Prepei na to omologiso oti eimouna ligo tiheros mehri tora oso anafora tous traumatismous...Elpizo na min allaxei auto :D.
Εγώ ελπίζω το αντίθετο...! :-)
Ps1 Giati eho tin entiposi oti tha pame se 3 pehnidia?
Δεν είναι άσχημο να πάμε σε 3 παιχνίδια δεδομένων των εσόδων των εισητηρίων...Αλλά για να πάμε σε 3 παιχνίδια θα πρέπει να κερδίσω κάποιο από τα 2 πρώτα....!! Ακούω προτάσεις για το πώς θα το κάνω αυτό....!!
Eho anhos gia to megalo teliko
Γιατί έτσι...? 1) Έχεις ξαναπάει στην 3η...! 2)Έχεις καλές αγ.καταστάσεις 3)Έχεις πλεονέκτημα έδρας...ολοι οι οιωνοί είναι με το μέρος σου....!
Εγώ πάλι όπως και πριν το ματς με το σα'ί'νη είμαι χαλαρός...Αρχισα να αγχώνομαι όταν ενώ είχα σιγουρευτεί πλεον ότι η τακτική μου είχε αποδώσει τα μέγιστα και ουσιαστικά κερδίζω το παιχνίδι ,η διαφορά από τους 18 στο τελευταίο 6λεπτο πήγε στους 2...(Έφαγα 25 πόντους σε 6 λεπτά...!!!)
Στα του τελικού τώρα αγωνίζεται η καλύτερη άμυνα με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος....Οι πόντοι που έχουμε φάει στην κανονική διάρκεια είναι 1453...Τότε έγινε η άλωση της Κωνσταντινούπολης...Τώρα ελπίζουμε να γίνει η άλωση του RedHell arena...Προσωπικά χλωμό το κόβω....
de pirazei saini,edo tha eimaste tou hronou na ta leme
Το ίδιο λέω και γω...Να 'μαστε και οι 3 εδώ να τα λέμε ... ποιος τελικά θα ανέβει...? Ο Ιωνικός Λαμίας μήπως...!!