Wytłumacz mi jak możesz, jaki cudem Twoi zawodnicy rzucali w ostatniej sekundzie Q2 za dwa, a nie za trzy - przecież to było bez sensu, dlaczego w końcówce IV kwarty mój C podał sam do siebie i rzucił trójkę prawie z połowy, a średnią rzutów z takiej odległości ma koszmarną i co robił mój PF przez cały mecz - zarabia od Twojego PF'a trzy razy więcej. Gdyby to było Każdy swego powinno być jakieś 12-17 z gry, przy 2-3 jakieś 8-17. A ile było? 3-17 (z czego ostatnie trafienie to wsad w ostatniej sekundzie Q1).
Pytań nasuwa się dużo więcej, jak sytuacja gdzie Twoi zaczęli akcję, po 2 sekundach zaczęły się wymiany zawodników, a następnie to moi wznowili akcję mając 24 sekundy na jej rozegranie :)
Jak tak patrzę na to wszystko, to mam wrażenie, że chyba jednak to Ty powinieneś to wygrać, nawet mimo nie trafienia z defem, choć ja trafiłem a to co zrobił Majcherczyk, to majstersztyk.
Muszę zgłosić parę rzeczy twórcom gry, bo jak nie wprowadzą poprawek, to będzie można oficjalnie zacząć mówić o bb-bugu.
Więcej opinii w wolnej chwili :)