jedva da smo culi.Lucic koj je bio igrac sa klupe je ove sezone kapiten.Stojim izo onoga sto sam rekao dok si ti jos bio sa nama.Kada sam pizdeo sto je dule ,,zasrao" stvar.sada vidim da sam se prevario.znam ja da je on vrhunski trener i da gradi svake sezone par igraca..ali on je ovde u jednoj sezoni napravio od legla klinaca solidnu ekipu.Iskreno od muslija sam ocekivao mnogooo vise,kao i od gordona.Sada ovoj ekipi koja ce jos dugo biti u napredku nadam se treba samo iskustvo i da nauce kako da se bore sa pritiskom.vcrs su se lepo pokazali kao i protiv vizure.videcemo da li je u pitanju dobar dan,losa igra protivnika ili sreca....jedva cekam sledecu tekmu pa cemo da vidimo da li se niz nastavlja

This Post:
00
237081.115 in reply to 237081.105
Date: 4/4/2013 1:49:12 PM
Overall Posts Rated:
5757
e ljudi samo da vam kazem jednu novinu.ali to je iskljucivo za one sa vecom arenom.Necu da govorim unapred ali danas mi je cela arena bila puna(samo su 2 mesta za loze bila prazna).Iako su cene delimicno jake publika je dosla u velikom broju.Nikada mi nije bila ovako bas puna arena.Videcemo u narednim mecevima jel to slucajnost ili je stvarno to prouzrokovano PR-om nivoa 4...ako bude ovako nasatvila da se popunjava,a daj boze da oce.javljam vam pa ono kao kupite i vi tog malo boljeg PR-.ja sam za ovog dao70k a nivo4 uz platu od 11k.solidno samo da nastavi ovako da radi svoj posao.Da naravno da mu je speecijalnost uticaj domace publike.Ne vidim zasto bi angazovao PRa da smanji broj publike protivnika.kada to nema nikakvog uticaja na prihode moje ekipe.ajde javljam ako bude sve po planu pa se i vi malo pojacajte boljim sturcnim stabom

This Post:
00
237081.116 in reply to 237081.115
Date: 4/4/2013 1:58:56 PM
Overall Posts Rated:
136136
To je zato sto je kup mec. Nece biti tako u ligi. A PR sa reklamnom kampanjom ne smanjuje broj protivnicke publike ;)

Advertisement