BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.107 in reply to 254065.102
Date: 2/20/2014 3:13:29 PM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch

A szüleim főnökök voltak, én is főnök vagyok. Azt tanultam, hogy akkor is igazam van, ha nincs igazam. El kéne fogadnotok. A kollégáim, barátaim képesek rá. Akkor ti miért nem?
Ugyanilyen vagyok mindenhol: arrogáns, erőszakos és sikeres. Pont a "remek" tulajdonságoknak köszönhetően, ami titeket irritál.

Én is főnök vagyok,de pont nem ilyen.Akkor valamit rosszul csinálok?

Message deleted
This Post:
00
254065.109 in reply to 254065.108
Date: 2/20/2014 3:14:57 PM
Overall Posts Rated:
310310
Még szép. Nem egyértelmű? Most lett levezetve. Amúgy ha a cégtulaj is főnöknek számít, akkor én is az vagyok, még ha ezt nem is használom érvként.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.110 in reply to 254065.103
Date: 2/20/2014 3:16:51 PM
Overall Posts Rated:
350350
Hehe, fő a pozitív gondolkodás! Sztem minden hozzám hasonló ember erényének írja le ezeket noha nem biztos, h minden esetben az pl arrogánsnak lenni... De mondjuk erőszakosnak lenni ma már alap (sajnos) Ha nyuszi vagy semmire sem jutsz...

A szerb mots azért volt, hogy továbbjusson, de közben megcélozta az 1. helyet is titkon. Az a "pechje", h spanyol oda is "adta" neki 50-0-lal így bekerült a nehezebb ágra...

Még reggel kérdeztem hogyan juthatok infóhoz válogatott kapcsán, azóta is várom válaszod.

This Post:
00
254065.111 in reply to 254065.110
Date: 2/20/2014 3:22:47 PM
Overall Posts Rated:
310310
Jah, jól mondtad, minden hozzád hasonló. Csakhogy ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy így is van, vagy hogy az emberek többsége így gondolja. Az erőszakos és arrogáns jelzők számomra negatív töltésű szavak. Persze biztos vannak, akiknek az élősködő, hazug, csaló és egyéb szavak is pozitívak, de azért nekem hadd ne kelljen már ezzel egyetértenem.

Megint gondolatolvasó lettél, hogy tudd, mi volt a szerb kapitány fejében? Én azt mondom, amit látok és ami tény, a kiesés elkerülése volt a cél. Te meg megint feltételezgetsz. Ráadásul megint jön a tőled jól megszokott ellentétes állítás.
A szerb megcélozta az első helyet és pechjére összejött. Mi van??? Ha az első hely volt a cél, az egyértelműen ezt az ágat jelentette. Ha a könnyebb ágra akart kerülni és szerencsétlenségére nyert ennyivel, akkor nem az első hely volt a cél, hanem a második egy kisebb arányú győzelemmel, nem?

Én meg már rég elmondtam, hogy nem tudom és nem is érdekel. Rég elvágtad te már magad attól, hogy a kapitány felvilágosítást nyújtson neked és én tökéletesen meg is értem a döntését.

Last edited by LA-Charlie50 at 2/20/2014 3:24:01 PM

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.112 in reply to 254065.107
Date: 2/20/2014 3:27:54 PM
Overall Posts Rated:
350350
"Nyuszi" vagy, engedékeny és sikertelen vagy? Már bocs, de ezek nem tökéletes vezetői tulajdonságok. Ld az "igazit", amit írtam.

This Post:
00
254065.113 in reply to 254065.112
Date: 2/20/2014 3:35:19 PM
Overall Posts Rated:
310310
Azért az erőszakos és arrogáns meg a nyuszi és engedékeny között van még pár lépcső. Például határozott, célratörő, stb. És úgy is megfelelhetsz ezeknek a jelzőknek, hogy nem vagy sem erőszakos, sem arrogáns.
Az meg olcsó trükk, hogy az előbbi jelzőket folyamatosan összekötöd a sikeressel. Ha te csak úgy tudsz sikereket elérni, akkor benned van a hiba.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.114 in reply to 254065.111
Date: 2/20/2014 3:38:35 PM
Overall Posts Rated:
350350
Írtam, h én se mindig tartom pozitívnak az erőszakot, arroganciát. Nekem sem 100%-osan pozitív, nagyobbrészt az.

Pechjére első lett, igen! Spanyol átadta a nehezebb ágat nekik. Oké, az erős, h megcélozta az 1. helyet, de a tény tény marad: ott kötött ki.

Mivel vágtam el, h megmondom az igazat? hogy mi lett volna a jó, ha a szavát akarja tartani? Amikor 3* kikap valaki csak közlöm eleve rossz döntést hozott. Ez történt Domival ez történt pl Egervárival és más edzőkkel is.
Tessék elbírni a kritikát a vereségek után. És nem halálra sértődni, hanem tanulni belőle.

Azért az erőszakos és arrogáns meg a nyuszi és engedékeny között van még pár lépcső. Például határozott, célratörő, stb. És úgy is megfelelhetsz ezeknek a jelzőknek, hogy nem vagy sem erőszakos, sem arrogáns.
Az meg olcsó trükk, hogy az előbbi jelzőket folyamatosan összekötöd a sikeressel. Ha te csak úgy tudsz sikereket elérni, akkor benned van a hiba.

akkor minden jelzőt magamra veszek célratörő, határozott, erőszakos. csak, hogy ne tudj mindenbe belekötni..
ergo mindennel együtt is sikeres vagyok, ha erőszakosnak vagy csak határozottnak minősít valaki!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/20/2014 3:42:28 PM

This Post:
00
254065.115 in reply to 254065.114
Date: 2/20/2014 3:48:35 PM
Overall Posts Rated:
310310
Ok, tehát többnyire neked pozitív az arrogáns és erőszakos embertípus. Kívánok neked minél több ilyet a környezetedbe, ha ennyire jónak tartod.

Ezek szerint már megint kiderült, hogy hülyeséget mondtál, még ha most próbálod is azzal enyhíteni, hogy "oké, az erős". Magyarul, nem igaz. Megint beböfögtél valamit, amiről első pillantásra látszik, hogy nem úgy van, de te érvként használtad (akartad használni).

Azzal vágtad el magad, hogy már az első meccse előtt keresztes háborút hirdettél. Azzal, hogy még a győzelem után is kritizáltad. Azzal, hogy valótlanságokkal próbálod minden lehetséges alkalommal lejáratni, besározni. Három vereség már eredménytelenség? Hozzáteszem, eddig kettő van idén, de már nem várom el, hogy két kattintásnyi fáradtsággal utánanézz a dolgoknak, nehogy valótlanságot mondj. Visszanézzük, neked hány vereséged volt az EB-szezonban? Összehasonlítsuk majd a szezon végén, hogy hol végeztünk alattad és hol végzünk idén?

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.116 in reply to 254065.102
Date: 2/20/2014 3:54:33 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
A szüleim főnökök voltak, én is főnök vagyok. Azt tanultam, hogy akkor is igazam van, ha nincs igazam.

Hmmm... előző pozíciómban én is főnök voltam, csak közben előléptettek, de valami teljesen más elvek szerint... tény, hogy nem európai hanem amerikai gondolkodás, de mifelénk az emberekre nem ráerőszakolni kell hogy igazad van függetlenül attól, hogy az van vagy nincs, hanem eljutni egy közös pontra, hogy mindenki egy irányba húzza azt a szekeret. Ennek ugye előfeltétele az hogy az ember képes legyen meghallgatni amit mondanak neki, ami alapja lehet egy párbeszédnek, na ez nálad már itt elvérzik.

Na de tény, hogy vannak különböző vezetői stílusok, gondolom te európai alatt ezt a diktatórikusat érted, amit leírtál... nem szimpatikus, úgyhogy maradok a jelenleginél.

This Post:
00
254065.117 in reply to 254065.115
Date: 2/20/2014 3:56:17 PM
Overall Posts Rated:
350350
Azért más ezzel a csapattal elérni azt a csoport 2. helyet, amit én minden idők 2. leggyengébb csapatával harcoltam ki.
Ott és akkor csoporton belül 2 mots-ot kellett nyomnunk, h valahogy kijuthassunk. Sikerült. De 3-4 ts-sel meg nem lehet semmit tenni egy lengyel, német, izraeli csapat ellen a 12 között.
Az volt a célom, h kijutni mindenáron, most meg az 1. hely volt megcélozva elvben.. Van difi

Léptem!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/20/2014 4:04:57 PM

Advertisement