BuzzerBeater Forums

Eesti - I.1 > Hooaeg 18

Hooaeg 18

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200742.108 in reply to 200742.107
Date: 12/4/2011 1:27:24 PM
Overall Posts Rated:
8989
sitt, veri ja ööbikud on see palga asi..................

From: LA-Peetrus

To: Mulk
This Post:
44
200742.109 in reply to 200742.103
Date: 12/4/2011 2:04:54 PM
Elavad Trussikud
II.2
Overall Posts Rated:
226226
Eelmise hooaja võitja on täna minuga samal tasemel - mõlemad oleme karikasarjast kukkunud ja peame tasemel püsimiseks innustusega ettevaatlikud olema.

Ma ei teagi, ma olen suht 2. kohal hetkel)

From: Mulk

This Post:
00
200742.110 in reply to 200742.109
Date: 12/5/2011 6:33:33 AM
Overall Posts Rated:
10991099
Eelmise hooaja võitja on täna minuga samal tasemel - mõlemad oleme karikasarjast kukkunud ja peame tasemel püsimiseks innustusega ettevaatlikud olema.
Ma ei teagi, ma olen suht 2. kohal hetkel :o)

Ma ka enese arvates justkui kõrgliigas. Ja napikad ei loe. :)

This Post:
00
200742.111 in reply to 200742.1
Date: 12/6/2011 3:53:13 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Vaatan tänase mängu statistikat ja kergitan veidi kulmu.
Mäng Trussikutega oli väga ühepoolne.
Mäng toimus minu kodusaalis. Esimese poolaja lüpsin mina, teise poolaja Trussikud.
Trussikud tuli korvi alt ründama, mina surusin palli.
Kaitse oli mul paigas ja alas sees toimis see ka suurepäraselt.
Trussikud kaitses 3-2 aga mu mehed viskasid, hoolimata põhisnaipri 6. minuti vigastusest, ülihästi.
Ehk siis tabasime strateegiaid aga sellele vaatamata oli mäng nagu mängiks esimesel poolajal mina III liiga satsiga ja teisel poolajal Trussikud potistunud satsiga.
Õnneks ma ei vaadanud mängu onlines. Hakkan üha enam arvama, et sel pole ka mõtet, sest saadud vaatamiskogemus lubab mul ca 80-90%-lise tõenäosusega õigesti aimata, kes võidab.
Eriti lahe oli III veerandaeg. Ma ei viitsi takkajärgi kõike uuesti vaadata, aga mängu 30 minutil oli kodusaalis mänginud Zapiivo teinud viskeid väljakult 12st ja tabanud 1, Trussikutel 10st 7. Mängu 33 minutil Zapiivol 20st 4, Trussikutel 17st 12.

Mis mind aga kõige enam häirib, on tuimus. Täitsa suva, et nii läks ja Zapiivo kaotas. :(

From: imisno

This Post:
00
200742.112 in reply to 200742.111
Date: 12/6/2011 4:32:55 PM
Võru 96´ers
Kõrgliiga
Overall Posts Rated:
6767
kui buzzerireaalsus ei ole selline nagu võiks/peaks, siis on viimane aeg muutuseks. mina laseksin rosteri õhku st põlvkondade vahetus. vaataks kriitilise pilguga mängijate valiku filosoofia ka üle, statistiline analüüs ja hakkaks uuesti ehitama meeskonda. ilma muutuseta ei muutu ka sinu motivatsioon edaspidiseks.

From: Kukoc

This Post:
00
200742.113 in reply to 200742.111
Date: 12/6/2011 4:43:24 PM
Overall Posts Rated:
13361336
Sa täna TÜ mängul olid? Olid küll ma nägin. Kuidas seal see lüpsmine oli? Suht samamoodi nagu BB-s. Tarva poisid panid mingi hetk sellise kolmestejada käima, et suur eduseis oligi järsku nulli peal. Neljanda veerandaja alguseks ka kohe kolmene näkku. Seal kodumeeskond kobistas ära. Vastas oli ka nõrgem meeskond. BB-s oli sul vastas selgelt tugevam meeskond. Korvpall ongi sageli minirunide kogumik. Imelik, et see nüüd sulle nii jubedalt ette jääb.

From: Känd

This Post:
00
200742.114 in reply to 200742.111
Date: 12/6/2011 4:52:05 PM
Pajusi
III.5
Overall Posts Rated:
114114
meestel(peale hundi) on niigi oma kaotuse üle halb või oma võidu üle hea meel,et sulle kaasa tunda

This Post:
00
200742.115 in reply to 200742.112
Date: 12/6/2011 5:01:38 PM
Overall Posts Rated:
10991099
kui buzzerireaalsus ei ole selline nagu võiks/peaks, siis on viimane aeg muutuseks. mina laseksin rosteri õhku st põlvkondade vahetus. vaataks kriitilise pilguga mängijate valiku filosoofia ka üle, statistiline analüüs ja hakkaks uuesti ehitama meeskonda. ilma muutuseta ei muutu ka sinu motivatsioon edaspidiseks.

Jah, just. Nädalapäevad tagasi tulin kah selisele mõttele, et mis oleks kui saadaks tõepoolest lõviosa praegusest rosterist turule. Päris 1 raha eest seda kah teha ei saa. :) Aga verevahetusega alustan küll. PRaegustega suudaksin ehk hea õnne korral jälle püsima jääda ja edasi? Ikka ei sittamittagi. :)

This Post:
00
200742.116 in reply to 200742.113
Date: 12/6/2011 5:34:38 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Sa täna TÜ mängul olid? Olid küll ma nägin. Kuidas seal see lüpsmine oli? Suht samamoodi nagu BB-s. Tarva poisid panid mingi hetk sellise kolmestejada käima, et suur eduseis oligi järsku nulli peal. Neljanda veerandaja alguseks ka kohe kolmene näkku. Seal kodumeeskond kobistas ära. Vastas oli ka nõrgem meeskond. BB-s oli sul vastas selgelt tugevam meeskond. Korvpall ongi sageli minirunide kogumik. Imelik, et see nüüd sulle nii jubedalt ette jääb.

Loomulikult püüab BB mootor päris kossu imiteerida. Ega keegi siinseist ju väidagi, et see sitasti välja tuleb. Vastupidist ka mitte. On selline Harju keskmine, nagu ennemuiste öeldi. :)
Häda selles ongi, et BB mootori nüansside paraad ammendab ennast jõhkralt kiiremini kui koss live's.
Korduslint jookseb ja kui nähtu nii sagedasti ette jookseb, et sa järgmisi kaadreid juba mäletad/aimad, peab midagi muutuma või ise muutma.
TÜ praegune kulg on umbes sama, mis BB - palju on aimatavat. Meeskond röögib muutuse järele ja nagu kala puhul ikka, algab määndumine peast. Midagi peab muutuma, ja seepärast oli mul kahju, et Tarvas täna ei võitnud.
Kui tänast mängu BBga võrrutada, siis I veerand oli võrdne, II võitis TÜ, III Tarvas ja IV oli võrdne.
Päris korvpallis ei teki enam-vähem võrdsete põhimängijatega meeskondade juures olukorda, kus üks jookseb poolajaks teisest üle ja langetab seejärel lipu. Ehk I PA õnnestub sooritustest lõviosa ja teisel mitte kirbusittagi.
Pean nüüd 2-3 päeva pausi.
Sau!

From: Kukoc

This Post:
00
200742.117 in reply to 200742.116
Date: 12/6/2011 6:00:30 PM
Overall Posts Rated:
13361336
Sul viasat sport baltic ikka ju on. Vaata natuke mänge. Ei ole seal tavaliselt ükski pidevalt tasavägine. Ikka vahest tõmbab üks eest ära ja siis jälle teine järgi jne. Võtsin kolm esimest ettejuhtuvat mängu euroliiga lehelt. Polnud ükski neist veerandaegade suhtes tasased. Eesti meistiliigas täpselt sama teema, võrdsete meeskondade vahel, käib üles alla jahumine ja mõnikord pannakse üks veerandaeg nii jubedalt kotti, et nagu ei peakski võrdsed meeskonnad olema.
Viskan siis neist kolmest euroliiga mängust paar näidet ka siia http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=... tundub nagu keegi olekski keegi lipu vahepeal langetanud ja siis täiega tagasi hakanud tegema, http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=... suht tihti esineb sellist asja BB's, et võidetakse 2,4 või 1,3 veerandaeg suurelt ja teised kaks on tasavägised. http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=... tavaline teise poolaja ja viimase veerandaja overrun.
Selline ongi korvpall ja seda kõige kõrgemal tasemel.

Last edited by Kukoc at 12/6/2011 6:02:30 PM

This Post:
00
200742.118 in reply to 200742.117
Date: 12/6/2011 6:47:21 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Sul viasat sport baltic ikka ju on. Vaata natuke mänge. Ei ole seal tavaliselt ükski pidevalt tasavägine. Ikka vahest tõmbab üks eest ära ja siis jälle teine järgi jne. Võtsin kolm esimest ettejuhtuvat mängu euroliiga lehelt. Polnud ükski neist veerandaegade suhtes tasased. Eesti meistiliigas täpselt sama teema, võrdsete meeskondade vahel, käib üles alla jahumine ja mõnikord pannakse üks veerandaeg nii jubedalt kotti, et nagu ei peakski võrdsed meeskonnad olema.
Viskan siis neist kolmest euroliiga mängust paar näidet ka siia http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=... tundub nagu keegi olekski keegi lipu vahepeal langetanud ja siis täiega tagasi hakanud tegema, http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=... suht tihti esineb sellist asja BB's, et võidetakse 2,4 või 1,3 veerandaeg suurelt ja teised kaks on tasavägised. http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=... tavaline teise poolaja ja viimase veerandaja overrun.
Selline ongi korvpall ja seda kõige kõrgemal tasemel.

Jah-jah, on ikka.
Vaatamata mõnedele veerandaegade uperpallidele on kõigi su toodud näidete ühine nimetaja kodumeeskonna võit. Ka Cantu võttis võidu märksa nimekama Caja Laborali vastu.

Advertisement