Kolkas atrodo kad tu vienas :))
O justutukas ką rašė ? :)
Norint Iv lygoj islikt, tenka ir zaidejus geresnius laikyt ir jauniu rizikuoji neissitraukt kuriu nori.
Kur aš kalbėjau apie pinigų taškimą žaidėjų susipirkimui ? :)
O kadangi esi dugne, renkasi i arena panasiai kaip ir V lygoj, gerai nepamenu, bet mano atveju atrodo net V lygoj viska laimint geriau rinkosi nei IV lygoj dugne sedint
Tai čia faktas ar miglotai prisimeni ? :D
O susikurus ekipa ir turint 300 k is kur tu litu gaut kad stiprintis ir kilti is dugno ateinanti sezona, o arena ir mazyte, ja ir plestis reikia kazkiek. O finansu neturi. Todel tikrai nera is to kimarinimo vietoj daug naudos. Krentant pasiimi jauni ar du uz kuriuos pardavus jau litai normalus, kildamas vel pasiim.
Ar aš nekalbėjau apie jaunių paėmimą kritimo atveju ? :)
Buzzeryje visur sekmes faktorius. Krisdamas niekas negarantuoja kad nuskautinsi ir bus tavo lygoje tikrai geras jaunis ir t.t. ir pan. Visokiu cia aspektu. Tiesiog kas nori isskirtiniu rezultatu, tas ir turi elgtis kitaip nei kiti ir rizikuot kartais. Kiekvienas jau savo taktika pasirenka.
Tai kodėl tavo pasiūlymas pranašesnis už mano ? :)
Sumuojant: yra daug faktorių ir vienais rėmeisi tu, kitais aš, o ir nė vienas iš mūsų pasiūlymų (likti ar kristi) nėra garantas sėkmės. Tai kodėl gaunasi, kad aš meluoju ?!!! Gal geriau išdiskutuoti pirma ir rasti bendrų taškų, taip sakant, o ne pasireikšt išvadinant melagiu kitą nuomonę. Tolerancijos, Pauliau ;)