** Το Παγκρατι κερδισε οπως αναμενόταν , αν και τα.. χρειαστηκε στην 1η περιοδο εκει που παραδοσιακα μενει πισω, μεχρι να φορτσαρει..
Στο 4-15 υπέρ των Κορακίων παίχθηκαν τεράστια πακέτα στον άσο στην Κίνα, φήμες λένε ότι οι παίκτες που πόνταραν έκαναν κρα-κρα και έφευγαν με χαμόγελα. Πέρα από την πλάκα, πάλι τα ίδια είχαμε, αλλά ευτυχώς προσπέρασα σχετικά γρήγορα.
Μετά την πολύ καλή ανάλυση του Παναγιώτη, προσθέτω και τη δική μου για τους χθεσινούς αγώνες.
AETOΣ-ΑΡΓΑΣΤΗΡΙ
Με τέσσερις παίκτες με 20+ πόντους δεν χάνεις και ο ΑΕΤΟΣ με όπλο την υπεροπλία του στα ριμπάουντ πήρε τον τελικό των κόκκινων, έχοντας φυσικά υπέρ του και την σωστή πρόβλεψη στην επιθετική επικέντρωση του αντιπάλου.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΣΙΤΙ-ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ
Με τα 3-4αρια μου να κάνουν πάρτι, με τις τάπες να φτάνουν τις 13 και φυσικά με το πλεονέκτημα έδρας, πήρα τελικά την πρόκριση από τον τελικό των μπλε. Εντυπωσιακή η εμφάνιση του αναπληρωματικού Rein με 5 ρ, 18 πόντους και απόλυτη ευστοχία σε 9 λεπτά συμμετοχής. Τα Κοράκια παρά την 3/2 μου είχαν μόλις 25% ευστοχία από τους τέσσερις ψηλούς τους!!!
ΟΙ ΜΠΑΡΙΓΚΕΣ-DK ALLSTAR
Τα αυτονόητα έκαναν οι φιλοξενούμενοι και πήραν το διπλό που τους έδωσε και την παραμονή στην κατηγορία.
ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Το λόου ποστ του Βόλου έκρινε το παιχνίδι, αφού το Κορφοβούνι είχε διπλή αποτυχία στην πρόβλεψη. Εκτός του PG οι τέσσερις υπόλοιποι είχαν ποσοστά ευστοχίας πάνω από 50% για τους φιλοξενούμενους, οι γηπεδούχοι είχαν τους βασικούς SG-SF με 27/53 σουτ, αλλά όλοι οι υπόλοιποι είχαν 7/47!!!! Ούτε η Αυστραλία στο πρώτο ημίχρονο με τη Σερβία δεν είχε τέτοια ποσοστά. Μείον για το Κορφοβούνι και οι μόλις 8 ασίστ που έβγαλε.
Αυτά τα ολίγα από εμένα, την Τρίτη υπάρχουν δύο μεγάλα παιχνίδια. Καλή επιτυχία σε όλους.