Én nem kötekedésből dobtam fel a témát, hanem megvitatásra. Azt írta valaki, a taktikánál jól le van írva ezeknek a taktikáknak a lényege. Akkor lássuk:
A legjobb belső ember dobjon: A csapat a legjobb belső támadót keresi. Normál tempójú.
A legjobb kinti ember dobjon:A csapat a legjobb kinti támadót keresi. Normál tempójú.
Jelen esetben legjobb belső ember dobjon-t választottam. Az ir-emet nehezen nevezhetjük legjobb belső támadónak amikor 3-as a 2 pontosa. Ráadásul nem is belső ember, sőt még azt se lehet mondani, hogy bentről próbálkozott (14 tripla kísérlet). Tehát értelmezésem szerint, már a taktika megfogalmazása is hibás! Én nem azt mondom, hogy nem használható, mielőtt valaki még félre érti, csak azt, ez így nem jó amit tudunk/sejtetünk róla. Ha én félreértem szerintem a 700 magyar felhasználó 75% elcseszi vele a meccseit, és nem érti mi a hiba.
Még mindig nem értem, miért dobott el az IR-em ennyit, amikor volt 2 erős benti emberem is. Azt érteném, ha egy erős irányító fogta volna, de nem! Szóval nem volt akadálya annak, hogy elpasszolja a labdát! Ha a két benti emberem eldobott volna 40 kísérletet de csak 15-öt dobtak volna be, érteném a dolgot, megfogták őket. De ha megnézitek mindkettő 100%-al dobott a meccsen! A kinti emberei 7 illetve 3 és 9-es formával rendelkeztek, egyik fizetése se ütötte meg a 30k-t sem, az én IR-emet nem védekezhette le egyik se, miért dobott ilyen szar százalékkal? Ezt az egész szitut nem magyarázza semmi sem.
Nem a vereség érdekel, nem osztott nem szorzott! A miértet akarom megérteni, hogy ne forduljon elő velem, illetve mással hasonló. Ha kell javítsunk a megfogalmazásokon elnevezéseken, ha úgy érzitek így tökéletes ám legyen!