BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Maxson

This Post:
00
208929.107 in reply to 208929.106
Date: 2/11/2012 7:23:59 AM
Overall Posts Rated:
7979
Děkuji, dáme mu čas do dnešního večera. Po dnešním ligovém zápase prosím své odpovědi zveřejni. Nebo jakmile budeš online... :-)

From: m_art_in

This Post:
00
208929.108 in reply to 208929.105
Date: 2/11/2012 7:42:46 AM
Overall Posts Rated:
2121
Otázka číslo 14 mě trápí už pár týdnů, jsem na odpovědi moc zvědavý

From: vonSalat

This Post:
11
208929.109 in reply to 208929.105
Date: 2/11/2012 8:01:42 AM
Brněnští Saláti
II.1
Overall Posts Rated:
5050
Hm tak toto je masakr :)
To muselo dát spoustu práce už jen vymyslet natož pak na ně odpovědět.
Pro mě nejdůležitější 1 a 2 otázka, od těch se odvíjí ostatní.

This Post:
00
208929.110 in reply to 208929.91
Date: 2/11/2012 9:00:09 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
1)
Chorvatsko, Wales, Rakousko, Skotsko, Anglie tam bych určitě chtěl hrát TIE, protože myslím, že tyto týmy dokážeme porazit i s tímto přístupem. Samozřejmě bych se snažil s nimi domluvit a kontaktovat.
Portugalsko a Lotyšsko tam by záleželo na vývoji skupiny. Tyto zápasy nás čekají až nakonec takže tam už může být i rozhodnuto. Nicméně tady bych se snažil kvůli šetření nálady také domluvit TIE a pokud by na to nepřistoupili, tak by záleželo na vývoji.

2) Je to ME. Základní skupina, kde první dva týmy postupují do další skupinové části. Z těchto skupin postupují první dva do SF. Finalisté postupují přímo na MS, které se koná další sezónu. Semifinalisté a 3.týmy ze skupin pak hrají dodatečnou kvalifikaci.

3) Proti slabším bych chtěl hrát rychlou hru, abychom nahnali i skóre. JInak přes jaké posty to by záleželo na soupeři, protože každý soupeř má jinak silnou vnější obranu a vnitřní obranu, takže tam bych se podle toho rozhodoval.

Ano v obraně bych chtěl hrát pokud možno tyto 2 zóny, ale může se stát, že nasadíme o osobku.

This Post:
00
208929.111 in reply to 208929.94
Date: 2/11/2012 9:04:51 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Bohužel minolou sezónu jsem nebyl zcela ještě rozhodnut tak pracovat a pomoc NT, protože jsem neměl na to tolik času jako teď. Jinak v mé kandidátské řeči píšu, že mám zájem i když nebudu zvolen se nějak podílet a pomoc NT trenérovi.

This Post:
00
208929.112 in reply to 208929.101
Date: 2/11/2012 9:07:45 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Díky ní pouze nekandiduji. Rád bych vedl nějaký NT tým a jen jsem se nemohl rozhodnout, kde to zkusit. Jak jsme už tu psal, tak mým cílem je s týmem hrát první ligu a trénovat NT tým. Takže určitě to v budoucnu budu zkoušet dále a je mi jedno co to bude za NT tým.

This Post:
00
208929.113 in reply to 208929.103
Date: 2/11/2012 9:12:31 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Tuto hru hraji rok a pul. Myslím, že zatím moje plány vychází až nadmíru dobře. Když jsme postoupil do III.ligy, tak hned v první sezóně jsem bojoval o postup. Hned ve druhé sezóně jsem postoupil do druhé ligy. Takže jak vidíš koušu se celkem rychle.

This Post:
00
208929.114 in reply to 208929.110
Date: 2/11/2012 9:54:34 AM
Overall Posts Rated:
2525
JInak přes jaké posty to by záleželo na soupeři, protože každý soupeř má jinak silnou vnější obranu a vnitřní obranu, takže tam bych se podle toho rozhodoval.

Jinak moc nechápu, že tam píšeš silnou vnější obranu a vnitřní obranu, ale pokud si nevedeš záznamy/ není zrovna na trhu. Tak ty nemůžeš, ale vědět jak má silnou obranu ten hráč/mužstvo..
Co kdyby měli stejně dobrý vnějšek jako vnitřek. Potom bys dal osobní obranu?

Last edited by Youngsters at 2/11/2012 9:56:05 AM

This Post:
00
208929.115 in reply to 208929.109
Date: 2/11/2012 10:16:28 AM
Overall Posts Rated:
2323
Tak odpovídat na 30 otázek je docela slušný. Osobně bych musel být hodně motivovaný, abych to udělal. :-)
No když tu někoho takového máme využuji situace a taky se zeptám.
Pro rwystyrka:
1. Existuje flumpinka a jaký máte vztah?
2. Věnujete se taky něčemu jinému než BB?
3. Ovlivňujete vzájemně své týmy?
4. Myslíš, že taktika s volnou rotací hráčů byla v pojetí našeho týmu na MS úspěšná? Co tě k ní vede?
5. Jak vidíš budoucnost BB?
Pro Lukainose:
1. Máš něco společného s Řeckem?
2. Na jaké VŠ jsi a jak jsi se tam dostal?
3. Kolik času věnuješ BB?
4. Hraješ ještě nějaký jiný online manager?
5. Nebojíš se, že se podobnou kandidatůrou na dlouho ztrapníš?
6. Co uděláš pokud by jsi náhodou převezmul NT?(Flumpinka rwystryka zabije, ukáže se že je jeho druhá identita, nebo se stane jiná podobně nepravděpodobná věc. ) Zkus odpovědět co nejvíc konkrétně. Co si myslíš, že by NT trenér měl po zvolení udělat. Minulá odpověď byla naprosto obecná a já z ní nejsem schopen poznat jestli tušíš co dělat.
7. Jak jsi na tom se zkouškami?

This Post:
00
208929.116 in reply to 208929.115
Date: 2/11/2012 10:35:47 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
1. ano, někdy klidný, jindy až italsky bouřlivý
2. jo, práci si asi nemyslel a navíc si myslel asi společné aktivity, takže sport, divadlo, turistika atd., naopak na BB postupně zbývá méně času
3. přímo ne, to bychom se se zlou potázali a už bychom tady nebyli, nepřímo ve smyslu předávání poznatků samozřejmě ano, ale tak se ovlivňuji se spoustou dalších týmů
4. pokud si dobře vybavuju, tak jsme ji použili proti Chile, Francii, Nigérii, USA, Íránu v tom úplném pojetí. Z těchto zápasů jsme prohráli jen ten s Íránem při TIE-CT, takže bych řekl, že úspěšná byla. Méně úspěšní už jsme byli, když jsem se snažil fixovat SF (Polsko, Španělsko) a jen ostatní posty hrát volně. Obecně mě k jejímu použití vede to, že mnohem lépe pracuje s kondicí a únavou hráčů, což má velmi pozitivní efekt na výkon týmu, zvláště, když rozdíl mezi první pětkou a lavičkou není nijak závratný a kondice první pětky není nijak závratná. Stejně tak o sezonu dříve na ME jsme úspěšně několikrát toto nastavení použili v závěru sezony při rozhodujících bojích.
5. O budoucnost BB mám reálně obavy, protože mám pocit, že majitelé hry z ní finančně neprosperují a vývojový tým se v tom tak nějak plácá. Tato situace trvá už několik sezon a nevypadá to, že by se nějak moc blýskalo na lepší časy.

From: Lukainos

This Post:
00
208929.117 in reply to 208929.105
Date: 2/11/2012 10:45:49 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Děkuji za dotazy. Jsem rád, že jsou takové jaké jsou a týkají se vyloženě hry.

1) Mě managerské sportovní hry hry baví. Myslím, že jsem zkoušel snad všechny, ale BB mi připadá jako nejlepší. Myslím, že je jednak nejpřehlednější a nejsystematičtější.

2) NT tým chci vést, protože si myslím, že to je to NEJ co může hráč dělat. Vést NT a získat s ním tituly na ME a MS. Co víc si přát?

3,4) Tyto 2 otázky si dovolím spojit. Jsem typ, který rád má z čeho vybírat. takž pokud mají potenci 9 nebo vnější hráči i 8, tak si myslím, že určitě, protože nevíte co se může stát a hráč, který má jasné předpoklady na NT tak najednou je hráčem sotva pro II.ligu.

5) Nesleduji.

6) Záleží jak slabý součet skillů má, ale určitě bych ho trénoval. Škoda nevyužít takového potenciálu.

7) Ano.

8) Tato otázka navazuje na předešlou, protože pokud mám zájem, aby hráči prošli NT U21, tak musím spolupracovat i s trenérem.

9) Ano. Myslím, že na podobnou otázku jsem už tady odpovídal jak bych chtěl, aby hráči trénovali.

10) +- 200 cm

11) Všechny taktiky určitě nezkoumám. Nejsem experimentální typ, takže spíš sázím na jistotu a to co znám. Rád bych tým vyladil na defenzivní činnost a k tomu si myslím, že nejvhodnější taktika je Patient.

12) Jak jsme psal nejsme experimentátor. Takže všechny nezkoumám obzvlášť určitě ne zóny typu 4+1 nebo press.

13) minimálně 4

14) Tato otázka se tu rozebírala a i na globaea je celkem hodně probíraná. Jak jsme psal důležité jsou pro mě skilly a forma. Zkušenosti rozhodují až následně. A podle mého názoru hráč může v klíčových zápasech podat lepší výkon, když má více zkušeností.

15) No podle mě to bude mít souvislost s útočnýma doskoky, ale abych pravdu řekl tipuji.

16) kolem 10

17) kolem 9

18) Podle mě jsou to skilly jako ostatní a myslím, že čím lepší trenér tím větší kvalita.

19) Co jsme hrál PL, tak jsme měl většinou vždy silnější soupeře, takže tam jsem občas zkusil i nějakou novou taktiku, ale spíše jsme se snažil experimentovat se sestavou a složit to NEJ co mám.

20) Určitě bych dal možnost se k sestavě vyjádřit.

21) Myslím, že ano. A u důležitých zápasů (např. o první místo), kde ani jeden tým už nemůže skončit hůř jak třetí tak je to lepší. Oba týmy tím šetří náladu a zároveň si to rozdají na férovku.

22) 2

23) no chtěl bych, aby mi pomáhali s tréninkem, rád bych zavedl něco jak je u NT U21, kde každý scout má jiný roční

24) Šanci bude mít každý, kdo bude mít zájem. Mám takovou myšlenku jak by to mohlo probíhat. Udělal bych něco jako volby NT. Kde bych dal určité období se přihlásit a potom by to prakticky probíhalo jako volby. Byly by dotazy na kandidáta a pak jelikož bych chtěl 2 scouty, tak bych jednoho si vybral sám podle vlastního uvážení a o druhém by rozhodla anketa.

25) Ano.

26) Nabízel jsem, ale neměli zájem.

27) -

28) Ne.

29) Ano.

30) NE. Jak jsem psal tato hra mi naprosto vyhovuje.

Lukainos

Advertisement