Прав си, можех да ти предложа революционното решение да тренираш 190см 18г на inside shot и rebounds да речем.
След като явно си достатъчно наясно с играта, надявам се все пак си успял да измислиш какво да тренираш играча си през първия половин сезон и да стане истинска легенда :D
Хубаво е да ползваш сарказъм там където е необходимо. И повярвай ми да достатъчно съм наясно с играта нищо, че пише че отборът ми е на сезон и половина.
Работи се заедно, без значение дали плана за трениране е елементарен или не, колкото дали ще стане легенда или не ми е през..... . Важното е да е полезен на U21.
Говореше преди няколко поста как никой не искал да тренира. Е изненада аз съм от хората, които имат желание да тренират и може би щеше да си го разбрал ако беше положил усиля да ми напишеш 1 лично съобщение...
Само с редене и без полагане на усилия за разучаване и контакт с мениджърите, които имат младежи няма как да стане. Кервана си върви, кучетата си лаят.....
Понеже не ти харесва като критикуваш, да получиш и отговор, нека да приключим наистина дискусията и да оставим арсеналчо да си върши работата.
Напротив, харесва ми да получавам отговор, но той да е обоснован и смислен и да отговаря на критиката, а не на 50% от нея. Така отговаряне на избирателно е много удобно.
Искрено се надявам повече да нямаш досег до национален отбор.