BuzzerBeater Forums

Magyarország - III.7 > III.7. általános fórum

III.7. általános fórum

Set priority
Show messages by
This Post:
00
108431.108 in reply to 108431.107
Date: 4/15/2010 3:35:03 AM
Jailhouse Monsters
III.1
Overall Posts Rated:
22
Second Team:
Jailhouse Monsters II
Kösz, azért szorítok Neked, hogy összejöjjön a revans!
A Sittesek jó ágra kerültek a kupában, ma is egy bot-csapattal találkoznak. Remélem, hogy veszik az akadályt...
Hétvégén viszont - bármily meglepő - rangadózunk. Ott már kevésbé fogok a Cajasol fanok táborához húzni, inkább a tisztes helytállás miatt izgulok, mert azért másra nem sok sanszunk lesz ellened...
Addig is jó játékot, sérülés nélkül!
És minél többen jussunk tovább a csoportból a következő kupa fordulóba.

This Post:
00
108431.109 in reply to 108431.108
Date: 4/15/2010 2:12:46 PM
Overall Posts Rated:
44
Hét ez váratlanul sima lett... :D
Remélem a következő körben kicsit gyengébb ellenfél vár majd rám.
Mike... előző szezonban is nyertetek nálunk, és ez most sem esélytelen... Észnél kell lennem amikor a felállást állítom össze, jó kis csapatod van, és ezt a helyezésed is bizonyítja, remélem a rájátszásban csak a konferencia döntőben futunk majd össze :D

This Post:
00
108431.110 in reply to 108431.109
Date: 4/16/2010 2:51:12 AM
Jailhouse Monsters
III.1
Overall Posts Rated:
22
Second Team:
Jailhouse Monsters II
Gratulálok!
És bejött a vágyad is - kaptál egy verhető ellenfelet:)
Nekem viszont nagy valószínűséggel lefőtt a kávé... Konkrétan a 32. helyre sorolt csapatot sorsolta a vakszerencse, hogy szúrjam ki a szemét... Így aztán annyira nem is erőltetem a kupaszereplést, hanem készülünk tovább a bajnokikra. Rangadók várnak a Sittesekre - Cajasol, Utolshow... Rettenetesen kemény pillanatok következnek, de ezzel fejlődik legjobban a csapat, tehát állunk a kihívások elé:)
Sok sikert!

This Post:
00
108431.111 in reply to 108431.110
Date: 4/16/2010 7:16:11 PM
Overall Posts Rated:
44
Köszönöm!

A mai felállást még megálmodom, de mondtam jó kis csapatod van simán meglephettek minket még akár idegenben is...:)))
Nekem is rangadók jönnek az elkövetkezendő meccseken, kupában sem piskóta azért az ellenfél. ott is kéne a győzelem...
De majd meglátjuk hogyan alakul...

Sok sikert neked is!

David

This Post:
00
108431.112 in reply to 108431.111
Date: 4/17/2010 2:24:49 PM
Jailhouse Monsters
III.1
Overall Posts Rated:
22
Second Team:
Jailhouse Monsters II
Hát.. mit mondjak, nem semmi meccs volt... a végén itt izgultam a hosszabbítás alatt, de hiába, kijött a tudáskülönbség. Mindenesetre, így szabad veszíteni a konferenciagyőzelem várományosa ellen:) Gratulálok, mindkét csapat játékosainak, jó meccset játszottunk!
Mike

This Post:
00
108431.113 in reply to 108431.112
Date: 4/17/2010 2:35:01 PM
Overall Posts Rated:
44
Valóban remek mérkőzés volt...
Félidőben 9 ponttal mentem, de nem számítottam arra hogy könnyedén fogok nyerni. Talán azért lett ennyire szoros mégis, mivel az előző mérkőzésen teljes erőbedobással játszottam, így kicsit gyengébben teljesítettek. Farrapeira kipontozódása pedig rátett erre egy lapáttal, de így lett küzdelmes a mérkőzés.
Talán még az is döntött az én javamra, hogy sikerült meglepni a 2 pontos támadással, ami ellen te 3-2 zónáztál...
Nem számítottam előzetesen sem könnyű mérkőzésre ami be is jött...
Így Nyugatot 7-0-al vettem, Kelet sokkal nehezebb lesz Utolshow, Kis Mester és a többi jó csapat ellen... Nehéz lesz, de meg kéne őrizni az első helyet Nyugaton:))

Neked pedig sok sikert a továbbiakban ügyes csapatod van:)

David

This Post:
00
108431.114 in reply to 108431.113
Date: 5/6/2010 2:17:03 PM
Overall Posts Rated:
44
Huhh ez elég necces volt, de megvan :)

This Post:
00
108431.115 in reply to 108431.114
Date: 5/13/2010 7:25:41 AM
Overall Posts Rated:
44
Hát nem igaz hogy ezt a Nyugati All-Star csapatot mindig így el kell rontani, az IR posztunk megint baromi gyenge volt Faveroval és Filippel, pedig állítom, nem 1 nem 2 jobb IR van náluk itt Nyugaton. A lepattanózás is egyszerűen katasztrofális volt...
Ami pedig a Cajasol-játékosokat illeti, mind Arruda, mind Lambeski jól teljesített amíg pályán volt.
A bajnokság pedig elég érdekesen alakul idáig: Keleten az Utolshow első helye szinte biztos, mint ahogy a Ravens utolsó helye is, Kis Mester és Joke úgy érzem ott lesznek a rájátszásban, míg a 4. helyért nagy küzdelem várható.
Nyugaton az én első helyem volt várható, ez idáig úgy is állunk hogy elsők leszünk, de becsúszott pár váratlan vereség, gondolok itt elsősorban a WinTeam-től elszenvedett vereségre. Azonban nem szabad elfelejteni erős csapatok vannak a tabellán utánunk is, hiszen a Jailhouse, Zion, Kelenföld és Sugerabugera négyes is elég erős játékerőt képviselnek, amit a tabella is tükröz, hiszen az 5. Sugerabugera 2 győzelemnyire van tőlünk. cobodom utolsó helye már 100%, az osztályozó elkerülése érdekében nagy harc várható a bajnokság végén, mint ahogy a rájátszásba való kerülésért is.
Az én célom továbbra is az alapszakaszbeli 1. hely megszerzése, illetve a döntőbe kerülés, amely sokat érhet, mivel úgy hallottam több csapat is botult az elmúlt időszakban, így néhány döntős is felkerülhet II-be.
Morális problémák miatt megválok pár játékostól, a helyükre megpróbálok minél jobban igazolni, és végigvinni a jelenlegi első helyet.

Sok sikert mindenkinek a szezon hátralévő részében!

David245

From: kisbia
This Post:
00
108431.116 in reply to 108431.115
Date: 5/23/2010 4:14:16 AM
Overall Posts Rated:
66
Szeretnék gratulálni Mike-nak a Jailhouse Monsters jelenlegi helyezéséhez!!! Úgy gondolom, hogy ez a jelenlegi első helyed ha nem is marad akkor is egy jelzés a nyugati főcsoportnak, hogy a "sittesek" csapata kezd összeállni!

This Post:
00
108431.117 in reply to 108431.116
Date: 5/23/2010 12:54:07 PM
Jailhouse Monsters
III.1
Overall Posts Rated:
22
Second Team:
Jailhouse Monsters II
Köszönöm, péntektől Szegeden voltam a borfesztiválon - illetve volt egy barátságos focimeccsünk a Csillag személyzetéből verbuvált csapattal -, ezért csak most értesültem a tegnapi eredményekről. Mit mondjak? Büszke vagyok a Sittesekre, hozták a kötelező győzelmet, és olyan magasságokba röpítették a tabellán a csapatot, ahol még sosem voltunk. Jó érzés, de vélhetően nem tart ki a szezon végéig. Mindenesetre a többi meccsen is oda fogjuk tenni magunkat, hogy a rájátszást minél jobb pozícióból kezdhessük. Addig pedig megy tovább az élet, várjuk az aktuális ellenfeleket. Mindenkinek sok sikert a bajnokság hátralévő részére!

This Post:
00
108431.118 in reply to 108431.117
Date: 5/30/2010 5:15:53 AM
Overall Posts Rated:
44
Első hely visszavéve, de még vár ránk 4 igen kemény mérkőzés. A tabella nagyon szoros, 1-2 győzelemmel vagy verességgel sokat lehet javítani, vagy éppen rontani. De nem biztos, hogy rámegyünk feltétlenül erre az első helyre, mert volt már hogy 3. helyről jutottam egészen a nagydöntőig.
Rájátszás előtt meg fogok válni egy kulcsemberemtől, és a helyére egy másikat, jobbat szerződtetünk, így erősebb kerettel vághatunk neki a rájátszásnak. Én azt mondom a pozíció is fontos, de nem az dönt, hisz korábban 3. helyről jutottunk döntőbe.
Ez ha jól számolom 8. szezonom ebben a bajnokságban, most már ideje lenne feljutni, de hát a mezőny elég erős, keletről ha az Utolshow csapata kerül döntőbe, 100% hogy feljutnak. Én még egy jó draftban reménykedem, ami már jó pár szezon óta hiányzik, azt hiszem mindenkinek.

Sok sikert mindenkinek az utolsó 4 körre!

Advertisement