BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [NT] Sezona 31

[NT] Sezona 31

Set priority
Show messages by
This Post:
00
270179.107 in reply to 270179.106
Date: 6/2/2015 5:39:18 AM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
(Y)

Morda bi bilo dobro, da naredis nitko SLO NT U21 pa po vsaki tekmi tja kaj na hitro napises.

This Post:
00
270179.108 in reply to 270179.106
Date: 6/2/2015 6:35:59 AM
Overall Posts Rated:
116116
ps: Še enkrat pa opozarjam, da trening mladih je porazen žal premalo uporabnikov ki bi sodelovali.

Kako pa bi po tvojem lahko to izboljšali?

This Post:
11
270179.109 in reply to 270179.106
Date: 6/2/2015 6:48:43 AM
Prekmurje Storks
III.7
Overall Posts Rated:
161161
Second Team:
Prekmurje Farmers
ps: Še enkrat pa opozarjam, da trening mladih je porazen žal premalo uporabnikov ki bi sodelovali.

Da še malo jaz pokomentiram...

Vem, da je težko voditi reprezentanco brez odziva publike, premajhna skupnostsmo, nekateri nimamo časa, da bi se aktivno "oglašali" na forumu (žal), nekateri pa sploh ne vedo kje najdejo forum...

Ko je bil Koperbox selektor je vedno kot počne zdaj na kratko opisal nasprotnike, kako se mora razviti, da se pol zgodi to ali ono... Tudi ti bi lahko poskušal na tak način, pa mi verjemi, da bi bilo več ljudi pripravjenih trenirati, ker bi jim tako bolj popestril trening...

To govorim iz lastnih izkušenj glede tega... Trenutno že 9 sezon vztrajam, pa sem se že velikokrat naveličal, pa pride kakši mail od koperboxa pa imam spet voljo pa tako

Pa ne da bi te kritizirak ampak ti podajam samo moje mnenje, ki je 0% sovražno

p.s.: Nekje sem zasledil od koperboxa vpršanje ali je kdo starejši od 36 (sezona je 31, tako, da si verjetno mislil osebno starost), nisem toliko star kot ti še ne Sem 23 verjetno tudi med starejšimi tukaj, ali?

This Post:
00
270179.110 in reply to 270179.108
Date: 6/2/2015 7:47:16 AM
Pepy team
II.3
Overall Posts Rated:
1515
Če ne bo šlo drugače tudi z vpoklicom igralcev, ki trenirajo in so mogoče slabši. Kot tisti, ki so v tujini, ne trenirajo pravilno in tistih ki ne pazijo na pripravljenost.

Tudi zavoljo rezultatov. Bo pa posledično mela korist NT. saj bomo imeli igralce, ki jih želimo..

This Post:
11
270179.111 in reply to 270179.110
Date: 6/2/2015 8:13:11 AM
Overall Posts Rated:
116116
No, želel sem tvoje mnenje, kajti zame je odgovor zelo preprost:

1. aktivnost na forumih. Opozarjanje na fajn igralce na trgu in poročila iz tekem motivirajo menedžerje, da kupijo in trenirajo U21 kandidate. Tu se je zelo pomembno zavedati, da tudi če na forumu ni velikega odziva na selektorjevo pisanje, ljudje vseeno radi preberejo zanimive stvari, kot so poročila iz tekem ali poročila o napredku posamezne generacije.

2. aktivnost po mailih. Spremljanje igralčevega napredka z občasnim mailom motivira menedžerje, da ostanejo na zastavljenem trening planu. Prav tako je prepričati lastnika igralca, da ga proda, če ga noče trenirati, zelo koristno za U21.

3. dajanje zgleda s kupovanjem in treniranjem igralcev za U21.

4. rezultati, kar je proti zgornjim točkam, še posebej prvimi dvemi, najmanj pomembno. Nočem reči, da naj bo selektorju vseeno za rezultate, ampak koliko rezultati pripomorejo k motivaciji za treniranje.

Vodenje U21 in NT je enako kot vsaka stvar v real life-u: kolikor dela se not vloži, toliko se ven dobi. Če prešteješ moja sporočila v tej nitki ter sporočila in odgovore drugih, boš verjetno dobil razmerje nekje 3:1 ali še slabše. Ampak naši menedžerji kupujejo NT kandidate, jih trenirajo, zanimanje za NT je solidno in to je rezultat dela. Če vložiš malo, toliko tudi dobiš ven.

From: tevz89

This Post:
00
270179.112 in reply to 270179.111
Date: 6/2/2015 2:14:03 PM
The Butchersi
II.3
Overall Posts Rated:
4040
Second Team:
Mesarji
Jaz se s Koperboxom tukaj povsem strinjam! Zelo pomembno je koliko vložiš, razumem pa tudi, da ti kdaj zmanjka časa/imaš druge obveznosti in ne moreš biti ažuren. Ampak to bi moral razmisliti pred kandidiranjem za U21 (razumem da se ti kdaj zalomi, ampak res slabo obveščanje vodi do slabega sodelovanja, posledično tudi slabših rezultatov, saj si tukaj vezan na igralce, ki jih trenirajo drugi).

Praviš da nas je premalo. Res je to, toda to kar imaš, moraš uporabit maksimalno. Sam se javljam že kar nekaj časa, da sem pripravljen trenirat igralce za reprezentanco. Sem v navezi s Koperboxom, lahko sem tudi s tabo. Spremljam trg z mlajšimi igralci, vendar sem v sami igri premalo časa, tako da mi kdaj uide kakšen fajn igralec oz. ne vem katerega se splača kupit/ katerega se bo dalo s pravilnim treningom pripeljat do repke. Če bi mi malo pomagali, sem takoj zraven.

Vseeno pa ne smemo bit črnogledi. Tisti ki igramo, igramo in lahko sodelujemo, več nas bo sodelovalo na forumu, bolj bo zanimivo in s tem lahko še koga pridobimo:)

From: JJ team

This Post:
00
270179.113 in reply to 270179.112
Date: 6/2/2015 2:22:36 PM
J&J team
II.4
Overall Posts Rated:
9797
Pa se je celo malo razživel forum :D čestitke za suvereno zmago :) jaz sem na začetku sezone iskal treniranca za repko,pa nekako nimam dovolj časa da bi sledil trgu in bil ob primerni uri online.. Tako da trenutno treniram enga centra za u21, ker se mi je pa ravno sprostilo eno mesto na centru, pa me izredno zanima nakup treniranca za repko. S treningom imam kar nekaj izkušenj, vendar pa se mi tudi sanja ne kakšne skile morajo imeti razviti igralci. Tako da ja kakšno opozorilo ko bo spet kak potencial na trgu bi prosil, nato pa kak nasvet pri razporeditvi skilov :)

From: gapec

This Post:
00
270179.114 in reply to 270179.113
Date: 6/2/2015 2:54:46 PM
Overall Posts Rated:
2727
Jaz malo bolj spremljam U21, ker je eden mojih igralcev notri.

Na centru imamo pošast Ciferja, s skoraj 40k plače. Res škoda da ima pripravljenost največkrat le zadovoljivo...Verjetno je brancin že poskusil malo okrcati lastnika, kaj več pa ne moremo narediti.

Tele štiri tekme do konca verjetno pričakujemo 4-0 (Južna Afrika, Panama, Bolgarija, Peru), tudi nasprotniki ob hitrem checkiranju ne zgledajo nič posebnega :) Srečno obema reprezentancama.

From: Koperbox

This Post:
00
270179.115 in reply to 270179.114
Date: 6/8/2015 1:54:48 PM
Overall Posts Rated:
116116
Ej, to pa moram objavit...

Najprej mail selektorja Izraela, s katerim trenutno igramo:

Hi
Tomorrow our NT will meet, the game is important.
Currently we both have one loss, when Slovakia and Englend have only wins.
I want suggest to you and me a chance, To take a step up, if we want to qualify, we should lose no more than one game. In other words, a the loser tomorrow loss his chance. But the winner will have to win also next two games, for qualify.
To have that chance, against England and Slovakia whom are strong then Israel and Slovenia. We need enthusiasm.
I would like to offer you agreement of "take it easy", my NT, and your NT will play tomorrow TIE. if we will play TIE the winner have chance to qualify, and the other NT can take third place. Without this agreement, without more enthusiasm, the winning team will fight for third place, and the loser will fight for fourth place against Greece.

I trust you that if you will say yes for an answer, you really play TIE. Agreement of honor. Are you with me? this is our only chance.

Thanks, blessing and success,
Tzachi.

Moj odgovor:

Hi!

Don't worry, I'm aware of everything you wrote. I didn't offer you TIE agreement because I was going to play TIE regardless of your decision. If I didn't play TIE against you, we wouldn't have any chance against England (who survived two crunch times, for god's sake!) I was counting on you thinking the same way, but even if you didn't , well...we couldn't have played any different

So yeah, we are going to play TIE tomorrow. Good luck and may the best team win!

Regards,

Marko

Njegov odgovor:

Thank you:)
good luck, I trust you.

Potem pa na začetku tekme pogledam, kako igramo:

Your team effort for this game: Take it Easy
Israel put more into this game than Slovenija.

Hehehe...very trustful

Pol pa njegova obrazložitev:

Hi
I do not know how it happened. I'm sure I play TIE. I hope for you to win now, I've lost my chance to take a step up, I have no chance of winning England or Slovakia with enthusiasm as I have (I play only twice TIE, Thet do it every game). I do not know what to tell you. Probably a technical problem on the site. That this default lineup I put yesterday before the agreement TIE. I really do not know what happened here .. I loss this season.. hope for you for success to do something...

good luck!
Tzachi.

Zdaj res upam, da zmagamo. Trenutno zaostajamo za eno piko, do konca pa je še 13 minut.

From: copatar
This Post:
00
270179.116 in reply to 270179.114
Date: 6/8/2015 1:58:00 PM
Overall Posts Rated:
130130
Slovenija-Izrael

Tole 3. četrtino so dobili,ampak ni panike,ponavadi gre tako:
Dobiš prvo,zgubiš,drugo,dobiš tretjo in izgubi četrto četrtino.......no vsaj upam,da bo tako

Advertisement