Evo, covek ode na put, i sacekaju ga ove price:(
Dobrodosao u moj svet. Mene D obraduje svaka 2 dana slicnim sadrzajem.
Ispade da sam ja poljak., jel tako?
A ja sam bio Spanac kad su me ocaparili za muceni transfer Punise Naumovica i ispod TPE? Social inzenjering, lobiranje, poruke... postoji mnogo nacina da poljak bude ti.
Jos uvek pokusavam da shvatim ovu dvojicu tvojih prethodnika... pa sam malo pod utiskom :) Jbt ne znam da li su te dve osobe, D&G, ozbiljne ili ovo sve pokusavaju da navuku na neko spradanje i salu. Do sad sam uvek mislio da je sve zajebavanje i prihvatao to "raspaljivanje" vatre, ali ovaj put... stvarno sam se zapitao da li su oni ozbiljni?!!?! o.O
Kako VI, mislim na
D&G, mozete da sudite o nekome kakav je covek ako ga niste ni upoznali cak? Koliko samo predrasuda ima vas zivot ako tako posmatrate svet?
Ja o tebi G, ne sudim kao coveku jer te ne poznajem i to nikako ne mogu uraditi. Ali sudim o tome kako ti obavljas svoj posao! I na to sam uvek imao zamerke! Jos od pocetka, kako se stvarao lobi cuvene "magicne cetvorke", i pre nego sto si postao G... ja o tebi sudim samo na osnovu onoga sto je vezano za ovu igru i na tebe kao coveka ne gledam nikakvim iskrivljenim ocima!
Evo ti jedan primer kako to izgleda iz mog ugla posmatranja... ja na sve to gledam kao na politicare, na televiiji se pljuju, biju i nema sta ne rade, a vikendom se grle, igraju fudbal i piju zajedno... jedno je profesionalnost, a drugo je licni zivot. Dok ti i D izgleda na to sve gledate kao oni sa druge strane malih ekrana, tj. kao publika (npr. moj cale koji svaku rec u skupstini uzima kao svetinju... ne znam kako, ali se seca cak i pre 5 godina sta je neko rekao i jos uvek misli da je on to ozbiljno govorio, a ovaj politicar covek samo bio profesionalac...). Ne znam da li me kapirate, ali to nije ni bitno sada...
Moj komentar na sve ovo:
o.O