Szkoda, że umarło.
Może komuś uda się je wskrzesić, bo mój spam nie jest na tyle efektywny co kiedyś. ;)
Obowiązki w normalnym życiu powinny być naszym priorytetem, dlatego nie mamy co się gniewać, jednak jeden wpis na jakiś czas nie zajmuje chyba tyle czasu (chociaż ten Twój pewnie zajął Ci deko czasu
).
Wszyscy jakby nie patrzeć skromnie: albo nie odzywają się i co nieco dokupują (galaxtixos, Phoenix), reszta albo nie dokupuje nic lub pozmieniali wcześniej zawodników na mniej pensjożernych (Asco). Jedynie co mnie może martwić to forumowa aktywność, a także lekka nuda, którą staram się rekompensować transferami, które mają mnie doprowadzić w końcu do zakupu bardzo ważnego ogniwa w kontekście awansu. Aby tego dokonać, muszę najpierw sprzedać mojego młodego reprezentanta. Może ktoś coś z was kombinuje, jestem w razie czego przezorny i wiem, że lekko nie będzie, stąd po odpadnięciu z PP (swoją drogą bardzo fajny mecz) nie ma żadnej taryfy ulgowej w lidze.
Liga typerów to bardzo fajna rzecz, jednak forum musiałoby być nieco bardziej aktywne.
P.S. Jeśli chodzi o pisanie do kogoś, to masz nad opcjami edycji tekstu itd. takie okienko poprzedzone słowem "Do:" i wybierasz sobie do kogo piszesz.