No,ja još uvijek mislim da se treba trošiti na mlade igrače,pa makar oni ne bili toliko dobri zbog eventualnih ozljeda i sl.
Oni su nam najveći i jedini prihod koji dobijemo tijekom sezone (naravno tu je i dvorana,ali sve manje od 35k po tjednu od dvorane je nezamjetno i ne možemo samo od nje stvarati buđet)
Ja smatram da ako netko ima dobru ekipu mora u njoj imati neke trenirce koji će "nadoplatit" gubitak iz transfera starijih igrača,te da se samo "zelene" brojke vrte na listi transakcija.
Po meni stare igrače se isplati kupovati jer imaju nešto što mladim igračima nedostaje,a to je iskustvo!(pogotovo to iskustvo se primjećuje kod centara)
Napomena:Ekipu treba uvijek održavati generacijski tako da se igrači iz druge postave s manje godina tijekom nekog vremena probiju u prvu postavu i postanu nosioci ekipe.
Ono što ne valja jest kupovati igrače iste starosne dobi,pa se nakon nekoliko sezona dogodi da svi ostare i počinju padati skillovi,pa je jedino riješenje prodaja svih igrača,a iz toga proizlazi samo nazadovanje!!!
Komentirajte za ovaj post!!!
Tko misli da je post u redu molim jedan tuć Hvala!!!!!!
Pozz
Last edited by Cap_JackSparrow at 9/17/2011 5:41:02 PM