Hát nem igaz hogy ezt a Nyugati All-Star csapatot mindig így el kell rontani, az IR posztunk megint baromi gyenge volt Faveroval és Filippel, pedig állítom, nem 1 nem 2 jobb IR van náluk itt Nyugaton. A lepattanózás is egyszerűen katasztrofális volt...
Ami pedig a Cajasol-játékosokat illeti, mind Arruda, mind Lambeski jól teljesített amíg pályán volt.
A bajnokság pedig elég érdekesen alakul idáig: Keleten az Utolshow első helye szinte biztos, mint ahogy a Ravens utolsó helye is, Kis Mester és Joke úgy érzem ott lesznek a rájátszásban, míg a 4. helyért nagy küzdelem várható.
Nyugaton az én első helyem volt várható, ez idáig úgy is állunk hogy elsők leszünk, de becsúszott pár váratlan vereség, gondolok itt elsősorban a WinTeam-től elszenvedett vereségre. Azonban nem szabad elfelejteni erős csapatok vannak a tabellán utánunk is, hiszen a Jailhouse, Zion, Kelenföld és Sugerabugera négyes is elég erős játékerőt képviselnek, amit a tabella is tükröz, hiszen az 5. Sugerabugera 2 győzelemnyire van tőlünk. cobodom utolsó helye már 100%, az osztályozó elkerülése érdekében nagy harc várható a bajnokság végén, mint ahogy a rájátszásba való kerülésért is.
Az én célom továbbra is az alapszakaszbeli 1. hely megszerzése, illetve a döntőbe kerülés, amely sokat érhet, mivel úgy hallottam több csapat is botult az elmúlt időszakban, így néhány döntős is felkerülhet II-be.
Morális problémák miatt megválok pár játékostól, a helyükre megpróbálok minél jobban igazolni, és végigvinni a jelenlegi első helyet.
Sok sikert mindenkinek a szezon hátralévő részében!
David245