BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Season 22

Season 22

Set priority
Show messages by
This Post:
00
231525.108 in reply to 231525.105
Date: 12/30/2012 2:26:47 PM
Overall Posts Rated:
419419
Ps: Δεν μου λές... Οι παίκτες σου στις βολές είναι θρυλικοί...?? 27/29 είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό νούμερο...!!!

Γενικά έχουμε καλές βολές, αλλά το 27/29 είναι παρά φύσιν. Έχω την εντύπωση ότι η μηχανή συχνά χρησιμοποιεί τις βολές για να "ισορροπεί" τα πράγματα... Ή έτσι μου δείχνει.

This Post:
00
231525.109 in reply to 231525.108
Date: 12/31/2012 8:38:45 PM
Procrustes
IV.21
Overall Posts Rated:
33
χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε γεματη ευτυχια αγαπη και υγεια να περνατε ολοι καλα!!!!

This Post:
00
231525.110 in reply to 231525.109
Date: 1/1/2013 6:54:24 AM
Overall Posts Rated:
235235
Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας!!!

This Post:
00
231525.111 in reply to 231525.110
Date: 1/2/2013 8:16:11 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
xronia polla kai kalh xronia se olous paidia!exomai ygeia,eytyxia kai oti epithymei o kathenas sas ksexwrista na to apokthsei!!!!

This Post:
00
231525.112 in reply to 231525.111
Date: 1/2/2013 10:57:53 AM
Overall Posts Rated:
193193
Καλή χρονιά και από μένα....και χρόνια καλά...

Μπήκα στν όμιλο σας, γιατί κληρώθηκα με τον παλιό γνώριμο από τις μάχες μας στην ΙΙ.3, Boney, και βλέπω και άλλους γνωστούς εδώ μέσα. Vikings, κτλ.... Γειά σου φίλε Boney, καλό ματς να έχουμε...

This Post:
00
231525.113 in reply to 231525.112
Date: 1/3/2013 1:45:00 PM
Overall Posts Rated:
419419
Καλή χρονιά σε όλους, ό,τι επιθυμείτε να σας συμβεί το 2013.

Για μας η χρονιά ξεκινά (γιατί σήμερα ξεκίνησε) ιδανικά με πρόκριση στο κύπελλο. Μαζί με τους Supernova Elites ξεπαστρέψαμε δύο ομάδες της ΙΙΙ.11.

Γενικά κοιτώντας λόγω κυπέλλου αρκετές ΙΙΙ κατηγορίες, παίζει η ΙΙΙ.5 να έχει τους περισσότερους στο κύπελλο (από αυτές που είδα, δεν τις τσέκαρα και όλες!).

This Post:
00
231525.114 in reply to 231525.113
Date: 1/3/2013 4:02:22 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
sygxarhthria gia thn prokrish sto kupello!megalh nikh apenanti se polu dynato antipalo!

egw pali oso atyxos hmoun sthn arxh,toso tyxeros eimai twra sto kupello!vevaia an synexisw etsi den vlepw na thn skapoularw apo ton ypovivasmo :-)!

o mishtos m antipalos pali(mporeis na ton peis kai proaiwnio exthro :-) ),vlepw na mhn xampariazei kai na einai treno pantou!!!ton perimenw ston 2o gyro sthn edra mou giati ton exw axti!xaxaxxaxaxa!!!

kalh epityxia se olous paidia!eidika se aytous pou sunexizoun sto kupello!

This Post:
00
231525.115 in reply to 231525.114
Date: 1/3/2013 7:44:18 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Μπράβο σε όλες τις ομάδες που προκρίθηκαν και ιδιαίτερα στους Vilagkoyres και στους Boney...!

egw pali oso atyxos hmoun sthn arxh,toso tyxeros eimai twra sto kupello!

Ευτυχώς που τα παραδέχεσαι...! Άντε και εις ανώτερα...Τον επόμενο γύρο με μποτ σε κόβω... :-P

mishtos m antipalos pali(mporeis na ton peis kai proaiwnio exthro :-) ),vlepw na mhn xampariazei kai na einai treno pantou!!!ton perimenw ston 2o gyro sthn edra mou giati ton exw axti!xaxaxxaxaxa!!!

Μην προτρέχεις...! Μπορεί να τα πούμε και στο κύπελλο...!! Λιγοστεύουν οι ομάδες,αυξάνονται οι πιθανότητες...!!! Χαμός θα γίνει...!!! :-P

Ps: Βάρεσαν κάτι 90άρια (λεπτά συμμετοχής) κάποιοι παίκτες αλλά θα διατηρήσω την παράδοση κατά την οποία θα το ρισκάρω και δεν θα προπονήσω αγ.κατάσταση που έχω να προπονήσω από την σεζον 19 αν δεν κάνω λάθος ...Θα πάω πάλι για κανονική προπόνηση....! Τα έβαλα κάτω ,τα υπολόγισα και ελπίζω να μην πέσουν όλοι αύριο...! Αλλιώς μπορεί να υπάρξη μια μικρή πτώση της απόδοσης την ερχόμενη εβδομάδα...Είδωμεν...!

This Post:
00
231525.116 in reply to 231525.115
Date: 1/4/2013 9:59:07 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
sygxarhthria se olous kai makari na ginei final4 me omades tou omilou!(kala,plaka kanw!)

eides pou eimai dikaios?ontws meta apo tis 2 prwtes eixa paneukoles klhrwseis!k lathos m pou den xtyphsa k alla mats prwtathlhmatos!ginetai na ftasw ston teliko kai na m tyxei kai bot?xaxaxaxaxa!!!

xaxaxa!!!ontws den to eixa skeftei gia to kypello!plaka tha exei!alla ti me noiazei?ekei den eisai mishtos mou antipalos!xaxaxxaxa!!!

sxetika kala vlepw tis ag.katastaseis!den kserw vevaia pws htan prin!k egw apofeygw na proponhsw!mono mia fora to ekana,prin ton teleytaio teliko gia na kerdisw thn anodo kai na sas erthw!

This Post:
44
231525.117 in reply to 231525.115
Date: 1/4/2013 10:01:59 AM
Overall Posts Rated:
419419
Έλα να συμμετέχουμε περισσότεροι σιγά σιγά, τι έγινε 2-3 μείναμε;; Γράφτε κάτι για την ομάδα σας, για τις άλλες ομάδες, άιντε! Από το να μου δίνετε μπάλες, γράφτε κάτι, το προτιμώ. :P

Hellas League III.5

11η Αγωνιστική - 5/1/2013

OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND (7) @ Oust (6)
Ο OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND έχει κάνει συμφωνία με τον Διάβολο για το κύπελλο, ή είναι συγγενής του Ρεχάγκελ, γιατί τέτοια εύνοια (για να το θέσω κόσμια) σε κληρώσεις δεν έχω ξαναδεί. Οκ, απέκλεισε και δύο ομάδες της ΙΙ. Τέλος πάντων, κατηφορίζει στην έδρα των Oust και ήδη γκρινιάζει στο φόρουμ ότι θα πέσει αν προχωρήσει στο κύπελλο και άλλο. Άσσος, προβλέπω τους βασικούς να τους βάζει μαζί μου.

Supernova Elites (4) @ Gigilonia (4)
Τελικά οι καταστάσεις έπεσαν για τους Supernova Elite (λίγο, κάποιες...), αλλά τι να πει κανείς γι'αυτές των Gigilonia; Σε καλή συγκυρία οι φιλοξενούμενοι, σε σχέση με το κύπελλο, πάνε για μια επαγγελματική νίκη αύριο.

Olympiakos Volou B.C. (3) @ Fellowship (3)
Καλό ματς. Ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ η πορεία των Fellowship, καθώς το budget είναι μικρό, αλλά από την ομάδα δεν λείπει τίποτα, η καλή θέση δεν είναι τυχαία. Έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι με αντίπαλο μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου συνολικά. Δύσκολη πρόβλεψη, θα πάω με τον άσσο.

Diofantis B.C. (6) @ Athens Vikings (2)
Τα λέγαμε, τα γράφαμε για τους Athens Vikings που αν και έχουν εντυπωσιακό ρόστερ, δυσκολεύονται να καθαρίσουν τα παιχνίδια και έκαναν δύο ήττες κολλητά. Προχωρούν στο κύπελλο, όμως. Το κακό σερί θα σταματήσει απέναντι στον Diofanti.

Boney M B.C. (5) @ Villagkoures (5)
Την πρόκριση της βδομάδας πέτυχαν οι Boney M B.C. που απέκλεισαν ομάδα της Α1 (ν. 13 στη χώρα)! Τους υποδεχόμαστε και εμείς σε κατάσταση ευφορίας. Το γιορτινό κλίμα θα κοπεί στο γήπεδο. Αναμένεται δύσκολο ντέρμπι, σε χαμηλό σκορ. Εξαρτάται, φυσικά, και από τι θα επιλέξει και ο αντίπαλος...

Barceliosia (2) @ Procrustes (1)
Ωραίο παιχνίδι και αυτό. Δυνατές ομάδες και οι δύο, φορμαρισμένες. Έχουν διαφορετικές φιλοσοφίες στην επίθεση και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα επικρατήσει. Η περιφέρεια ή οι ψηλοί; Ένα κλικ με τους γηπεδούχους, αλλά αμφίρροπο παιχνίδι.

PAOK4 (1) @ P.A.O.newnEPIBATWN (7)
Κρύο από Δευτέρα παιδιά. Ωραία περάσαμε και τα Χριστούγεννα. Οικογενειακά... Στη δουλειά χάλια, αλλά τι να κάνουμε, παλεύουμε. Πάμε και το βράδυ με τη Μπεσίκτας. Για όλα θα πούμε, όχι για το αυριανό ματς.

ΑΟΚavalas (8) @ ΟΜΑΔΑΡΑ (8)
Ντέρμπι ουραγών. Η Καβάλα είναι σε άνοδο, έχει κάνει 2 νίκες και με τις μεταγραφές της, ετοιμάζεται να αλλάξει τα δεδομένα στον "Κόκκινο Όμιλο". Πάντως, επιμένω: Η ΟΜΑΔΑΡΑ είναι μια χαρά ομάδα και αδικείται από το ρεκόρ της (εντάξει, τα λέω και λίγο γιατί γι'αυτό το "1" στις νίκες της είμαστε υπεύθυνοι εμείς). Θα διαλέξω τον άσσο για αύριο.

This Post:
00
231525.118 in reply to 231525.117
Date: 1/4/2013 12:04:37 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND (7) @ Oust (6)
Ο OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND έχει κάνει συμφωνία με τον Διάβολο για το κύπελλο, ή είναι συγγενής του Ρεχάγκελ, γιατί τέτοια εύνοια (για να το θέσω κόσμια) σε κληρώσεις δεν έχω ξαναδεί. Οκ, απέκλεισε και δύο ομάδες της ΙΙ. Τέλος πάντων, κατηφορίζει στην έδρα των Oust και ήδη γκρινιάζει στο φόρουμ ότι θα πέσει αν προχωρήσει στο κύπελλο και άλλο. Άσσος, προβλέπω τους βασικούς να τους βάζει μαζί μου.

xaxaxaxa!!!pes to!!mh ntrepesai!tetoia yperkwlofardia den exw ksanadei :-)!alla ase me na xarw!kathe xrono m epefte omada apo II h apo A1 k me teleiwne!fetos pou tis kseperasa,kanw to kommati mou :-)!

Άσσος, προβλέπω τους βασικούς να τους βάζει μαζί μου.den kserw,den apantw!alla to metaksu mas mats einai kai thleoptiko :-)!

Advertisement