@Lonely lord - @ORLANDO MAGİC (96 - 102): Bu maçı yazmasam olmazdı. Hem ligde hem kupada rakiplerini adeta ezerek geçen iki takımın kupa mücadelesi oldukça çekişmeli geçmiş. Çeyrek sonlarındaki skorlara baktığımızda en fazla farkı yakalayan takımın sadece 6 sayı farkla öne geçebilmiş olması -ki bu da son çeyrekte olmuş- NBA TV'deki unutulmaz klasik maçlar serisini anımsattı. Tüm oyuncular bir üst tura yükselebilmek için tüm güçlerini ortaya koyarken, maç sonunda 10 üçlük isabeti bulan Orlando galibiyete uzanmış. Lonely lord'un pota altındaki iki güçlü silahı toplamda 9'u hücum 44 ribaund alırken, ribaund dağılımını daha iyi sağlayan Orlando 5 fazla ribaund almayı başarmış. Top kayıplarındaki 6 fark, Lonely lord'un 6 şut daha fazla atmasını sağlamış. Takım, bunlarda isabet bulsa da, yukarıda bahsettiğim 2'lik, 3'lük farkı Orlando'ya yaramış.
Maçı izleme şansım olmadı ama üçüncü çeyreğin sonunda telefondan kısaca bakabildim. O an gözüme çarpan, maçın bu anında Orlando'nun yalnızca 6 asist yapmış olması ve yıldız isim Kerim Layık'ın düşük yüzdeyle skora katkı yapamamasıydı. Lonely lord'un asist sayısını anımsamıyorum ama 10 civarıydı sanırım. Keza Orlando maçı toplamda 10 asistle tamamlarken, Lonely lord, 10'u şutör gard Musmeci'ye ait olmak üzere 18 asist üretmiş. Bu da, her iki takımın en büyük başarısının rakip oyuncuların yıldızlarını durdurmayı başardığını gösteriyor. Yaklaşık 10 gün önce takıma dahil olan ve önceki takımında KF oynadığı için asıl performansını gösteremeyen oyun kurucu İbrahim Burak Hüma, attığı 27 sayıyla maçın en skorer ismi olmayı başarmış.
@Kemal tebrikler, bu kaçıncı turdu bilmiyorum ama kupada sıradaki rakibin IV.ligden. Oyunkurucusu Türkiye genç milli takımında oynuyormuş ama diğer oyuncularına bakarsak bizim kümede bile play-off'a girebilir mi emin değilim. Bir sürpriz olmazsa üst tura yükseleceksin gibi görünüyor. Finale ne kadar kaldı :)