BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Kosarka, analiza, taktika i diskusija

Kosarka, analiza, taktika i diskusija (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: bazerbiter

To: Dock
This Post:
00
235782.107 in reply to 235782.104
Date: 3/10/2013 1:11:54 PM
Overall Posts Rated:
4545
Zaboravih da ti odgovorim,tekstovi su odlicni,svakog utorka ih izbacuje!!! Inace ne mogu da docekam da napise nesto o njegovom i mom omiljenom igracu Lebronu Dzejmsu... ali verujem da se to nece desiti skoro,jer racuna da ce da ode do kraja i tek onda posle titule,a to je u junu negde :(( mnogo daleko odavde! dakle,utorak ne mogu da docekam zbog njegovih kolumni,pa makar bile i o nfl-u koji ne prtim,ali jednostavno toliki broj zivotnih informacija i svega ostalog,pomislis da si odrastao sa tim likom o kojem pise i da znas sve o njemu :) genijalan je Edin!

This Post:
00
235782.108 in reply to 235782.106
Date: 3/10/2013 1:26:57 PM
KK.Play-Off
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
489489
Second Team:
BC.Play-Off
To je tvoje misljenje i imas puno pravo na njega.
Ipak s druge strane ako mislis je veceras pitanje neke poruke , onda sto se indiane tice neka istrpe tu "poruku".
Sta god da se desi u POu ce biti drugacija prica , zaboravljas da je Indiana prosle i ove sezone mnogo,mnogo bolja ekipa i na to sve cjelu sezonu igraju bez Gramgera koji ce da bude spreman kada bude trebalo.Kako god vidjecemo sta ce se desiti , Indiana im ne lezi , ni najmanje...

This Post:
00
235782.109 in reply to 235782.108
Date: 3/10/2013 1:37:21 PM
Overall Posts Rated:
4545
Pa bas sam zbog toga naveo primer proslogodisnje serije,jer je i Grejndzer bio tu,a Hibert je bio bolji i efektivniji,ne bih se slozio da su sad bolji nego tad... Mozda samo ljudi vise obracaju paznju na njih,plus,sad je i Bos tu ;) ... To je jedna od serija koja mi se mnogo svidela zbog svega u poslednje vreme... Mislim za Boston me vezuje ona 6 utakmica i nestvarna predstava,utakmica koja je okrenula Lebronov mentalitet 180 stepeni,ali serija ko serija,cela,mislim da je ona sa Indijanom bila za sve NBA zaljubljenike... Toliko popularnog "tres toka" prozivanja na terenu, po medijima,pokazivanje lensa stivensona kako treba "smaknuti" kralja,onda brutalan faul derika pitmena sl utakmicu,suspenzija i njemu i Hazlemu,mnogo grubih faulova nad Lebronom,a on zbog svega mora da istrpi jer ne sme da bude suspendovan... cuvena izjava kad su ga pitali sta misli o potezu Stivensona... A on odgovara,da li stvarno mislite da cu tom momku da dam toliko na vaznosti i pricam o njemu i jos mnogo toga :) zbog svega i skora ove sezone,100 posto ostajem da gledam :)

This Post:
00
235782.110 in reply to 235782.109
Date: 3/10/2013 2:18:16 PM
KK.Play-Off
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
489489
Second Team:
BC.Play-Off
Ni dalje ljudi neobracaju mnogo paznju na njih , prije svega jer neigraju toliko "atraktivno".Poznato je da se posebno u americi po atraktivnosti daje na paznji manje ili vise nekim timovima ili igracima.Pacersi igraju tiho , i u PO raspolozenju cjelu sezonu.
Cinjenica je da Hibert igra za nijansu losije , cak i da ostane na ovom trenutnom nivou to pada u vodu kada ga bude cuvao Bosh.Jednostavno Bosh nemoze da zaustavi nijednog unutrasnjeg igraca Miamia , da nespominjem drugog kojeg ce samo pokusati da cuva Batie,James ili neko s klupe.Svaka njima cast za defanzivne sposobnosti ali to nece ici.
Paul George je postao all star , napredovao mozda i najvise ove sezone , cak sam negdje procitao da je trenutno jedini igrac u NBAu koji po svim naprednim statistikama i efikasnosti ima bolji omjer i sa Jamesom i sa Durantom.
Green,Mahimi,Young , te Dj augustin odlicna klupa i igraci koji su potrebni ovoj ekipi.Imaju miss matcheve imaju sve.
E sad druga stvar je sto im nece biti lako doci do tog finala jer vjerovatno moraju preko New Yorka , nekazem da nece ali nece biti ni lako.
Miami vjerovatno ide na Bruklin koji im opet neodgovara sa svim tim missmathevima ali iako navijam za taj Bruklin prevelika su skupina basketasa da bi slavila u nekoj jacoj PO seriji..

This Post:
00
235782.111 in reply to 235782.110
Date: 3/10/2013 2:45:32 PM
Overall Posts Rated:
4545
Slazem se da se daje prednost u Americi ekipama koje su atraktivnije,mislim vise prostora,kao sto je cirkus ekipa Klipersa ili kao sto su Niksi,ali kad se govori o najvecoj pretnji majamiju niko ni ne spominje njih,svi potenciraju indijanu i boston na istoku,od kosarkaskih kriticara(koje uzgred prezirem,dodju i napusavaju momke kojima ne ide npr,a samo ti momci zanju koliko rada i truda ulazu,kao da njima nije tesko),onda bivsih igraca po raznoraznim emisijama koje vode ili pak gostuju,evo par linkova,skracenih,posto pratim to vise-manje,svuda se indijana pominje u ozbiljnom kontekstu...

http://www.youtube.com/watch?v=WOXJSYjGIWo,

http://www.youtube.com/watch?v=uR5qkGMoe4E,ima jos mnogo ali sve su to cele emisije koje me mrzi sad da pregledavam opet,logicno :) slazem se da Hiberta nema ko da sacuva ali upravo je to mozda i Majamijeva prednost kroz trcanje gde je spor,odbrani pika,gde brani uvek u niskom "dropu" dajuci prostora da ga bek napadne i proti LBJa I VEJDa nece bas uvek prolaziti rampa,a u isto vreme Bos ce da ga siri na pop i nece da rola,a svi znamo kakav je Bos suter sa poludistance... p.s. dajem glavu da ce boston ili indijana,zavisi na koga nalete izbaciti cirkus ekipu NYK-a!

Last edited by bazerbiter at 3/10/2013 2:47:00 PM

This Post:
00
235782.112 in reply to 235782.111
Date: 3/10/2013 3:40:35 PM
Overall Posts Rated:
4545
http://www.youtube.com/watch?v=dTQEzb1wL9A

Ovo je za mene jedan od najboljih motivacionih videa ikad i morao sam da ga podelim ovde... jeste da traje 18 minuta,ali vredi pogledati i podsetiti se svega :)

This Post:
44
235782.113 in reply to 235782.112
Date: 3/10/2013 5:07:28 PM
Overall Posts Rated:
740740
http://www.youtube.com/watch?v=dTQEzb1wL9A

Ovo je za mene jedan od najboljih motivacionih videa ikad i morao sam da ga podelim ovde... jeste da traje 18 minuta,ali vredi pogledati i podsetiti se svega

Ja licno ne mogu da podnesem Majami i to vestacko stvaranje tima.

Uopste nije tesko uzeti titulu kada se tri superstara dogovore da igraju zajedno i onda navuku jos jedno 10 veterana da im se pridruze da bi i oni uzeli nesto pred kraj karijere.

Milina je bilo gledati kako Jordan i Pippen odrastaju zajedno i jedan drugog prave boljim igracima. I kako Phil Jackson sam sklapa pobednicki moziak. Paxon, Cartwrigth i Horace Grant, kao najvaznija treca karika, su bili tu vec godinama, ali cekali su svoje vreme. Nijedna zvezda nije morala biti dovedena u medjuvremenu da bi postali tri puta zaredom sampioni. B.J.Armstrong, Livingston, Hodges, Williams, svako od njih je znao sta treba da radi u kom trenutku. To je bre bila generacija.

I onda sve to prekopirano nakon 2 godina, sa iste dve zvezde u glavnim ulogama, a tu su bili i Kerr, Rodman i bem li ga kako se zvao centar. A na klupi, moj idol, covek koji je jedini u staroj Jugi znao da kaze "asistenciji se raduju dvojica, a kosu samo jedan", neponovljivi Toni Kukoc. Opet nijedan velika zvezda dovedena (ako neko tu ne racuna idiota Rodmana). I opet tripla kruna.

To su bre bili timovi. Selektirani na pravi nacin kako treba. A ne ovako vestacki.

Zato sam se divio Oklahomi. Durant, Westbrook, Harden, Ibaka. Sve njihova deca. Steta sto su sve zeznuli sa Hardenom. Mada i dalje verujem da je ovo njihova sezona.

This Post:
00
235782.115 in reply to 235782.114
Date: 3/10/2013 5:20:13 PM
Overall Posts Rated:
740740
Centar je bio Luk Longli koji je igrao i za Australiju.

E taj bre)))))

Setio sam se Bil Welingtona, ali znao sam da je on bio rezerva. E sad kog ne mrzi nek ponovo procita moj prethodni post, i nek ubaci Luk Longlija kao centra druge triple krune)

This Post:
00
235782.116 in reply to 235782.115
Date: 3/10/2013 5:24:53 PM
Sarlatani
III.3
Overall Posts Rated:
6868

Sjajno si sve napisao, nemam sta da dodam... U potpunosti se slazem... :)

Advertisement