Úgy gondolom hogy megválaszoltam ezt a kérdést ,de akkor még egyszer, vannak olyan esetek ami extrém magasságról beszélünk és olyan indulókról amikor teljesen felesleges a multizás, és ha a tulaj szeretne egy monstert 22éves korára én biztos támogatni fogom amiben tudom.
viszont ha adott egy nagyon jó indulókkal rajtoló belső ember akkor azt sztem már érdemes u21-re is kicsit multizni, persze kérdés hogy melyik irányban, jelenleg az elit csapatoknál 2IR 3ECS felállás működik, ez ugye u21re nem igazán valósítható meg, viszont sztem már u21-re is érdemes 5+os passzal rendelkező embert betenni belső posztra, persze nem minden áron ha de ha 3-ról indul akkor érdemes rajta egy keveset huzni főleg ha a keret éppen megkivánja.
de azt ellenzem és sztem kicsit azért is van kevesebb olyan 2-4szezon óta játszó újonc tulaj akit ténylegesen érdekel az u21, mert felneveltek olyan játékost akire igazából nincs szüksége.
ha reálisan nézzük egy folyamatnak kellene beindulnia ujoncok csak 4es edzővel edzenek keressen egy kis pénzt épitsenek stadiont jussanak kicsit előrébb aztán 1,5-2szezon mulva meg jöhet az 5-6edző .
persze nem azt mondom hogy igy 100-100játékos itt maradna a közösségben de talán 100-10maradna ez a szám jelenleg 100-1lehet.
másik dolog az hogy azért nem lehet igy kimondani hogy kell multizni vagy nem, mert ha most pl a 18éves keret alkalmas lenne arra hogy egy R&g-ra felépíteni a keretet védekezésben pedig belső támadás ellen akkor a belső embereket pl el kellene tolni egy bizonyos fokig pl 16-17-es bv hasonló leppatanó igy elég lehetne egy 12-es 2pontos ...
és egy keveset lehetne a kiegészítő skillekre ...