Koliko nam je bolesna konferencija, gledam i ne mogu da verujem da sa 15 pobeda ja i dalje nisam osigurao opstanak, trebace mi jos jedna pobeda da ne odem u play-out :D
pa kao neko ko je nekoliko puta ulazio i izlazio iz ove lige mogu da kažem da su ovaj put timovi po kvalitetu mnogo jači. Kada pogledaš Marko i Le Bron su na početku sezone isto imali dosta kvalitetne timove.
Pokušao sam da napravim malo atipičan tim još pretprošle sezone u drugoj i koliko toliko uspeo u tome- a onda došao ovde i realno u ovoj konferenciji nisam uspeo da izvučem niti jednu pobedu osim protiv Marka - i to aj ovu drugu utakmicu i ne možeš računati. Zaista sam i prijatno iznenađen jer ne mislim da sam imao loš tim- naprotiv sa odnosom plata -čak veoma dobar.
Elem, nadam se da će i ubuduće ova liga napredovati još više - iako realno svima koji dođu neće biti lako da pariraju kvalitetom, pogotovo što je ogroman jaz između drugih i ove elitne lige trenutno - mnogo veći nego što je bio pre par sezona- i to je poprilično negativno za BBB zajednicu Srbije, ali tu se malo šta može dok nas je ovoliko koliko nas je.
Last edited by Ogi at 10/31/2019 2:55:07 AM